Evet öyle oluyor maalesef. Uzun yola çıkıcaz tedirginlik yapıyor varsa tedbir alayım diyeCanım en erken 1 gün önce yapın yoksa modunuz düşüyor inanın
Yorgunluk be canım bizimkisi. Yaş problem değil aslında. Dolu dolu olsun bundan sonraki senelerin inşallah canım benimAhh be canım yaşlıymış hahahaBende bir ay sonra 35 oluyorum Daha yeni başladım çocuk işlerine yani sende
Hayırlı olsun canım. Bişeycik olmaz inşalkahSelam anne adayları benim bthgc arttı dün 185 çıktıdüşük hikayem olduğu için pazartsi tekrar yapacağım testi. Kasık ağrılarım fena. İnşallah sizlerde yakın zamanda güzl haber verirsiniz
Korkma varsa bile bişey olmaz daha sen rahat ol canımEvet öyle oluyor maalesef. Uzun yola çıkıcaz tedirginlik yapıyor varsa tedbir alayım diye
24 Haziran canım daha var ama o gün herşey çok güzel olacak gibi geliyorüzülme canım ya biz elimizden geleni yapalım gerisi Allaha kalmış o en hayırlı zamanda gönderecektir
Evet canım benim bu ay y
Ay ne bileyim ister istemez sürekli aklım belirtilerde.Ama çok haklısın canım 12 'sinde hayırlısı ile öğreneceğim bakalım az kaldıCanım geçen ay bütün belirtileri yaşadım ve regl oldum. Dinleme kendini sonra üzülüyor insan. Bekle derim
İnşallah güzel haberler al canım bize de yaz muhakkakAy ne bileyim ister istemez sürekli aklım belirtilerde.Ama çok haklısın canım 12 'sinde hayırlısı ile öğreneceğim bakalım az kaldı
Kesinlikle doktoru değiştir ilaç vermeliydi. Tutunmaya yardımcı olan. Korkma canım ama önlemini alKızlar merhaba ,
Ben 19 şubatta 8 haftalık düşük yaşadım .
1 mayısta kimyasal düşük yaşadım.
1 haziranda ise Hcg 53 cıktı doktor 3 haziranda tekrar istedi 171 cıktı. Ben düşüklerimi anlattım ve önlem amaclı ne kullanabilirim dedim ancak ısrarla birşey olmaz deyip iğne ilaç vs vermedi. Sadece folik asit verdi. Ama kafam çok karışık .
Farklı bir doktora randevu aldım ama salı günü gideceğim inşallah bir sorun yokturKesinlikle doktoru değiştir ilaç vermeliydi. Tutunmaya yardımcı olan. Korkma canım ama önlemini al
Tabii yazarım mutlaka inşallah hamileyim yazabilirimİnşallah güzel haberler al canım bize de yaz muhakkak
Yoktur kuzum korkma. Yorma bu arada kendini dikkat et mümkünse uzan dinlenFarklı bir doktora randevu aldım ama salı günü gideceğim inşallah bir sorun yoktur
Bence riske atmamaliydi canım başka bir doktora git mutlakaKızlar merhaba ,
Ben 19 şubatta 8 haftalık düşük yaşadım .
1 mayısta kimyasal düşük yaşadım.
1 haziranda ise Hcg 53 cıktı doktor 3 haziranda tekrar istedi 171 cıktı. Ben düşüklerimi anlattım ve önlem amaclı ne kullanabilirim dedim ancak ısrarla birşey olmaz deyip iğne ilaç vs vermedi. Sadece folik asit verdi. Ama kafam çok karışık .
Benim Bat da 23 haziran..24 Haziran canım daha var ama o gün herşey çok güzel olacak gibi geliyorüzülme canım ya biz elimizden geleni yapalım gerisi Allaha kalmış o en hayırlı zamanda gönderecektir bebeklerimizi inşallah
Canımcım ben buralardayım. Elimden geldiğince sizi takipteyim. Bekliyorum bakalım :))busra1tan nerdesin
İNŞALLAH. Keşke olsaKorkma varsa bile bişey olmaz daha sen rahat ol canım
Siralandik 23-24-25 HaziranBenim Bat da 23 haziran..
Ve gerçekten o gün herşey çok güzel olacak :))))))
Aynen öyle :))Siralandik 23-24-25 Haziran
Insallah canim benim. Hayirlisiyla sevinelim hepimiz cifter cizgilerleAynen öyle :))
23ünde sizin de belli olur, çıkar testte çift çizgiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?