Bende bu ay tüp bebeğe karar verdiğimden beri rahatım düşünmüyorum inşallah hayırlı olur kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama olacak gibi hissediyorum belki ilk deneyimim olduğu için böyle hissediyorumevet stress aşırı önemli. ben yeni evliyim ilk zamanlar ilişkiye alışma olayı falan stress yaptım sonra herkes üstüme geldi bebek bebekk diyerek o sıra küçük bir ameliyat oldum ve ilişki yasağı oldu 20gün. sonrasında bebek yapmak için o kadar strese girdimki 3ay yumurtam büyüdü ama çatlamadı ve bugüne kadar hiç bir adet skntısı falan çekmiş değilimdir. sonra testlere başladık ve eşimde sıkıntı çıktı sadece 2-3tane spermi varmış onlarda hareketsiz tek yolumuz tüp bebek o bile kesin değil. bende sorun olmadığını eşimde sorun oldugunu öğrendiğimde ve kesin hamile kalmıyorum diye düşündüğüm için yumurtayı falan bıraktım düşünmedim ve bu ay yumurtam çatladı. yani stressten çatlamıyormuş.
benim doktorum çok ilginç.bana sadece duphaston verdi.embriyoalrimdan haber bekliyorum 2 farecik döllenmiş ve dayanirlarmi bilmiyorum.ama sizlerin yazdıklarını okudukça şaşırıyorum bana neden hiç ekstra bir ilaç verilmiyorMerhaba,
Öncelikle herkese güzel sonuçlar dilerim.
Biz ilk defa Haziran ayında Tüp Bebek tedavisi yaptırdık, 5. Gün 3 embriyo çıktı. Biri hemen konuldu ama tutmadı. 2 embriyoyu ayın 10’unda transfer edeceğiz inşAllah. Doktor değişikliğinden dolayı, bu sefer farklı ilaçlar kullanıyorum. Coraspin ve folbiol ve estrofem yanında dekort diye bir ilaç verdi. Dikkat et kilo aldırır, tuzsuz ye su iç dedi. Çok az yiyen biri olmama rağmen 3 günde 1 kilo aldımSiz de durumlar nasıl ve asıl sormak istediğim beslenmede dikkat ettiğiniz şeyler var mı? Teşekkürler
Merhaba bizim de erkek infertilitesi. 5-10 arası sperm çıkıyordu havuz sistemi yapılıp donduruldu. 5. Güne 4 embriyo ulaştı. Ilk deneme kimyasal oldu bu ay 2. Denemeye başlayacağız kısmetse. Adeti bekliyorum doktoru arayacağım ama çok gerginim,kaygılı bir yapım var keşke biraz rahat olabilsem..Merhaba kızlar. tüp bebek yaptırma nedeniniz nelerdir? erkek infertilitesi olan varmı? azosperm falan?
Merhaba. Allah yardımcınız olsun. yola başlamak bitirmenin yarısıdır. gerçekten zorlu bir sürec. benim eşimde 2-3tane hareketsiz sperm ve 1-2tane hareket bozukluğu olan sperm çıktı. gerçekten ilk başta şok olmuştum daha 15gün falan oldu öğreneli hala gün içinde 2-3kez ağlama krizlerine giriyorum. birde prostatit sorunu ortaya çıktı 10gün ilaç kullandı cuma prostattan test vericek yine. iyileştiyse tekrar sperm testi vericek. umuyorum bir kaç tane artış olmuştur.Merhaba bizim de erkek infertilitesi. 5-10 arası sperm çıkıyordu havuz sistemi yapılıp donduruldu. 5. Güne 4 embriyo ulaştı. Ilk deneme kimyasal oldu bu ay 2. Denemeye başlayacağız kısmetse. Adeti bekliyorum doktoru arayacağım ama çok gerginim,kaygılı bir yapım var keşke biraz rahat olabilsem..
Canım bazı doktorlar düşük tehditi vs olmadıktan sonra ilaç iğne ile yormak istemiyor bilemiyorum.Bana da ilk tedavimde vermemişti sadece progestan kullanmıştım.Belkide diğer ilaçları transferden sonra verir.benim doktorum çok ilginç.bana sadece duphaston verdi.embriyoalrimdan haber bekliyorum 2 farecik döllenmiş ve dayanirlarmi bilmiyorum.ama sizlerin yazdıklarını okudukça şaşırıyorum bana neden hiç ekstra bir ilaç verilmiyor
Canım bizdede sayıda ve dna da sorun yok ama morfolojide sıkıntı var.Birde bu tür testler aydan aya merkezden merkeze de değişebilir.Bence bir iki ay sonra tekrar test yaptırıp doğrulayın.Doktorunuz vermiştir ama erkekler için vitamin ve antioksidanlar var onları kullanın.Birde mikro tese diye bir yöntem var direkt testisten sağlıklı sperm alınıyor, azospermide bu yöntem kullanılıyor.Olmazsa bu yöntemi deneyin canını sıkmaMerhaba. Allah yardımcınız olsun. yola başlamak bitirmenin yarısıdır. gerçekten zorlu bir sürec. benim eşimde 2-3tane hareketsiz sperm ve 1-2tane hareket bozukluğu olan sperm çıktı. gerçekten ilk başta şok olmuştum daha 15gün falan oldu öğreneli hala gün içinde 2-3kez ağlama krizlerine giriyorum. birde prostatit sorunu ortaya çıktı 10gün ilaç kullandı cuma prostattan test vericek yine. iyileştiyse tekrar sperm testi vericek. umuyorum bir kaç tane artış olmuştur.
