Ben içtim canım bilemedim valla bı tanecikten bişey olmazKızlar iğne kullanma aşamasında 1 tanecik kahve içsem bişey olur mu
Yeni sayfamız hepimize hayırlı ve uğurlu olsun bol pozitif haberler aldığımız bir sayfa olsun kucaklarımız bebiş dolsunHerkese bol şans
Arkadaşlar transfer tarihleriniz belli oldukça beni etiketleyip yazarsanız ben de sık sık güncelleme yaparım
- @pissa
- 7 78kova 2.denem 5.gün embriyosu
- @Muallimezzz 5. Gün embriyosu-çift-18 temmuz
- @gulgulgulgul20202020
- @Peanuttt-4. gün embriyosu-çift-8 Ağustos
- A alLaayaaaaaaaaaa -5. Gün embriyosu-tek-7Ağustos
- @My heaven
- @sevgiliseyyah
- @Uykuluprenses58
- @Violett90
- N Nezara
- @Mehder38
- @Cobanyildizi35
EsrRam - @cengelliigne
- @Esraesrael
- @Mucizem33
- @Nefesim45
- @Alikla 1 tane 5. Gün embriyosu
nitro 5.Gün embriyosu - @Aponjj 1.deneme 5. Gün embriyosu
- @mrskorkut -4ağustos-çift-5gün embriyosu
- @pinkbuyu -8ağustos-5.gün embriyosu
- @kahveyokmu -22temmuz-çift-5.gün embriyosu
- @Ozmai -tek-5. Gün embriyosu
- @Derinsart -4 Ağustos-çift-5.gün embriyosu
- @maviejderha -tek-5. Gün embriyosu
Marlamiia -çift-5.gün embriyosu - @afili29
- @uranus35-tek-28-Ağustos
- @Papatya88orkide
- @Naznaz46 -5. Gün embriyosu-tek-4ağustos
- @superisiperisi_
- @afrartis
Yeni sayfamız hepimize hayırlı ve uğurlu olsun bol pozitif haberler aldığımız bir sayfa olsun kucaklarımız bebiş dolsunHerkese bol şans
Arkadaşlar transfer tarihleriniz belli oldukça beni etiketleyip yazarsanız ben de sık sık güncelleme yaparım
[/QUOT
- @pissa
- 7 78kova 2.denem 5.gün embriyosu
- @Muallimezzz 5. Gün embriyosu-çift-18 temmuz
- @gulgulgulgul20202020
- @Peanuttt-4. gün embriyosu-çift-8 Ağustos
- A alLaayaaaaaaaaaa -5. Gün embriyosu-tek-7Ağustos
- @My heaven
- @sevgiliseyyah
- @Uykuluprenses58
- @Violett90
- N Nezara
- @Mehder38
- @Cobanyildizi35
EsrRam - @cengelliigne
- @Esraesrael
- @Mucizem33
- @Nefesim45
- @Alikla 1 tane 5. Gün embriyosu
nitro 5.Gün embriyosu - @Aponjj 1.deneme 5. Gün embriyosu
- @mrskorkut -4ağustos-çift-5gün embriyosu
- @pinkbuyu -8ağustos-5.gün embriyosu
- @kahveyokmu -22temmuz-çift-5.gün embriyosu
- @Ozmai -tek-5. Gün embriyosu
- @Derinsart -4 Ağustos-çift-5.gün embriyosu
- @maviejderha -tek-5. Gün embriyosu
Marlamiia -çift-5.gün embriyosu - @afili29
- @uranus35-tek-28-Ağustos
- @Papatya88orkide
- @Naznaz46 -5. Gün embriyosu-tek-4ağustos
- @superisiperisi_
- @afrartis
İnşaallah canım güzel haberlerini bekliyoruz Rabbim yardımcın olsun kaliteli kaliteli yumuşların olsun inşaallahTeşekkür ederim. Malesef ki uzun saatler bekliyoruz üniversite hastanesi olduğu için. İnşallah güzel haberler olacak
Yok ya sıkmayın kendinizi bu kadar 1 fincan Türk kahvesi iç canım nolacak. Tutacağı varsa o bebişin ne yapsan da tutar rahat olmak lazımKızlar iğne kullanma aşamasında 1 tanecik kahve içsem bişey olur mu
Olsun valla hepimizin olsun inşallahİnşaallah canım güzel haberlerini bekliyoruz Rabbim yardımcın olsun kaliteli kaliteli yumuşların olsun inşaallah
ayy ayy insallah okadar stresiyim ki cumayı dört gözle bekliyorum bakalim neler olacakİnsallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz
bisey olmaz canim transfer sonrası bile günde 1 fincana doktorlar bir sey demiyorKızlar iğne kullanma aşamasında 1 tanecik kahve içsem bişey olur mu
Güzel şeyler olacak ben inanıyorumayy ayy insallah okadar stresiyim ki cumayı dört gözle bekliyorum bakalim neler olacak
İlk tedavilerimde özel listelerle başladık hastanede ancak 17 kilo aldım sonraki tedavilerde liste falan kullanmadım gayet de 3-5 kilo ile kurtuldum şükür. 59-60 kiloyum şuan da. Pandemide 63ü gördümMerhaba,
Öncelikle herkese güzel sonuçlar dilerim.
