İnşallah hayrlısıyla ilerler canım bizde üç senelik evliyiz vve hiç gebelik yaşamadım ilk defa çift çizgiyi gmrüyorum ikinci tüp bebek denemem umarım kalp atışlarınıda duyar kucagıma aldıgım aldıgımız günleride görürüzAyyy hadi inşallah yaasilik çizgi bile mucizeydi benim için bi tek dış gebelik şeklinde hamile kalabildim şimdiye kadar 4 senelik evliyiz.
Canim dusuk olunca inan anlarsın. Inanilmaz bir agri oluyor. Benim oyle olmustu acile gitmiştim. Kese parcalanmisti.Neyse ki devamı gelmedi. Hem kadın ağrısı hem o kırmızı renkteki bir damla, hem taban yanması. Dr söyledim. Hormonal değişiklikler yüzünden oluyor çoğunlukla dedi. Ama kanama olursa haberim olsun dedi.
Merhaba ben 28 Ağustos ta transfer oldum oldum da ne denildiği gibi bi yerleşme kanaması oldu nede çok fazla kasikk yada sırt ağrısı transfer den hemen sonra hafif Sarı renk akıntım var çok endişeleniyorum ve korkuyor um sizce ne yapmalıyım yaş 23
Hayırlı olsun eminim uğurlu gelecektir ekliyorum sizi de listeyeMerhaba grupta yeniyim beni de listeye eklermisin. 26agustosta 5.gun blastokist transferi oldum. Bugun 9.gunum.umarim bu grup bana bende gruba uğurlu gelirim.
Slm canım ben de 28 in de transfer oldum 7. gün idrarda silik çıktı ben de umutlnıp kan verdim bu gün(8. Gün) beta hgc 4.48 çıktı ☹
Canım selam hoş geldin tabii ekleyeyim ama ne zaman transfer oldunuz? Kaçıncı gün embriyosu?
Doktorunuz ne soyledi? Tam gununuzde bi daha yaptirin benceSlm canım ben de 28 in de transfer oldum 7. gün idrarda silik çıktı ben de umutlnıp kan verdim bu gün(8. Gün) beta hgc 4.48 çıktı ☹
Bu ben benNe güz
İnş. Ama dogurana kadar inanamıcam ben galiba sevinemiyorum bile
Neye ekliyorsunuz ben kacırdım galıba onuuuCanım selam hoş geldin tabii ekleyeyim ama ne zaman transfer oldunuz? Kaçıncı gün embriyosu?
Benmde akıntı olmustu we ates basması. Ama bugun pozitif gorduk cok sukur bende o sekılde dusunup moralinizi bozmayınBen korkudan yaptırmıyor um çünkü ben o akıntı ve ateş ten sonra ümidimi biraz yitirdim galiba
Doktorunuz ne soyledi? Tam gununuzde bi daha yaptirin bence
İnşallah hayrlısıyla ilerler canım bizde üç senelik evliyiz vve hiç gebelik yaşamadım ilk defa çift çizgiyi gmrüyorum ikinci tüp bebek denemem umarım kalp atışlarınıda duyar kucagıma aldıgım aldıgımız günleride görürüz
Benmde akıntı olmustu we ates basması. Ama bugun pozitif gorduk cok sukur bende o sekılde dusunup moralinizi bozmayın
İnşallah hayrlısıyla ilerler canım bizde üç senelik evliyiz vve hiç gebelik yaşamadım ilk defa çift çizgiyi gmrüyorum ikinci tüp bebek denemem umarım kalp atışlarınıda duyar kucagıma aldıgım aldıgımız günleride görürüz
Benmde akıntı olmustu we ates basması. Ama bugun pozitif gorduk cok sukur bende o sekılde dusunup moralinizi bozmayın
Hayırlısı ile inşallah düzenli artış olur canım5 .gün çift embriyo
9.gün 21
10.gün 21
11.gün 29
14. Gün 5
5.gün çift embriyo
9.gün 21
10.gün 21
11.gün 29
14.gün 57
Hayırlısı inşallah
Listemize sayfanın en başına bakın birinci sayfayaNeye ekliyorsunuz ben kacırdım galıba onuuu
Rabb'im kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah Rabb'im dileyen herkese sağlıklı bebisler nasip ederBenimde kanamam oldu hastanede yattım . İgen serum ilaç verdiler şuan iyi çok şükür kötü düşünme Allah ol derse olur .
Merhaba acaba sizdede hafif Sarı renk akıntıniz oluyor mu bide ayaklarda ateş bende oluyor ve bende çok korkuyorumMerhaba grupta yeniyim beni de listeye eklermisin. 26agustosta 5.gun blastokist transferi oldum. Bugun 9.gunum.umarim bu grup bana bende gruba uğurlu gelirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?