- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
erken hamilleik testi al yarın yap bakalim sen çok acelecisinben bugün de ovulasyon testk yaptim cizgi cikmadi.
niye okadar çok vermiş sana canim ben ısrarla yazdırdım ya vermiyodu bana da duaben ikisini bir oluyorum akşamları vurduruyorum. Günde 1 Oksapar - 2 Tüp de Prolutex iki tüpü ve Oksaparı bir vurduruyorum.. Biri kalça biri koldan
Elimde bir dunya ovulaston testi var. Kan testine kadar her gün onları yapicam. Cumartesi de gidip kan vericem. En net kan da cikiyor nasil olsa.erken hamilleik testi al yarın yap bakalim sen çok acelecisin
ya hiç sorma ben acısını çok çektim kaybın var diyorum sen de pıhtılaşma yok diyo sana zararı da olur dedi millete test bile yaptırmadan veriyo doktorları 2 tane niye kaybim var dedim ben bana garanti verirmisin dedim yokay cok sacma ama vermemeleri.. resmen hem maddi hem manevi calmıslar senden
orası öyle bende çarşamba erken gebelik testi yapicamElimde bir dunya ovulaston testi var. Kan testine kadar her gün onları yapicam. Cumartesi de gidip kan vericem. En net kan da cikiyor nasil olsa.
Kayıp nedenini arastirdi mi canim? Translokasyon veya lupus suphesine bakıldı miya hiç sorma ben acısını çok çektim kaybın var diyorum sen de pıhtılaşma yok diyo sana zararı da olur dedi millete test bile yaptırmadan veriyo doktorları 2 tane niye kaybim var dedim ben bana garanti verirmisin dedim yok
Sen persembe transfer oldun degil mi? 5. Gun muydu?orası öyle bende çarşamba erken gebelik testi yapicam
hayır cuma transfer oldum 5. gün embriyosuSen persembe transfer oldun degil mi? 5. Gun muydu?
hayır genetik test yapıldı kromozom testleri yapıldı hepsi temiz çıktı açıklanmıyor diyap geciyolarKayıp nedenini arastirdi mi canim? Translokasyon veya lupus suphesine bakıldı mi
bu kez transfer sonrası serum verildi bana bağışıklık güçlendirmek için 600 tl para ödedik süt gibi bir sey çok yakan bir serumdumerhaba kızlar maalesef benim işlem bir sonraki regl zamanıma ertelendi
Ayni zamanda olmusuz. Hadi bakalim canim. Birlikte guzel sonuclar aliriz ins.hayır cuma transfer oldum 5. gün embriyosu
Kuzum ben prolutexi bir sabah bir akşam vuruluyorum proluton kalça iğnesi haftada 1 kan sulandırıcı sadece coraspin 100 mg içiyorum çünkü trombofili panelimde sadece mthfr677t genim homozigot diğerleri normal pıhtılaşma yok bende sadece folik asit ve b12 hep dışarıdan takviye almak zorundasın hayatın boyunca dedi doktor bu dediğim gen de b12 ve folikasit yiyeceklerden emilmiyormuş ne ilginç şeyler öğreniyoruzkızlar siz oksapar ve prolutex i hergun mu yapiyosunuz bana gün aşırı verdiler benim kan pıhtılaşma da yok bende testler yapildi ben zorla istedim kan sulandiriciyi 2 kaybın olduğu icin
Ne kadar ayrıntılı testler yapilmis sen de. Ben de hic boyle testler yapilmadi valla. Karyotip analizi falan yapilmadi. Keşke yaptırsaydim cok pişman oldum. İlk transfetin mi senin? Doktorun kimdi?Kuzum ben prolutexi bir sabah bir akşam vuruluyorum proluton kalça iğnesi haftada 1 kan sulandırıcı sadece coraspin 100 mg içiyorum çünkü trombofili panelimde sadece mthfr677t genim homozigot diğerleri normal pıhtılaşma yok bende sadece folik asit ve b12 hep dışarıdan takviye almak zorundasın hayatın boyunca dedi doktor bu dediğim gen de b12 ve folikasit yiyeceklerden emilmiyormuş ne ilginç şeyler öğreniyoruz
Ay keşke ilk transferim de böyle detaylı testler yapılsaydı nerdeee.. kuzum benim bu 3.transferim oldu ama gebe kalabilirsem 4.gebeligim olacak inşallah pozitif olursa kucağımıza bu Sefer de almak nasip olurNe kadar ayrıntılı testler yapilmis sen de. Ben de hic boyle testler yapilmadi valla. Karyotip analizi falan yapilmadi. Keşke yaptırsaydim cok pişman oldum. İlk transfetin mi senin? Doktorun kimdi?
ayyy evet neler öğrendik valla sorma sağlıkla gelsin bebeklerimizKuzum ben prolutexi bir sabah bir akşam vuruluyorum proluton kalça iğnesi haftada 1 kan sulandırıcı sadece coraspin 100 mg içiyorum çünkü trombofili panelimde sadece mthfr677t genim homozigot diğerleri normal pıhtılaşma yok bende sadece folik asit ve b12 hep dışarıdan takviye almak zorundasın hayatın boyunca dedi doktor bu dediğim gen de b12 ve folikasit yiyeceklerden emilmiyormuş ne ilginç şeyler öğreniyoruz
bacim ben senden umutluyum kötüyü düşünme varmi hiç agrım sizin sol tarafimda bi ağrı var benim hafif hafifValla kızlar başımdan 3 gebelik geçti hani en fazla 4,5 ay’ı gördüm son 2 sin de de oksapar 0,4 vuruldum yine kaybettim bu sefer doktor fazla kan sulandırıcının da zararlı olduğunu söyledi yaptırmıyor deneme tahtası gibi hissediyorum kendimi bazen Nasrettin hoca gibi ya tutarsa diyoruz kaderimize şöyle uzaktan bi bakıyoruz ne olacak diye.. bu aradapinkbuyu kuzum bende de ovülasyon testinde silik cıkıyor takılma boşver en iyisi gebelik testi kanda ve idrar da bende çok umutlu değilim ama nasip diyoruz işte bekliyoruz ♥
Insallah canim. Tüm önlemleri almışsınız. Umutlu ol merak etme. Bu defa olacak inşallah.Ay keşke ilk transferim de böyle detaylı testler yapılsaydı nerdeee.. kuzum benim bu 3.transferim oldu ama gebe kalabilirsem 4.gebeligim olacak inşallah pozitif olursa kucağımıza bu Sefer de almak nasip olur ♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?