Biz ilk defa Haziran ayında Tüp Bebek tedavisi yaptırdık, 5. Gün 3 embriyo çıktı. Biri hemen konuldu ama tutmadı. 2 embriyoyu ayın 10’unda transfer edeceğiz inşAllah. Doktor değişikliğinden dolayı, bu sefer farklı ilaçlar kullanıyorum. Coraspin ve folbiol ve estrofem yanında dekort diye bir ilaç verdi. Dikkat et kilo aldırır, tuzsuz ye su iç dedi. Çok az yiyen biri olmama rağmen 3 günde 1 kilo aldımSiz de durumlar nasıl ve asıl sormak istediğim beslenmede dikkat ettiğiniz şeyler var mı? Teşekkürler
Şişkinliktir bence o, o kadar hızlı aldırmaz. Bu arada ben Dekortu gece tam yatağa girerken içiyorum, sabaha normal uyanıyorumMerhaba,
Biz ilk defa Haziran ayında Tüp Bebek tedavisi yaptırdık, 5. Gün 3 embriyo çıktı. Biri hemen konuldu ama tutmadı. 2 embriyoyu ayın 10’unda transfer edeceğiz inşAllah. Doktor değişikliğinden dolayı, bu sefer farklı ilaçlar kullanıyorum. Coraspin ve folbiol ve estrofem yanında dekort diye bir ilaç verdi. Dikkat et kilo aldırır, tuzsuz ye su iç dedi. Çok az yiyen biri olmama rağmen 3 günde 1 kilo aldımSiz de durumlar nasıl ve asıl sormak istediğim beslenmede dikkat ettiğiniz şeyler var mı? Teşekkürler
3 yıldır deniyoruz ama eşimde de bende de hiç bir sıkıntı yok aksine değerlerimiz çok iyi doktorlar stresten tutmuyor dediler ama olmayınca stres yapıyorum malesefMerhaba kızlar. tüp bebek yaptırma nedeniniz nelerdir? erkek infertilitesi olan varmı? azosperm falan?
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım ,sırayla transfer olacaz inşaallah güzel haberlerimizi de sırayla vermek nasip olsun inşaallahKızlar ben de bugün transfer için 2. kontrole gittim estrofeme devam ediyorum,cuma son kontrol olacak muhtemelen iğne ve ilaçlarımı yazacak 12 ağustosda da transferim olacak.Buarada cuma günü de leucostim iğnesi yapacak bana.
Sebepsiz infertilite dendi 9 yıldır ne bende ne eşimde sorun var ama olmuyor. Olmayınca mecbur tüp Bebek tedavisine yöneldik, bu 4. Denemem Rabbim istemeyince olmuyor bu işler nasip biraz. İnşaallah vakti zamanı gelmiştir diye dua ediyorumMerhaba kızlar. tüp bebek yaptırma nedeniniz nelerdir? erkek infertilitesi olan varmı? azosperm falan?
evet stress aşırı önemli. ben yeni evliyim ilk zamanlar ilişkiye alışma olayı falan stress yaptım sonra herkes üstüme geldi bebek bebekk diyerek o sıra küçük bir ameliyat oldum ve ilişki yasağı oldu 20gün. sonrasında bebek yapmak için o kadar strese girdimki 3ay yumurtam büyüdü ama çatlamadı ve bugüne kadar hiç bir adet skntısı falan çekmiş değilimdir. sonra testlere başladık ve eşimde sıkıntı çıktı sadece 2-3tane spermi varmış onlarda hareketsiz tek yolumuz tüp bebek o bile kesin değil. bende sorun olmadığını eşimde sorun oldugunu öğrendiğimde ve kesin hamile kalmıyorum diye düşündüğüm için yumurtayı falan bıraktım düşünmedim ve bu ay yumurtam çatladı. yani stressten çatlamıyormuş.3 yıldır deniyoruz ama eşimde de bende de hiç bir sıkıntı yok aksine değerlerimiz çok iyi doktorlar stresten tutmuyor dediler ama olmayınca stres yapıyorum malesef
Canım dekort mu kilo aldırıyor ? Ben de çok kilo aldım toplam 4 vermeye çalışıyorum transfer öncesi.sizi de ekliyorum listeyeMerhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?