Amin inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım darısı başımızaİnşallah hayrlısıyla ilerler canım bizde üç senelik evliyiz vve hiç gebelik yaşamadım ilk defa çift çizgiyi gmrüyorum ikinci tüp bebek denemem umarım kalp atışlarınıda duyar kucagıma aldıgım aldıgımız günleride görürüz
İyi düşün iyi olsun canım bu kadar stres iyi değil bebişler için. Hiç test yaptın mı peki ? Gerçi erken daha ama ben dayanamayıp bu sabah idrar testi yapmıştım.Merhaba benimde 8eylul pazartesi test yaptırmam lazım ama endişelerim var...
evet yaptım çift çizgi çıktı :) bel ve kasık ağrılarım oldu ama öyle can acıtıcı değil hafif hafif.Belirtin varmi ve idrar testi yaptinmi? İnşallah yarın güzel sonuçlar alirsin
Çok teşekkür ederim canm. Ediyorum zaten etmez mıyım hiç allahım isteyen hakkeden kim varsa hepsinin kucağını doldursun inşallah.Gözün aydın canım darısı bizlerin başına inşallah hamilenin duası olur hepimize dua et
Önce idrarda öğrendim ertesi gün kan yaptırdım ama ben biraz erken yaptım kan testini yedinci gunumde yapmıştım bu gün tekrarladım kan testini yarın sonucumu alicam benim hiç bir belirtim olmadı transferden itibaren kendimi dinledim ama hiç bir şey hissetmedim bu gün normalde adet günüm çok hafif sol tarafimda bir ağrı var o da ara ara hafif oluyorKesilmesine cok sevindim canim. Idrar testiylemi ogrendin kanla mi? Benimde bugün 9.gunum ama test yapmaya cesaret edemedim. Yine negatif görmeye hic hazir degilim. Belirtin oldumu?
Sonuç neydi canm bende yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum...İyi düşün iyi olsun canım bu kadar stres iyi değil bebişler için. Hiç test yaptın mı peki ? Gerçi erken daha ama ben dayanamayıp bu sabah idrar testi yapmıştım.
Pozitif ama ikinci çizgi baya soluktu. Gerçi benimki 3. Gün ve tek embriyo transferi eğer seninki 5. Günse ve çift transferse testte daha net bi sonuç görebilirsin canım.Sonuç neydi canm bende yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum...
Offff yarın test günüm yarına kadar çıkamayacağım diye korkuyorum Allah bana bir evlat verir mi kiCanım benmde kasık ve bel agrısı dışnda bi belrtm olmadı oda ara ara geliyodu. Ayrıca sarı akıntımda oldu. Cok aşırı aşırı değildi ama geliyodu bende aynı soru soruyu sormuştm. Suanda ben pozitifi aldım ve hala hiçbişey hissetmiyorm olumlu düşün bi belirti arama bence herkesin belrtisi farklı ayrıca kahverengi akımtım falanda olmadı. Yerleşme kanaması herkeste olck diye bişey yok. Herşey güzel olcak öyle düşün
Bence bunlar hamilelik belirtisi bende ikisi de yok ben de bundan korkuyorum inşallah hayırlısıyla hepimiz güzel haberler alırızMerhaba acaba sizdede hafif Sarı renk akıntıniz oluyor mu bide ayaklarda ateş bende oluyor ve bende çok korkuyorum
Çok şükür canım Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin darısı başıma inşallahBenim bu gün 9. günüm ama ben yedinci gün öğrendim sonucumu bu gün benim adet gunumdu lekelenmeyi görünce adet oluyorum sandım ama şükür kesildi
Hadi inşallah devamı gelir hayırlısıyla iyi haberlerini alırız arkadaşımevet yaptım çift çizgi çıktı :) bel ve kasık ağrılarım oldu ama öyle can acıtıcı değil hafif hafif.
Deme öyle canm. Biliyorum çok heyecanlı oluyor bende test günüm de sabaha kadr uyumamıştım. Ama allah bi şekilde sabrını veriyor. Iyi düşün iyi olsun canm. Inşallah Hayırlısıyla pozitif görürsün yarın sende.Offff yarın test günüm yarına kadar çıkamayacağım diye korkuyorum Allah bana bir evlat verir mi ki
Allah kalp atışını duymayi sağlıkla kucagina almayi nasip etsinÖnce idrarda öğrendim ertesi gün kan yaptırdım ama ben biraz erken yaptım kan testini yedinci gunumde yapmıştım bu gün tekrarladım kan testini yarın sonucumu alicam benim hiç bir belirtim olmadı transferden itibaren kendimi dinledim ama hiç bir şey hissetmedim bu gün normalde adet günüm çok hafif sol tarafimda bir ağrı var o da ara ara hafif oluyor
İnşallahBence bunlar hamilelik belirtisi bende ikisi de yok ben de bundan korkuyorum inşallah hayırlısıyla hepimiz güzel haberler alırız
Sizin transfer ne zaman di acaba?İnşallah
Pozitif ama ikinci çizgi baya soluktu. Gerçi benimki 3. Gün ve tek embriyo transferi eğer seninki 5. Günse ve çift transferse testte daha net bi sonuç görebilirsin canım.
[/QU benimki 5. Gün ve tek embriyo transferi yaş 23 benim test günüm salı ama ALLAH' nasip eder se pazartesi dayanamayıp gitmeyi düşünüyoruz.
Var canım tutunmaya çalışıyor dedi doktorum7.gunde cook az pembe lekelenmesi olup pozitif alan varmi aranizda?
Bence bunlar hamilelik belirtisi bende ikisi de yok ben de bundan korkuyorum inşallah hayırlısıyla hepimiz güzel haberler alırız
Bana sorduysan canım eğer yaş 29 ve 4 yıllık evliyimMerhaba yaş kaç acaba sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?