benim tarihim daha kesin değil eylül gibi falan olur herhaldepembiss123 , C canskus S sureyya sizleri de uğurlu listemize eklemek isteriz kaçıncı gün embriyosu kaç tane yerleştirilecek ve belliyse tarih bilginizi eklerseniz birbirimizi daha iyi takip edebiliriz bol şans
Ben hergün içtimKızlar iğne kullanma aşamasında 1 tanecik kahve içsem bişey olur mu
Ben tedaviye başlayalı 3 kg aldımMerhaba,
Öncelikle herkese güzel sonuçlar dilerim.
Biz ilk defa Haziran ayında Tüp Bebek tedavisi yaptırdık, 5. Gün 3 embriyo çıktı. Biri hemen konuldu ama tutmadı. 2 embriyoyu ayın 10’unda transfer edeceğiz inşAllah. Doktor değişikliğinden dolayı, bu sefer farklı ilaçlar kullanıyorum. Coraspin ve folbiol ve estrofem yanında dekort diye bir ilaç verdi. Dikkat et kilo aldırır, tuzsuz ye su iç dedi. Çok az yiyen biri olmama rağmen 3 günde 1 kilo aldımSiz de durumlar nasıl ve asıl sormak istediğim beslenmede dikkat ettiğiniz şeyler var mı? Teşekkürler
Benim de iki negatif asilamam var. İlk kez tup bebege basladik. 2 yildir tum doktorlar sebepsiz diyordu bu tup bebek yaptiracagim doktor sende pko var diyor. Bakalim hayirlisimerhaba,
ben bu ay tüp bebek için tedaviye başlayacağım regl olmayı bekliyorum 4-5 günüm var. Daha evvel 2 kere aşılama denedik ama olmadı ne yazıkki. Bende pko var, eşimde varikosel gerçi ameliyat oldu ama sonuçlar normale göre yinede bir tık düşük. bu ayın 17sinde 2 ay olacak prowomen kullanıyorum. Çok heyecanlı ve tedirginim süreç nasıl geçek merakla bekliyorum. İnşallah emeklerimizin karşılığını alabilriiz
Benim tarih belli değil şuan iğne kullanıyorum yarın sabah kontrole gidecem çok heyecanlı ve gerginim. Yarın herhalde yumurta kontrolu yapacaklar ben ilk defa yaptırıyorum ne yapacaklar yarın bana bilgi verirseniz sevinirim birde cetroit iğne sizde de yanma ve kızarıklık yapıyor mupembiss123 , C canskus S sureyya sizleri de uğurlu listemize eklemek isteriz kaçıncı gün embriyosu kaç tane yerleştirilecek ve belliyse tarih bilginizi eklerseniz birbirimizi daha iyi takip edebiliriz bol şans
Ahh keske olsaak o zaman hersey daha farkli olabilirdiMerhaba bizim de erkek infertilitesi. 5-10 arası sperm çıkıyordu havuz sistemi yapılıp donduruldu. 5. Güne 4 embriyo ulaştı. Ilk deneme kimyasal oldu bu ay 2. Denemeye başlayacağız kısmetse. Adeti bekliyorum doktoru arayacağım ama çok gerginim,kaygılı bir yapım var keşke biraz rahat olabilsem..
TabikideKizlar avokado ve ananaslarinizi yiyor musunuzz☺Eki Görüntüle 2670964
Aminn hepimizinkine insallahhTabikideAfiyet olsun, yumurtalara embriyolara vitamin olsun
Canım sağlıkla al kucağına da okadar bekliyoruz bir ay çabuk geçerKizlar bir de benim embriyolarimi dondurcaklarmis taze transfer yapilmayacakmis
Dondurulan embriyolarin sansi daha yuksek oluyormus
Biraz uzuldum bir ay daha gec olacak diye ama bir yandan da diyorum ki 2 yildir bekliyoruz saglikli olsun da beklerim bir ay daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?