2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Amin inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım darısı başımıza

Kesilmesine cok sevindim canim. Idrar testiylemi ogrendin kanla mi? Benimde bugün 9.gunum ama test yapmaya cesaret edemedim. Yine negatif görmeye hic hazir degilim. Belirtin oldumu?
Önce idrarda öğrendim ertesi gün kan yaptırdım ama ben biraz erken yaptım kan testini yedinci gunumde yapmıştım bu gün tekrarladım kan testini yarın sonucumu alicam benim hiç bir belirtim olmadı transferden itibaren kendimi dinledim ama hiç bir şey hissetmedim bu gün normalde adet günüm çok hafif sol tarafimda bir ağrı var o da ara ara hafif oluyor

Offff yarın test günüm yarına kadar çıkamayacağım diye korkuyorum Allah bana bir evlat verir mi ki

Offff yarın test günüm yarına kadar çıkamayacağım diye korkuyorum Allah bana bir evlat verir mi ki
Deme öyle canm. Biliyorum çok heyecanlı oluyor bende test günüm de sabaha kadr uyumamıştım. Ama allah bi şekilde sabrını veriyor. Iyi düşün iyi olsun canm. Inşallah Hayırlısıyla pozitif görürsün yarın sende.

Allah kalp atışını duymayi sağlıkla kucagina almayi nasip etsin darisi benim başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…