2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Arkadaslar merhaba ben de p.tesi gunh opu olmustum ve o gunden beri midem tas gbi dokunamiyorum ve gazim cok ..karnim sis ....doktorumla gorustum bana gaspas diye bir ilac al dedi....benim gastritim ve reflum vardi zaten qmq bu islemden beri dokunqmiyorum mideme agriyor...basina boyle bisey gelen var mi

Amin..
İnan mutlu olmak isteyince insan elindekilerin kıymetini bilmeli. Ben çok şükür şanslı olduğumu düşünüyorum. Allah ım bana böyle bir sınav verdiyse sorun değil. Biraz önce eşimle konuştuk, bebek konusu sonrası hayattan, dünya gündemi vb. konulardan konuştuk, 45 dk görüşüp yarısı kahkahalarla geçen bir muhabbet daha ne isterim ki. Benim mutluluğum var zaten. Allah hayırlı bir eş verdi ve eğer hayırlı ise evlatta verir. Çok şükür demeyi bilmek gerek. Hala inanıyorum umuyorum gelecek için gülümsüyorum çok şükür
Güzel dileklerin için ayrıca teşekkür ediyorum. Allah seninde gönlüne göre versin.

Kaçıncı gün embriyosu?ilk defa mı kan verdin yükselir canım neden yükselmesin? Güzel düşün
5 .gün çift embriyo
9.gün 21
10.gün 21
11.gün 29
14. Gün 5
Kaçıncı gün embriyosu?ilk defa mı kan verdin yükselir canım neden yükselmesin? Güzel düşün
5.gün çift embriyo
9.gün 21
10.gün 21
11.gün 29
14.gün 57
Hayırlısı inşallah

Canım kanamalar lekelenmeler normal diyorlar doktorlar transferden itibaren yarın kontrolün varmış zaten korkma fazlalaşırsa bildir yine doktoruna
Neyse ki devamı gelmedi. Hem kadın ağrısı hem o kırmızı renkteki bir damla, hem taban yanması. Dr söyledim. Hormonal değişiklikler yüzünden oluyor çoğunlukla dedi. Ama kanama olursa haberim olsun dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…