Tebrikler...sağ salim kucağına da alırsın insllhKızlar bugun 10.gunum transfer grubunu saymazsak we 4.gun embriyosu koyuldu kan werdım sonucum cıktı 177.11 ıyıdır demı ınsaallah elim ayagım titriyor
Çok sukur çok sukurTebrikler...sağ salim kucağına da alırsın insllh
Çok sukur Allah daim etsin ınsaallah5.gün embriyosu 2 transferdi biri tutundu :)
Ne güzİnşallah canım inşallah o bebekler buraya gelecek
İnşallah canım inşallah o bebekler buraya gelecek
Bilgilendirdim ama devam et demedi bekleyip göreceğiz pazartesi kan ver dedi canım hayırlısı artık inş dış gebelik vs olmazCanım çok sevindim hemen yaz hulusi hocaya ilaçlara devam ettirir belki yada başka ilaçlar verir
Bekleyip göreceğiz pazartesi yine kan ver dediCanim doktorun ne diyor ilaclari biraktirdi sana bir de insallah yukselmeye devam eder
Amin..Canım benim sana hayran kaldım ne güzel düşünüyorsun dilerim tez zamanda Allah sana bir canı emanet etmeyi uygun görür ve mutluluğunuza mutluluk katılır inşallahAllah her şeyin en doğrusunu, en güzelini bilir
Allah büyük inş canım Allah razı olsuninşallah canım artış var umudunu kaybetme dualarım seninle
İnşallah artarBilgilendirdim ama devam et demedi bekleyip göreceğiz pazartesi kan ver dedi canım hayırlısı artık inş dış gebelik vs olmaz
5 .gün çift embriyoKaçıncı gün embriyosu?ilk defa mı kan verdin yükselir canım neden yükselmesin? Güzel düşün
5.gün çift embriyoKaçıncı gün embriyosu?ilk defa mı kan verdin yükselir canım neden yükselmesin? Güzel düşün
Sağlıkla hayırla inşallahİnşallah artar
Evet yarın kese kontrolü yerine başka bi doktor bakıcakmış bi 10 gün yokmuşSağlıkla hayırla inşallah
Senin muanen var dı naptın , Hulusi hoca hasta diye duydum
Canlarım listede olmak istemeyenler haber versin sileyim unuttuğum varsa kusura bakmayın söyleyin ekleyelim
[/QUOmerhaba ben yeni katildim
Evet yarın kese kontrolü yerine başka bi doktor bakıcakmış bi 10 gün yokmuş
Neyse ki devamı gelmedi. Hem kadın ağrısı hem o kırmızı renkteki bir damla, hem taban yanması. Dr söyledim. Hormonal değişiklikler yüzünden oluyor çoğunlukla dedi. Ama kanama olursa haberim olsun dedi.Canım kanamalar lekelenmeler normal diyorlar doktorlar transferden itibaren yarın kontrolün varmış zaten korkma fazlalaşırsa bildir yine doktoruna
Sorunu yazabilirsin canim illa birileri yardimci olurMerhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum yardıma ihtiyacı m var ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?