Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dusuklerin sebebi neydi canım

Uzun süreli fosil asit kullanımı zararı varmi acaba.gebe kalinamadiginda folik asit kullanımını sürdürmenin zararı olurmu 3 aydan fazla

Kızlar ya bende bugün hiçbir hamilelik belirtisi yok.Hatta sanki hasta olacakmisim gibi geliyorNeden gitti ki bu belirtiler.Belirti olmadan hamile kalan oluyor mu acaba

Kızlar ya bende bugün hiçbir hamilelik belirtisi yok.Hatta sanki hasta olacakmisim gibi geliyorNeden gitti ki bu belirtiler.Belirti olmadan hamile kalan oluyor mu acaba
BEnde hasta olcam sanıyordum ama aynı adet sancısı çektim adet olcam kesin dedim bi baktm 3 gün geçikti test yaptım pozitif cıktı ve hala hastaneye gidemedim

BEnde hasta olcam sanıyordum ama aynı adet sancısı çektim adet olcam kesin dedim bi baktm 3 gün geçikti test yaptım pozitif cıktı ve hala hastaneye gidemedim
Ben ilkini pek hatirlayamiyorum.Ama alıntı olmuştu bi o aklimda kalmış.Sen niye hastaneye gitmedin canım kalp atışı da duyulsun diye mi bekliyorsun

Kızlar bu ay da olmadı bence..
Hislerime güveniyorum...
Bu ay iki gün pik gördüm..
Dün yumurtanın çatladığını düşünüyorum..
En son cuma gündüz ilişki olmuştu..
Dün kardeşim yatıya geldi, olmadı..
Sabah da hep birlikte anneme geçtik..
Şimdi de artık olmaz dedim, değerlendirmedik..

Bu ayı da geçtik.
Temmuz belki..

Bence olmayanda da hayır var..
Hayırlısı ne ise o olsun diyorum.
Uğraşmaktan takip etmekten vazgeçtim.
Benden bu kadar canlar :)

Büşra öyle iyi anlıyorum ki seni. Bir yavru var bir tane daha olacak vakti zamanı gelince inanıyorum ben. Ben geçen ay pik dönemini değerlendirdim olmadı bak. Nasip kuzum. Yine de varsa olur. Beni de yordu bu süreç inan. Yine de haberleşelim olur mu kuzum

Takip yoruyor belki de salmalıyız tamamen.

Merhaba kızlar benimde bata 1 veya 2 gün var.karnım gurulduyo arada,adet olacak gibiyim.yine umutlarum gitti.böyle olup sonra hamile olan varmı acaba.yada sizdede adet olcağınızzaman oluyormuş guruldama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…