2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

ay cok sacma ama vermemeleri.. resmen hem maddi hem manevi calmıslar senden
ya hiç sorma ben acısını çok çektim kaybın var diyorum sen de pıhtılaşma yok diyo sana zararı da olur dedi millete test bile yaptırmadan veriyo doktorları 2 tane niye kaybim var dedim ben bana garanti verirmisin dedim yok

kızlar siz oksapar ve prolutex i hergun mu yapiyosunuz bana gün aşırı verdiler benim kan pıhtılaşma da yok bende testler yapildi ben zorla istedim kan sulandiriciyi 2 kaybın olduğu icin
Kuzum ben prolutexi bir sabah bir akşam vuruluyorum proluton kalça iğnesi haftada 1 kan sulandırıcı sadece coraspin 100 mg içiyorum çünkü trombofili panelimde sadece mthfr677t genim homozigot diğerleri normal pıhtılaşma yok bende sadece folik asit ve b12 hep dışarıdan takviye almak zorundasın hayatın boyunca dedi doktor bu dediğim gen de b12 ve folikasit yiyeceklerden emilmiyormuş ne ilginç şeyler öğreniyoruz

Valla kızlar başımdan 3 gebelik geçti hani en fazla 4,5 ay’ı gördüm son 2 sin de de oksapar 0,4 vuruldum yine kaybettim bu sefer doktor fazla kan sulandırıcının da zararlı olduğunu söyledi yaptırmıyor deneme tahtası gibi hissediyorum kendimi bazen Nasrettin hoca gibi ya tutarsa diyoruz kaderimize şöyle uzaktan bi bakıyoruz ne olacak diye.. bu arada pinkbuyu kuzum bende de ovülasyon testinde silik cıkıyor takılma boşver en iyisi gebelik testi kanda ve idrar da bende çok umutlu değilim ama nasip diyoruz işte bekliyoruz

Ne kadar ayrıntılı testler yapilmis sen de. Ben de hic boyle testler yapilmadi valla. Karyotip analizi falan yapilmadi. Keşke yaptırsaydim cok pişman oldum. İlk transfetin mi senin? Doktorun kimdi?

Ne kadar ayrıntılı testler yapilmis sen de. Ben de hic boyle testler yapilmadi valla. Karyotip analizi falan yapilmadi. Keşke yaptırsaydim cok pişman oldum. İlk transfetin mi senin? Doktorun kimdi?
Ay keşke ilk transferim de böyle detaylı testler yapılsaydı nerdeee.. kuzum benim bu 3.transferim oldu ama gebe kalabilirsem 4.gebeligim olacak inşallah pozitif olursa kucağımıza bu Sefer de almak nasip olur

ayyy evet neler öğrendik valla sorma sağlıkla gelsin bebeklerimiz

bacim ben senden umutluyum kötüyü düşünme varmi hiç agrım sizin sol tarafimda bi ağrı var benim hafif hafif

Bu sabah içim de ciddi bir umutsuzluk var kızlar ya şu ovülasyon testini yaptım moralim bozuldu keşke yapmasaydım eşim şimdi gebelik testi almaya gitti kökten çözcem işi

Ay keşke ilk transferim de böyle detaylı testler yapılsaydı nerdeee.. kuzum benim bu 3.transferim oldu ama gebe kalabilirsem 4.gebeligim olacak inşallah pozitif olursa kucağımıza bu Sefer de almak nasip olur ♥♥
Insallah canim. Tüm önlemleri almışsınız. Umutlu ol merak etme. Bu defa olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…