Arkadaşlar benim aklımı kurcalayan bir durum var. Çevremde doğal yollardan hamile kalanlardan hiç kimyasal gebelik diye birşey duymadım, bu işlere girdikten sonra öğrendim, şimdi bir de onun için tedirgin oluyorum

ayrıca kalp durması da yine şuanda karşılaştığım birşey (benim de ilk denemem öyle bitti maalesef). Çevremde görüyorum, hamileyim diyen 9 ay sonra da dünyaya getiriyor bebeğini. Acaba tüp bebekle ilgili mi bu sıkıntılar, bu embriyocağızları oraya bırakıyorlar da bu kadar mı başarıyorlar acaba

Çok stresli bir süreç gerçekten, hamile kalınca bile özgürce sevinemiyoruz. Muhtemelen hiç hamile olduğumu bilmeden şunu yaptım bunu yaptım diyenlerden olamayacağız. Ama kısmet, inşallah bu ay hepimize hayırlı gelir. Bu arada ben de öğretmenim ve okul döneminde oldu diğer düşük ve öncesinde kanama, bütün okul birbirine anlatmış tüp bebek olduğunu, hiç muhabbetim olmayan insanlar gelip bir daha denersin diyince ona da çok canım sıkılmıştı, o kadar özel hayatına girilmesi hiç hoş değil ama yine dediğim gibi sessiz sedasız evinde hamile kalıp rahat edemiyorsun, çok aksiyonlu oluyor

o yüzden ben de okul açılmadan olsun ve herşey yolunda gitsin diye çok dua ediyorum. İnşallah bu bekleyiş hepimiz için son bulur bu ay, sağlıkla gelsinler inş