2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

kızlar bugün bilimsel bir makale okudum. Bu araştırmaya göre, 12. Gün yapılan kan testinde eğer 3. Gün transferiyse 98, 5. Gün transferiyse 257 beta-HCG değeri ölçüldüyse yüksek ihtimal embriyo tutunmuş demek ve düşük riski az demekmiş. Tabii değerleriniz düşükse de endişelenmiyoruz testi tekrarlayıp gelişime bakıyoruz.

Eklentiler

• 8F9FD57F-7FD4-419F-8507-654110FA777E.webp
    137,7 KB · Görüntüleme: 22
Bana sorduysan canım eğer yaş 29 ve 4 yıllık evliyim ❤ Bende hiçbir belirti yok sadece ara ara çok hafif adet ağrısı gibi sancım oluyor geçiyor. Estrofem ilaç ve progesteron iğnesi kullanıyorum.
Ben de 23 ve beş yıllık evliyim İlk tüp bebek denemem bende şuan şuan sizinle aynı ilaçları kullanıyorum Rabb'im emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Günaydınlar kızlar umarım bugün test yaptıracak arkadaşlarım hayırlısı ile güzel güzel sonuçlar alırlar benim 8. Günüm az kaldı çatlıcam orta yerimdenuyku felan hak getire zaten

Günaydın arkadaşlar. Test yapacak arkadaşlarımız inşallah hayırlı sonuçlar alır inşallahBol bol pozitifli bir gün olsun. Güzel haberlerle gelin hadi bakalım.

Günaydınlar kızlar umarım bugün test yaptıracak arkadaşlarım hayırlısı ile güzel güzel sonuçlar alırlar benim 8. Günüm az kaldı çatlıcam orta yerimdenuyku felan hak getire zaten
Merhabalar benimde 9 . Günüm ama akıntı ve ateş basması özellikle ayaklarda bunlar benim heyecanimi biraz kaybetmeme neden oluyor ayrıca sadece çok az bı kasıklarda ve belde ağrı oldu şimdi ise hiçbir belirti Yok

Kızlar bugün kese kontrolüm vardı keseyi gördü yolk sac ı da gördü şükür.Yolk sac ın oluşması iyiye işaret dedi kalp atışını da gördü yani hareketini ama henüz duyulmaz haftaya tekrar gel dedi.6haftayla uyumlu dedi.Birde bulantılarım için prilam verdi

Canim bu belirtilerin aynısını bende yaşadım 3 gun embriyosu transfer oldum kasik agrilarim ates basmasi bel agrisi hepsini yasadim 10. Gunden sonra azaldı bu belirtilerin. Yanı sen gönlünü ferah tut bebeğin seninledir canm.

Hayırlısı olsun canm. Ne güzel. Darısı başımıza inşallah

Hayırlısıyla kucağına al inşallah darısı hepimizin başına

Çok sağol canm ama benim bide akıntım var bu beni çok endişelendiriyor...

Merhaba siz testi yaptınız mı dediğim gibi benim akıntım beni çok korkuttu

Gozun aydin cnm.. bende dun kalbini duydum mercimegimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…