2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Benimde kanamam oldu hastanede yattım . İgen serum ilaç verdiler şuan iyi çok şükür kötü düşünme Allah ol derse olur .

Merhaba ben 28 Ağustos ta transfer oldum oldum da ne denildiği gibi bi yerleşme kanaması oldu nede çok fazla kasikk yada sırt ağrısı transfer den hemen sonra hafif Sarı renk akıntım var çok endişeleniyorum ve korkuyor um sizce ne yapmalıyım yaş 23

Benim de bu gün kahve rengi lekelenmelerim olmaya başladı insllh adet olmuyorumdur

Benim de akıntım var sarı ve bu hiç iyi değil miş diye duydum bide ayaklarım in altı yanıyor resmen

Merhaba kızlar,
Kendi kendime forum yasağı koymuştum ama dayanamadım :) benim transferim 27sinde yapıldı, fresh 3. gün tek embriyoydu, yurtdışındayım. Dün sabah (7. gün) ve bugün sabah (8. gün) evde erken testlerden yaptım baya silik bi şekilde sonunda pozitifi gördüm çok şükür. Ayın 8inde (12. Gün) kan testi tarihim. Burada öyle kafamıza göre gidip kan testi istemiyoruz. Meraktan çatlayacağım. Çizginin iki günde de silik kalması biraz kafamı karıştırdı. İnşallah hepimiz sağlıkla hayırla kucağımıza alabiliriz.

Benimde kanamam oldu hastanede yattım . İgen serum ilaç verdiler şuan iyi çok şükür kötü düşünme Allah ol derse olur .
Öyle gerçekten, teşekkür ederim Yine de alınacak bir tedbir varsa alayım diye elimden geleni yapmak istiyorum. Sonrası zaten teslimiyet. Allah'ın hikmeti sonsuz.

Benim de akıntım var sarı ve bu hiç iyi değil miş diye duydum bide ayaklarım in altı yanıyor resmen
Canım benmde kasık ve bel agrısı dışnda bi belrtm olmadı oda ara ara geliyodu. Ayrıca sarı akıntımda oldu. Cok aşırı aşırı değildi ama geliyodu bende aynı soru soruyu sormuştm. Suanda ben pozitifi aldım ve hala hiçbişey hissetmiyorm olumlu düşün bi belirti arama bence herkesin belrtisi farklı ayrıca kahverengi akımtım falanda olmadı. Yerleşme kanaması herkeste olck diye bişey yok. Herşey güzel olcak öyle düşün

İnşallah olumlu sonuç alırsınız kanda o heyecanı anlıyorum. Test günü gelene kadar beklemek çok zordu. Kendimi oyalayacak bir şey de bulamıyordum. Sonuçta bir şekilde o gün gelip çatıyor. Bulunduğunuz ülkede ne zaman test yaptırabilirsiniz? Biz sağlık ocağına gidip tüp bebek tedavisi görüyorum, gebelik testi yaptırmam gerekiyor dediğimizde hemen kan tahlilimizi yapıyorlar.

Canım tek günde direk koyulaşmıyo. Bnmde 8. Ve 10. Gün silikti 12. Gün bidaha yaptım kıpkırmızıydı :) seninde günü gldiginde koyulaşır kan testinde güzel gelir inşallah hayrlı olsun

Merhaba kac yum. Toplanmisti sizden acaba?
korkulucak bişey yok içini ferah tut canım test günün ne zaman

12. Gün de kendi tüp bebek merkezime gidip yaptırmam gerekiyor. Sağlık sistemi farklı burada sağlık ocağı sistemi yok. Eylül 8e kadar beklemedeyim

Canım tek günde direk koyulaşmıyo. Bnmde 8. Ve 10. Gün silikti 12. Gün bidaha yaptım kıpkırmızıydı :) seninde günü gldiginde koyulaşır kan testinde güzel gelir inşallah hayrlı olsun
Ayyy hadi inşallah yaa silik çizgi bile mucizeydi benim için bi tek dış gebelik şeklinde hamile kalabildim şimdiye kadar 4 senelik evliyiz.

Canım ben de 27 Ağustosda transfer oldum. Kaç günlük embriyo transfer edildi sana ? Benim de henüz yerleşme kanaması ya lekelenme falan olmadı akıntı iyidir diyorlar genelde ben de akıntı da yok. Herkesin belirtisi farklı zaten endişelenmek için erken.

Aret kamar amh düşükse ilacsiz bir tedavi uyguluyor canim. Ilac dozu yumurta kalitesini bozuyor. Ilacsiz dogal yumurtaların gun gun takip edilerek hic bir etkiye maruz kalmadan topluyorlar. Başarı orani da oldukça yüksek istersen araştır.
Ayni zamanda amh dusuklugunde benim doktoruma giden de xok oluyor. Erbil yagmur. Dusuk doz ilac kullaniyor.
Bence bu iki doktoru araştır. Bahsettiğin doktoru hic duymadim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…