2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Canim dusuk olunca inan anlarsın. Inanilmaz bir agri oluyor. Benim oyle olmustu acile gitmiştim. Kese parcalanmisti.
Peki bişey sormak istiyorum düşük normalde gebelik gerçekleştikten sonra oluyor yA onu az çok anlayabiliriz bu embriyo transferinde tutmayan embriyolar nasıl kendini atıyor acaba muhtemelen regli olunca gidiyor ama tutup da anlamadan düştüğü oluyormudur bilemedim

Merhaba canim. Cok normal bircok kisinin duzeni bozuluyor erken yada gec gelebiliyor. Bende negatifte regl oldum ama sonraki adetim 12gun gecikti. Endiselenmene gerek yok.

Kimyasal gebelik olmuş oluyor onu anlaması zor işte. Onu sadece erkenden kan testinde pozitif çıkanlar adet olunca anlamış oluyor. Burada(amerika) hatta bu yüzden erken kan testine izin vermiyor çünkü eğer kimyasal olucaksa boşuna aile umut bağlamış oluyor pozitifi görünce.

Benim bu gün 9. günüm ama ben yedinci gün öğrendim sonucumu bu gün benim adet gunumdu lekelenmeyi görünce adet oluyorum sandım ama şükür kesildi
Kesilmesine cok sevindim canim. Idrar testiylemi ogrendin kanla mi? Benimde bugün 9.gunum ama test yapmaya cesaret edemedim. Yine negatif görmeye hic hazir degilim. Belirtin oldumu?

Çok teşekkür ederim moralim düzeldi biraz inanın rabbim bizleri bebiş siz komasın inşallah

Hmm anladım cnm teşekkür ederim ne diyelim pozitifi görürüz inş

Ben o pozitifi gördüm çok şükür ama insan kucagina almadan asla inanamıyor ben hala bazen belimde ve kasiklarimda ağrı hissediyorum çok korkuyorum birsey olacak diye inanin

Yarın sabah kan testimi yaptıracağım. Bu gece nasıl uyurum veya uyur muyum bilemiyorum. Allahım biz kadınlar nasıl varlıklarız böyle :) ne güzeliz. Erkekler bu kadar heyecan yapar mıydı acaba sanmam :)

Yarın sabah kan testimi yaptıracağım. Bu gece nasıl uyurum veya uyur muyum bilemiyorum. Allahım biz kadınlar nasıl varlıklarız böyle :) ne güzeliz. Erkekler bu kadar heyecan yapar mıydı acaba sanmam :)
Belirtin varmi ve idrar testi yaptinmi? İnşallah yarın güzel sonuçlar alirsin

Gözün aydın canım darısı bizlerin başına inşallah hamilenin duası olur hepimize dua et

Çok sukur çok sukur bu emojıyı kullanacağım hıc aklıma gelmezdi... Tsk ederim Rabbım herkese wersın dusmanımın basına vermesin insallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak da nasip olsun bizlere de dua et taze hamilenin duası tez olur benim de yarın test günüm sanırım uyuyamayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…