- 6 Eylül 2019
- 769
- 1.000
- 53
Bana sorduysan canım eğer yaş 29 ve 4 yıllık evliyim ❤ Bende hiçbir belirti yok sadece ara ara çok hafif adet ağrısı gibi sancım oluyor geçiyor. Estrofem ilaç ve progesteron iğnesi kullanıyorum.
Ben de 23 ve beş yıllık evliyim İlk tüp bebek denemem bende şuan şuan sizinle aynı ilaçları kullanıyorum Rabb'im emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahBana sorduysan canım eğer yaş 29 ve 4 yıllık evliyim ❤ Bende hiçbir belirti yok sadece ara ara çok hafif adet ağrısı gibi sancım oluyor geçiyor. Estrofem ilaç ve progesteron iğnesi kullanıyorum.
Merhabalar benimde 9 . Günüm ama akıntı ve ateş basması özellikle ayaklarda bunlar benim heyecanimi biraz kaybetmeme neden oluyor ayrıca sadece çok az bı kasıklarda ve belde ağrı oldu şimdi ise hiçbir belirti YokGünaydınlar kızlarumarım bugün test yaptıracak arkadaşlarım hayırlısı ile güzel güzel sonuçlar alırlar benim 8. Günüm az kaldı çatlıcam orta yerimden uyku felan hak getire zaten
Senin de 3. Gun emb imis. Benim de oyle. Ben yerinde olsam erken idrar testi yapardimGünaydınlar kızlarumarım bugün test yaptıracak arkadaşlarım hayırlısı ile güzel güzel sonuçlar alırlar benim 8. Günüm az kaldı çatlıcam orta yerimden uyku felan hak getire zaten
Bence bunlar iyiye isaret akinti hamilelik belirtisiMerhabalar benimde 9 . Günüm ama akıntı ve ateş basması özellikle ayaklarda bunlar benim heyecanimi biraz kaybetmeme neden oluyor ayrıca sadece çok az bı kasıklarda ve belde ağrı oldu şimdi ise hiçbir belirti Yok
Canim bu belirtilerin aynısını bende yaşadım 3 gun embriyosu transfer oldum kasik agrilarim ates basmasi bel agrisi hepsini yasadim 10. Gunden sonra azaldı bu belirtilerin. Yanı sen gönlünü ferah tut bebeğin seninledir canm.Merhabalar benimde 9 . Günüm ama akıntı ve ateş basması özellikle ayaklarda bunlar benim heyecanimi biraz kaybetmeme neden oluyor ayrıca sadece çok az bı kasıklarda ve belde ağrı oldu şimdi ise hiçbir belirti Yok
Hayırlısı olsun canm. Ne güzel. Darısı başımıza inşallahKızlar bugün kese kontrolüm vardı keseyi gördü yolk sac ı da gördü şükür.Yolk sac ın oluşması iyiye işaret dedi kalp atışını da gördü yani hareketini ama henüz duyulmaz haftaya tekrar gel dedi.6haftayla uyumlu dedi.Birde bulantılarım için prilam verdi
Hayırlısıyla kucağına al inşallah darısı hepimizin başınaKızlar bugün kese kontrolüm vardı keseyi gördü yolk sac ı da gördü şükür.Yolk sac ın oluşması iyiye işaret dedi kalp atışını da gördü yani hareketini ama henüz duyulmaz haftaya tekrar gel dedi.6haftayla uyumlu dedi.Birde bulantılarım için prilam verdi
Çok sağol canm ama benim bide akıntım var bu beni çok endişelendiriyor...Canim bu belirtilerin aynısını bende yaşadım 3 gun embriyosu transfer oldum kasik agrilarim ates basmasi bel agrisi hepsini yasadim 10. Gunden sonra azaldı bu belirtilerin. Yanı sen gönlünü ferah tut bebeğin seninledir canm.
Ama hafif yapışkan ve sarımsı bence bu hiç iyiye işaret değil...Bence bunlar iyiye isaret akinti hamilelik belirtisi
Zaten kendimi gerçekten zor tutuyorumSenin de 3. Gun emb imis. Benim de oyle. Ben yerinde olsam erken idrar testi yapardim
Merhaba siz testi yaptınız mı dediğim gibi benim akıntım beni çok korkuttuCanim bu belirtilerin aynısını bende yaşadım 3 gun embriyosu transfer oldum kasik agrilarim ates basmasi bel agrisi hepsini yasadim 10. Gunden sonra azaldı bu belirtilerin. Yanı sen gönlünü ferah tut bebeğin seninledir canm.
Gozun aydin cnm.. bende dun kalbini duydum mercimegiminKızlar bugün kese kontrolüm vardı keseyi gördü yolk sac ı da gördü şükür.Yolk sac ın oluşması iyiye işaret dedi kalp atışını da gördü yani hareketini ama henüz duyulmaz haftaya tekrar gel dedi.6haftayla uyumlu dedi.Birde bulantılarım için prilam verdi
:) senin de gözün aydın ozaman tek kese miGozun aydin cnm.. bende dun kalbini duydum mercimegimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?