Çok teşekkür ederim insaallah düzelir 8 senedir nereye gitsem sagliklisin birseyin yok dediler tek çare tüp bebek dedim (tıpta açıklanamayan infertilite teşhisi koydu doktorumGeçmiş olsun canım inşallahhh düzelir düzelmese de sıkma canını bir dahaki ay olur hem dondurulmuş embriyonun şansı daha yüksekmiş böyle düşün
Geçmiş olsun ne ignesi benim transfer Allahın izniyle 20sinde olacak ama iğne bilmiyorum doktorum soylemedi erken diye mı acabaBende yapmamişti ama bugun inanılmaz uykum geldi attm simdi kendimi yataga bide midem ağrıyo ki hic agrimaz sanirim bugün vuruldugum igne dokundu 4 tüp igne bi sürü ilaçmide pes etti
Cok geçmiş olsun canim. Insallqh bu defa yüzün güler. Saglikli minnoslarin olur kucağına alırsın. O kotu günleri unuttururlR sanaCanım hiçbirini düşürmedim hepsi karnımda öldü maalesef ilk bebeğimi 4.ay sonunda olduğum için ölü doğumla doğurdum büyük travmamdı Allahım kimselere vermesin 2.ci bebeğim de 9.hafta da karnım da öldü zehirlendiğim için mecbur kürtaj oldum 3.dogal yolla olan bebeğimi de 12.haftasında kontrole gittiğim gün öldügünü öğrendim ve doktorum vajinal fitil verdi evde kendim 11 günde düşürebildim zorla..çok kötü günlerdi her hamilelikte hem umut hem korkuyla başlıyorum elimde değil anlayacağın hamile olunca da sevinemiyorum artık kucağıma aldığımda inanacağım sanırım canım ♥
Allah yasadigun acilari unutturacak guzellikler tattirsin canim sana Insallah birlikte gun sayariz dogum icinCanım hiçbirini düşürmedim hepsi karnımda öldü maalesef ilk bebeğimi 4.ay sonunda olduğum için ölü doğumla doğurdum büyük travmamdı Allahım kimselere vermesin 2.ci bebeğim de 9.hafta da karnım da öldü zehirlendiğim için mecbur kürtaj oldum 3.dogal yolla olan bebeğimi de 12.haftasında kontrole gittiğim gün öldügünü öğrendim ve doktorum vajinal fitil verdi evde kendim 11 günde düşürebildim zorla..çok kötü günlerdi her hamilelikte hem umut hem korkuyla başlıyorum elimde değil anlayacağın hamile olunca da sevinemiyorum artık kucağıma aldığımda inanacağım sanırım canım ♥
Canım hiçbirini düşürmedim hepsi karnımda öldü maalesef ilk bebeğimi 4.ay sonunda olduğum için ölü doğumla doğurdum büyük travmamdı Allahım kimselere vermesin 2.ci bebeğim de 9.hafta da karnım da öldü zehirlendiğim için mecbur kürtaj oldum 3.dogal yolla olan bebeğimi de 12.haftasında kontrole gittiğim gün öldügünü öğrendim ve doktorum vajinal fitil verdi evde kendim 11 günde düşürebildim zorla..çok kötü günlerdi her hamilelikte hem umut hem korkuyla başlıyorum elimde değil anlayacağın hamile olunca da sevinemiyorum artık kucağıma aldığımda inanacağım sanırım canım ♥
malesef canim vucut alacagini aliyor gerisini atiyor hep benimde oyleKızlar progrstan fitil kullanan varmı sabah öğle akşam 2 tane koyuyorum ben.Ama sürekli akıyor beyaz beyaz çok rahatsız ediyor beni.
Maal3sef oyle oluyor. Bende bazen topakciklar şeklinde geri geldigi oluyor. Bu dönemde vajinal akinti da oluyor bende. Igne ve ilaclarin etkisiyle herhalde garip şeyler yaşıyoruz.Kızlar progrstan fitil kullanan varmı sabah öğle akşam 2 tane koyuyorum ben.Ama sürekli akıyor beyaz beyaz çok rahatsız ediyor beni.
Valla benim 3 Ağustosta gerçekleşti transferim. O günden beri her ay yaşadığım regl ağrıları var. Sanki her an hastalancakmışm gibi. İlk transferim olumsuzdu onda da regl ağrım olmuştu. İnşallah bunda pozitif olurTransfer sonrasi belirtiler oluyormu ki belki tecrübelliler bizi bi aydınlatir..
Geçmiş olsun ne ignesi benim transfer Allahın izniyle 20sinde olacak ama iğne bilmiyorum doktorum soylemedi erken diye mı acaba
Progrstonum düşük cıktı tek seferlik iğne verdiGeçmiş olsun ne ignesi benim transfer Allahın izniyle 20sinde olacak ama iğne bilmiyorum doktorum soylemedi erken diye mı acaba
Hadi yaaa ilk 2 günü benmde regl ağrısı oldu simdi bidey yok ama gece 4e kadr mide agrım devam ettiValla benim 3 Ağustosta gerçekleşti transferim. O günden beri her ay yaşadığım regl ağrıları var. Sanki her an hastalancakmışm gibi. İlk transferim olumsuzdu onda da regl ağrım olmuştu. İnşallah bunda pozitif olur
En iyisi takılmamak lazım belirtilere inşallah hepimizin pozitif olur, sağlıkla da kucağımıza alırızHadi yaaa ilk 2 günü benmde regl ağrısı oldu simdi bidey yok ama gece 4e kadr mide agrım devam etti
Aynen bende de topak şeklinde geliyo.Akıntı da geliyo günlük ped kullanıyorum bide işe gitcem yarın sanki yaptıktan sonra akıp gitmesin diye yatmak zorunda gibi hissediyorum kendimi:)Maal3sef oyle oluyor. Bende bazen topakciklar şeklinde geri geldigi oluyor. Bu dönemde vajinal akinti da oluyor bende. Igne ve ilaclarin etkisiyle herhalde garip şeyler yaşıyoruz.
Ama iste hareket ettikçe emiliyormus o yuzden jel sonrasi 10 15 dk yuruyus yapin djyorlar fazlası da atiliyormus vücut tarafindanAynen bende de topak şeklinde geliyo.Akıntı da geliyo günlük ped kullanıyorum bide işe gitcem yarın sanki yaptıktan sonra akıp gitmesin diye yatmak zorunda gibi hissediyorum kendimi:)
Bana da sordu jel mi göbek iğnesi mi diye ama benim vajinal mantar eğilimim var diye iğneye karar kıldık sabah akşam göbek ShowAma iste hareket ettikçe emiliyormus o yuzden jel sonrasi 10 15 dk yuruyus yapin djyorlar fazlası da atiliyormus vücut tarafindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?