Insallah canimm..bir an once baslariz..su tedavilere..ama herseyde bir hayir vardir...insallah..bebislerimizi kucagimiza aliriz..Merhaba bende de benzer durum var malesefTemmuzda ilk transferimi olmuştum. Negatif sonuçlandı. Dr 1 ay prowomen ile teatrio kullan gel dedi. Bu hafta gittim, doğru düzgün yumurta oluşmamış bu ay dedi. İlkinde 9 toplanmıştı, şimdi 2. Tedaviye başlasak o kadar bile toplayamayız, ilaçlara 1 ay daha devam dedi zaten toplasa ne olacakki, 3 ay geçici menopoz sonrası transfer yapacak. Ay bari 2021 de hamile kalayım Allahım 2018 den beri uğraşıyorum ya
Kizlar yarin kurtaj olcam . Dua edin benim icin. Korkuyorum. Insallah sonrasinda bir sorun yasamam. Biter ve atlatirim. Yumurtalık ve Rahim zarar görmez. Bir an once yine hamile kalirim.
Allah yardımcın olsunKizlar yarin kurtaj olcam . Dua edin benim icin. Korkuyorum. Insallah sonrasinda bir sorun yasamam. Biter ve atlatirim. Yumurtalık ve Rahim zarar görmez. Bir an once yine hamile kalirim.
Geçmiş olsun canım, bn de üç gün önce kurtaj oldum. Aslında çoğu parçayı vücudum attı zaten kalan küçük bir parça için doktor vakumla çekti anestezisiz. Biraz agrin olabilir sonrasında ama geçer. Geçmiş olsun canımKizlar yarin kurtaj olcam . Dua edin benim icin. Korkuyorum. Insallah sonrasinda bir sorun yasamam. Biter ve atlatirim. Yumurtalık ve Rahim zarar görmez. Bir an once yine hamile kalirim.
Valla canim senle herseyimiz ayni gitti. Insallah bundan sonra hayat yüzümüze güler bu günler geride kalır. Benim su an tek istediğim 1 yil boyunca o kadar tedavi o kadar emek o kadar para sonunda hic bir sey elde edemedim bari sağlığımı kaybetmeyelim. Rahim zarar gormesin.Geçmiş olsun canım, bn de üç gün önce kurtaj oldum. Aslında çoğu parçayı vücudum attı zaten kalan küçük bir parça için doktor vakumla çekti anestezisiz. Biraz agrin olabilir sonrasında ama geçer. Geçmiş olsun canım
Bnm de kanamam başladığında düşükle sonuçlanacağını az çok tahmin etmiştim çünkü pıhtı şeklinde parça düştü.. doktorlar da diyor ki sağlıklı olmadığı için düştü. Hayırlısı böyleymiş çok şükür, öbür türlü olup devam etseydi belki de kaldıramayacaktim. Rabbim çok daha iyi bilir.Valla canim senle herseyimiz ayni gitti. Insallah bundan sonra hayat yüzümüze güler bu günler geride kalır. Benim su an tek istediğim 1 yil boyunca o kadar tedavi o kadar emek o kadar para sonunda hic bir sey elde edemedim bari sağlığımı kaybetmeyelim. Rahim zarar gormesin.
Ben de o yuzden ölen bebegi genetige gondrrtcem . Sebebi neymiş öğrenmek istiyoruz.Bnm de kanamam başladığında düşükle sonuçlanacağını az çok tahmin etmiştim çünkü pıhtı şeklinde parça düştü.. doktorlar da diyor ki sağlıklı olmadığı için düştü. Hayırlısı böyleymiş çok şükür, öbür türlü olup devam etseydi belki de kaldıramayacaktim. Rabbim çok daha iyi bilir.
Canım benim hiç korkma Allah’ın izniyle kolayca atlacaksın ve hemen hamiş kalacaksın Rabbim gönlüne göre versinKizlar yarin kurtaj olcam . Dua edin benim icin. Korkuyorum. Insallah sonrasinda bir sorun yasamam. Biter ve atlatirim. Yumurtalık ve Rahim zarar görmez. Bir an once yine hamile kalirim.
