Olacak olacakInsallah canim benim. Hayirlisiyla sevinelim hepimiz cifter cizgilerle
Arada ses ver motivasyon oluyorCanımcım ben buralardayım. Elimden geldiğince sizi takipteyim. Bekliyorum bakalım :))
Tatil bitiyor, ses veririm artık :)))Arada ses ver motivasyon oluyor
Amin canim cok sagol.Allah bağışlasın canım. Yaşın kaç
Dusuklerin sebebi neydi canımKızlar merhaba ,
Ben 19 şubatta 8 haftalık düşük yaşadım .
1 mayısta kimyasal düşük yaşadım.
1 haziranda ise Hcg 53 cıktı doktor 3 haziranda tekrar istedi 171 cıktı. Ben düşüklerimi anlattım ve önlem amaclı ne kullanabilirim dedim ancak ısrarla birşey olmaz deyip iğne ilaç vs vermedi. Sadece folik asit verdi. Ama kafam çok karışık .
Ilk düşük için genelde ilk gebeliklerde oluyor dediler . Ikinci için ise kimyasal gebelik çoğu kadın yaşıyor bunu düşük olarak saymıyoruz biz dedilerDusuklerin sebebi neydi canım
Tam zamanıAmin canim cok sagol.
Yas 35 oldu gayri
Ayy aminn inşallah :))Icime dogdu senin pamuk bi kizcen olucak
Olur canım benim ikisinde de belirti olmadıKızlar ya bende bugün hiçbir hamilelik belirtisi yok.Hatta sanki hasta olacakmisim gibi geliyorNeden gitti ki bu belirtiler.Belirti olmadan hamile kalan oluyor mu acaba
BEnde hasta olcam sanıyordum ama aynı adet sancısı çektim adet olcam kesin dedim bi baktm 3 gün geçikti test yaptım pozitif cıktı ve hala hastaneye gidemedimKızlar ya bende bugün hiçbir hamilelik belirtisi yok.Hatta sanki hasta olacakmisim gibi geliyorNeden gitti ki bu belirtiler.Belirti olmadan hamile kalan oluyor mu acaba
Yaaa hadi inşallah❤Olur canım benim ikisinde de belirti olmadı
Ben ilkini pek hatirlayamiyorum.Ama alıntı olmuştu bi o aklimda kalmış.Sen niye hastaneye gitmedin canım kalp atışı da duyulsun diye mi bekliyorsunBEnde hasta olcam sanıyordum ama aynı adet sancısı çektim adet olcam kesin dedim bi baktm 3 gün geçikti test yaptım pozitif cıktı ve hala hastaneye gidemedim
Yok ondan değil bayram tatiline denk geldi yaBen ilkini pek hatirlayamiyorum.Ama alıntı olmuştu bi o aklimda kalmış.Sen niye hastaneye gitmedin canım kalp atışı da duyulsun diye mi bekliyorsun
Büşra öyle iyi anlıyorum ki seni. Bir yavru var bir tane daha olacak vakti zamanı gelince inanıyorum ben. Ben geçen ay pik dönemini değerlendirdim olmadı bak. Nasip kuzum. Yine de varsa olur. Beni de yordu bu süreç inan. Yine de haberleşelim olur mu kuzumKızlar bu ay da olmadı bence..
Hislerime güveniyorum...
Bu ay iki gün pik gördüm..
Dün yumurtanın çatladığını düşünüyorum..
En son cuma gündüz ilişki olmuştu..
Dün kardeşim yatıya geldi, olmadı..
Sabah da hep birlikte anneme geçtik..
Şimdi de artık olmaz dedim, değerlendirmedik..
Bu ayı da geçtik.
Temmuz belki..
Bence olmayanda da hayır var..
Hayırlısı ne ise o olsun diyorum.
Uğraşmaktan takip etmekten vazgeçtim.
Benden bu kadar canlar :)
Takip yoruyor belki de salmalıyız tamamen.Kızlar bu ay da olmadı bence..
Hislerime güveniyorum...
Bu ay iki gün pik gördüm..
Dün yumurtanın çatladığını düşünüyorum..
En son cuma gündüz ilişki olmuştu..
Dün kardeşim yatıya geldi, olmadı..
Sabah da hep birlikte anneme geçtik..
Şimdi de artık olmaz dedim, değerlendirmedik..
Bu ayı da geçtik.
Temmuz belki..
Bence olmayanda da hayır var..
Hayırlısı ne ise o olsun diyorum.
Uğraşmaktan takip etmekten vazgeçtim.
Benden bu kadar canlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?