2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Ayyy hadi inşallah yaa silik çizgi bile mucizeydi benim için bi tek dış gebelik şeklinde hamile kalabildim şimdiye kadar 4 senelik evliyiz.
İnşallah hayrlısıyla ilerler canım bizde üç senelik evliyiz vve hiç gebelik yaşamadım ilk defa çift çizgiyi gmrüyorum ikinci tüp bebek denemem umarım kalp atışlarınıda duyar kucagıma aldıgım aldıgımız günleride görürüz

Neyse ki devamı gelmedi. Hem kadın ağrısı hem o kırmızı renkteki bir damla, hem taban yanması. Dr söyledim. Hormonal değişiklikler yüzünden oluyor çoğunlukla dedi. Ama kanama olursa haberim olsun dedi.
Canim dusuk olunca inan anlarsın. Inanilmaz bir agri oluyor. Benim oyle olmustu acile gitmiştim. Kese parcalanmisti.

Slm canım ben de 28 in de transfer oldum 7. gün idrarda silik çıktı ben de umutlnıp kan verdim bu gün(8. Gün) beta hgc 4.48 çıktı

Merhaba grupta yeniyim beni de listeye eklermisin. 26agustosta 5.gun blastokist transferi oldum. Bugun 9.gunum.umarim bu grup bana bende gruba uğurlu gelirim.
Hayırlı olsun eminim uğurlu gelecektir ekliyorum sizi de listeye

Ben korkudan yaptırmıyor um çünkü ben o akıntı ve ateş ten sonra ümidimi biraz yitirdim galiba

Kızlar selam, ilk tüp bebek transferi tutmayınca regl oldum, ardından 2. Reglimi olucam. Bugün olmam lazımdı, çünkü yeniden tedavi iğnelerine başlıycam. Ama reglimin günü mü kaydı ki bu hormonlardan. Hala olmadım ve ağrım da yok. Bu durumda olanınız var mı acaba? Zaten yumurtalıklarım da ağrıdı hep bu ay. Antioksidanlar vitaminler mi içerde bişey yapıyo anlamadım yumurta kalitesi için..

Benmde akıntı olmustu we ates basması. Ama bugun pozitif gorduk cok sukur bende o sekılde dusunup moralinizi bozmayın

Benmde akıntı olmustu we ates basması. Ama bugun pozitif gorduk cok sukur bende o sekılde dusunup moralinizi bozmayın

5 .gün çift embriyo
9.gün 21
10.gün 21
11.gün 29
14. Gün 5

5.gün çift embriyo
9.gün 21
10.gün 21
11.gün 29
14.gün 57
Hayırlısı inşallah
Hayırlısı ile inşallah düzenli artış olur canım

Merhaba grupta yeniyim beni de listeye eklermisin. 26agustosta 5.gun blastokist transferi oldum. Bugun 9.gunum.umarim bu grup bana bende gruba uğurlu gelirim.
Merhaba acaba sizdede hafif Sarı renk akıntıniz oluyor mu bide ayaklarda ateş bende oluyor ve bende çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…