Merhaba grupta yeniyim beni de listeye eklermisin. 26agustosta 5.gun blastokist transferi oldum. Bugun 9.gunum.umarim bu grup bana bende gruba uğurlu gelirim.Canlarım listede olmak istemeyenler haber versin sileyim unuttuğum varsa kusura bakmayın söyleyin ekleyelim
Benimde kanamam oldu hastanede yattım . İgen serum ilaç verdiler şuan iyi çok şükür kötü düşünme Allah ol derse olur .Kızlar, salı günü kanamam olmuştu. Dr iğne verdi ve istirahat önerdi. Sonraki günler hep istirahat ettim. Çok nadir de olsa lekelenmem olmuştu arada. Dün gece açık pembe renkte lekelenmem oldu. Biraz önce de kırmızı renkte bir damla geldi. Karnım da ağrıyor. Sabahtan beri sol ayağımın tabanında yanmalar oluyor. İnşallah kötü bir şey yoktur, değil mi? Biraz morale ihtiyacım var. Yarın randevum var zaten. Umarım herşey yolundadır, bana dua edin.
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum yardıma ihtiyacı m var ...
Sorunu yazabilirsin canim illa birileri yardimci olur
Merhaba grupta yeniyim beni de listeye eklermisin. 26agustosta 5.gun blastokist transferi oldum. Bugun 9.gunum.umarim bu grup bana bende gruba uğurlu gelirim.
Merhaba ben 28 Ağustos ta transfer oldum oldum da ne denildiği gibi bi yerleşme kanaması oldu nede çok fazla kasikk yada sırt ağrısı transfer den hemen sonra hafif Sarı renk akıntım var çok endişeleniyorum ve korkuyor um sizce ne yapmalıyım yaş 23 ve balast 5 gün embriyo su
Benim de bu gün kahve rengi lekelenmelerim olmaya başladı insllh adet olmuyorumdur
Öyle gerçekten, teşekkür ederimBenimde kanamam oldu hastanede yattım . İgen serum ilaç verdiler şuan iyi çok şükür kötü düşünme Allah ol derse olur .
Canım benmde kasık ve bel agrısı dışnda bi belrtm olmadı oda ara ara geliyodu. Ayrıca sarı akıntımda oldu. Cok aşırı aşırı değildi ama geliyodu bende aynı soru soruyu sormuştm. Suanda ben pozitifi aldım ve hala hiçbişey hissetmiyorm olumlu düşün bi belirti arama bence herkesin belrtisi farklı ayrıca kahverengi akımtım falanda olmadı. Yerleşme kanaması herkeste olck diye bişey yok. Herşey güzel olcak öyle düşünBenim de akıntım var sarı ve bu hiç iyi değil miş diye duydum bide ayaklarım in altı yanıyor resmen
İnşallah olumlu sonuç alırsınız kandaMerhaba kızlar,
Kendi kendime forum yasağı koymuştum ama dayanamadım :) benim transferim 27sinde yapıldı, fresh 3. gün tek embriyoydu, yurtdışındayım. Dün sabah (7. gün) ve bugün sabah (8. gün) evde erken testlerden yaptım baya silik bi şekilde sonunda pozitifi gördüm çok şükür. Ayın 8inde (12. Gün) kan testi tarihim. Burada öyle kafamıza göre gidip kan testi istemiyoruz. Meraktan çatlayacağım. Çizginin iki günde de silik kalması biraz kafamı karıştırdı. İnşallah hepimiz sağlıkla hayırla kucağımıza alabiliriz.
Canım tek günde direk koyulaşmıyo. Bnmde 8. Ve 10. Gün silikti 12. Gün bidaha yaptım kıpkırmızıydı :) seninde günü gldiginde koyulaşır kan testinde güzel gelir inşallah hayrlı olsunMerhaba kızlar,
Kendi kendime forum yasağı koymuştum ama dayanamadım :) benim transferim 27sinde yapıldı, fresh 3. gün tek embriyoydu, yurtdışındayım. Dün sabah (7. gün) ve bugün sabah (8. gün) evde erken testlerden yaptım baya silik bi şekilde sonunda pozitifi gördüm çok şükür. Ayın 8inde (12. Gün) kan testi tarihim. Burada öyle kafamıza göre gidip kan testi istemiyoruz. Meraktan çatlayacağım. Çizginin iki günde de silik kalması biraz kafamı karıştırdı. İnşallah hepimiz sağlıkla hayırla kucağımıza alabiliriz.
Merhaba kac yum. Toplanmisti sizden acaba?
korkulucak bişey yok içini ferah tut canım test günün ne zamanMerhaba ben 28 Ağustos ta transfer oldum oldum da ne denildiği gibi bi yerleşme kanaması oldu nede çok fazla kasikk yada sırt ağrısı transfer den hemen sonra hafif Sarı renk akıntım var çok endişeleniyorum ve korkuyor um sizce ne yapmalıyım yaş 23
12. Gün de kendi tüp bebek merkezime gidip yaptırmam gerekiyor. Sağlık sistemi farklı burada sağlık ocağı sistemi yok. Eylül 8e kadar beklemedeyimİnşallah olumlu sonuç alırsınız kandao heyecanı anlıyorum. Test günü gelene kadar beklemek çok zordu. Kendimi oyalayacak bir şey de bulamıyordum. Sonuçta bir şekilde o gün gelip çatıyor. Bulunduğunuz ülkede ne zaman test yaptırabilirsiniz? Biz sağlık ocağına gidip tüp bebek tedavisi görüyorum, gebelik testi yaptırmam gerekiyor dediğimizde hemen kan tahlilimizi yapıyorlar.
Ayyy hadi inşallah yaaCanım tek günde direk koyulaşmıyo. Bnmde 8. Ve 10. Gün silikti 12. Gün bidaha yaptım kıpkırmızıydı :) seninde günü gldiginde koyulaşır kan testinde güzel gelir inşallah hayrlı olsun
Canım ben de 27 Ağustosda transfer oldum. Kaç günlük embriyo transfer edildi sana ? Benim de henüz yerleşme kanaması ya lekelenme falan olmadı akıntı iyidir diyorlar genelde ben de akıntı da yok. Herkesin belirtisi farklı zaten endişelenmek için erken.Merhaba ben 28 Ağustos ta transfer oldum oldum da ne denildiği gibi bi yerleşme kanaması oldu nede çok fazla kasikk yada sırt ağrısı transfer den hemen sonra hafif Sarı renk akıntım var çok endişeleniyorum ve korkuyor um sizce ne yapmalıyım yaş 23
Senin kaçıncı gün? Kahverengi lekelenme tutunma belirtiside olabilir.Benim de bu gün kahve rengi lekelenmelerim olmaya başladı insllh adet olmuyorumdur
Aret kamar amh düşükse ilacsiz bir tedavi uyguluyor canim. Ilac dozu yumurta kalitesini bozuyor. Ilacsiz dogal yumurtaların gun gun takip edilerek hic bir etkiye maruz kalmadan topluyorlar. Başarı orani da oldukça yüksek istersen araştır.iki tedavide de protokol aynıydı, koç hastanesinde denedik, simdi AMH düşüklüğünde bir doktor var dediler ona mı gitsem diye düşünüyorum.
Mehmet Reşit Asoğlu
bilen duyan varmı?
havuz yöntemini önermediler, sadece merional 300 kullandım. belki farklı klinikte farklı prosedur uygularlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?