Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba ,
Ben 19 şubatta 8 haftalık düşük yaşadım .
1 mayısta kimyasal düşük yaşadım.
1 haziranda ise Hcg 53 cıktı doktor 3 haziranda tekrar istedi 171 cıktı. Ben düşüklerimi anlattım ve önlem amaclı ne kullanabilirim dedim ancak ısrarla birşey olmaz deyip iğne ilaç vs vermedi. Sadece folik asit verdi. Ama kafam çok karışık .

24 Haziran canım daha var ama o gün herşey çok güzel olacak gibi geliyor üzülme canım ya biz elimizden geleni yapalım gerisi Allaha kalmış o en hayırlı zamanda gönderecektir
Evet canım benim bu ay y
Canım geçen ay bütün belirtileri yaşadım ve regl oldum. Dinleme kendini sonra üzülüyor insan. Bekle derim
Ay ne bileyim ister istemez sürekli aklım belirtilerde.Ama çok haklısın canım 12 'sinde hayırlısı ile öğreneceğim bakalım az kaldı

Kesinlikle doktoru değiştir ilaç vermeliydi. Tutunmaya yardımcı olan. Korkma canım ama önlemini al

Bence riske atmamaliydi canım başka bir doktora git mutlaka

24 Haziran canım daha var ama o gün herşey çok güzel olacak gibi geliyor üzülme canım ya biz elimizden geleni yapalım gerisi Allaha kalmış o en hayırlı zamanda gönderecektir bebeklerimizi inşallah
Benim Bat da 23 haziran..
Ve gerçekten o gün herşey çok güzel olacak :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…