Hayır benim bildiğim ikisi farklı şeyler. Pgt ile sadece 8 kromozoma bakılırken ngs ile tüm 46 kromozom taranıyor. Yaptırıdğım için biliyorum.Sanırım bir bilgi karışıklığı oldu. Pgt işlemin adı Ngs bir tarama yöntemi. Bende embriyoları pgt ye gönderdim ama Ngs yöntemiyle tarandılar.Tüm kromozomlara bakıldı ve 5. gün embriyosuydu.
ben 9 haftalıgım hala karnıdan göremediKızlar merhaba keseyı görduk cok sukur ama sanırım cok kucuk hesaplarıma gore bugun 5+2.karından bakar diye gittim karından goremeyınce dıs gebelik se wajınal bakmam laızm hayatı mesele dedıwajınal baktı keseyı gordu 1-2m bısı dedi hemsıresine hersey yolunda giderse 2 3 hafta sonra kalp atısı ıcın gelırsın dedı ıyı bısey mı dedi riskli mıyım anlamadım devlete gittim de ozele de mı gitsem diyorum
transferden önce makatta kanamam oldu acile gittik acil doktoru müdahele etmedi tüp bebek tedavisi doktornuzla görüşün dedi., ayıla bayıla kendime geldim o gün.. sora hamile kaldım 2.cı kanamam pazar gece 4 de oldu acile gittik.. transferden beri yatiyorum düşük riskim var. rahminde sekil bozuklugu varmıs risk hep olabili.. bu sebeple 3 hafta sora rahmine dikiş atılcak.. akıntım transferden beri var bitek sende yok her hamile de oluyor.. vucudumda cıkan yaralardan bahsetmiyorum bile doktorun verdigi hicbisi geçirmedi bu fotoğrafdaki yaradan vucudumun her noktasinda var ... bisürü..Haklısınız sanırım başka uğraşlar bulup kendimi başka şeylere vermem laxim yoksa her dakika vücudumu dinle dinle kendimede Zarar veriyor um
Çok geçmiş olsun bi daha yaşamayın sağlıkla kucağınıza alın inşallahkızlar çok geçmiş olsun, bende kanama falan hiç olmadı karın ağrısı ile başladı aynı üzücü durumu bende yaşadım, pek düzelmedim daha moralmen 35 gün oldu bir teselli veriyorum toparlanıyorum bir üzülüyorum. Buraya da bakmıyorum artık eskisi gibi. Benimle aynı zamanda olanlar şu an 13. haftadalar. Ne Kıskanma ne de başka birşey ama boynun bükük kalıyorsun ümidim de yok gibi artık. Donmuşum var gidip konuşmadım doktorla. haftaya gidicem
Canım benim çok geçmiş olsun, şer gözükende hayır var ama biz üzüntümüzün içindeyken fark edemiyoruzKizlar yarin kurtaj olcam . Dua edin benim icin. Korkuyorum. Insallah sonrasinda bir sorun yasamam. Biter ve atlatirim. Yumurtalık ve Rahim zarar görmez. Bir an once yine hamile kalirim.
ağrıyı belirgin hissediyorsun karın ağrısı nasıl diyeyim baskı var karın bölgende hissedilen bir ağrıydı, sonrasında ayaklara vuran ağrı vardı çok hissedilir derecedeydi.Çok geçmiş olsun bi daha yaşamayın sağlıkla kucağınıza alın inşallahSiddetli bi agri miydi nasildi? Hamile kalmissiniz vucudunuz tekrar kolayca hamile kalacaktir insallah Allah yardimcimiz olsun hepimizin. Bazen korkudan tukenicem gibi geliyo bana da hayirlisi.
Sanırım kötü bir şey olacaksa bunu anlayacağımız şekilde oluyor her şeye evham yapmak çok anlamsız .. Korkusuz olmak zor ama stres haline getirmemeye calısıyorum arada gelio gidio endişeler. Insallah kavusacaksiniz benim arkadasim da kalbi duyulmadi kurtaj oldu sonraki denemede hamile kaldi su an 24 aylik. Insallah bi an once kavusursunuz siz deağrıyı belirgin hissediyorsun karın ağrısı nasıl diyeyim baskı var karın bölgende hissedilen bir ağrıydı, sonrasında ayaklara vuran ağrı vardı çok hissedilir derecedeydi.
Sakın korkuya falan kapılmayın gayet pozitif olun herkeste aynı durum olmuyor herkesin hikayesi farklı.
Güzel dileklerin için de çok çok sağ ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?