Sende hiç belirti var mı canım peki?Sağol canım hepimize inşallah
Verir diye biliyorum canım.Bir şey sorabilir miyim? erken gebelik testi alıp yapsam 4 gün önceden sonucu verir mi ki?
Bende biraz batmalar oldu rahimde , kasılma var sanki biraz, 2 gün önce çok az kıvamlı bir akıntı geldi 1 kere.Biraz belim ağrıdı.Ama bunlar adet öncesi de oluyor tabi ben umitleniyorum öyleSende hiç belirti var mı canım peki?
Alsam mı bilemedim negatif çıkarsa üzülcemVerir diye biliyorum canım.
Hoşgeldin canım. Öyle valla büyük sessizlik var. Nasıl gidiyor senin ne durumdasın şimdiKızlar evime döndüm çok şükür nasılsınız? Pek bir sessiz buralar.
Canım geçen ay bütün belirtileri yaşadım ve regl oldum. Dinleme kendini sonra üzülüyor insan. Bekle derimBende biraz batmalar oldu rahimde , kasılma var sanki biraz, 2 gün önce çok az kıvamlı bir akıntı geldi 1 kere.Biraz belim ağrıdı.Ama bunlar adet öncesi de oluyor tabi ben umitleniyorum öyle
Hosbuldum canim. Ben tam gaz calismalara devam ediyorum. Bu ay olmazsa artik kasima erteledik. Kismet bakalim. Takvimi ekledim. Hedef 24 Haziran. Hersey cok guzel olacak. Senin bat ne zamanHoşgeldin canım. Öyle valla büyük sessizlik var. Nasıl gidiyor senin ne durumdasın şimdi
Hoşgeldin canım 1 gün var aramızda hakkımız hayırlısı inşallahMerhaba kizlar araniza hosgeldim
BAT 25 Haziran.
Hepimiz icin hayirlisi olsun insallah
Once sen hemen akabinde ben hayirlisiyla haberi verelim ins.Hoşgeldin canım 1 gün var aramızda hakkımız hayırlısı inşallah
Kuzum benim Bat 26 haziran. Çörekotunu 5 gün yaptım bugün 6.gün.Günde bir keze düşürdüm Çörekotunu ağır geldi biraz. Benim 3.ay bu ay. Bundan sonra ben de zorlamayabilirim galiba artık. Yoruyor beni bu uğraş iki çocukla. Bayramda küçükleri gördükçe eşim de ben de bir hoş olduk. Bir de gittiğimiz her yerde 3. Çocuk beklenti muhabbetleri olunca yine sarıldım bu fikre reglden sonra. Yine de Rabbim hayırlıysa versin. İnan 1.de 3.de aynı heves oluyormuş onu anladım. Bu arada ben bu ay 2 güne bir denicem. Ovulasyon testi pazartesi geçecek elime. Ovulasyonda piki görürsem belki o ara 2-3 gün üstüste olur. Biz yaşlıyız dayanamıyoruz canımHosbuldum canim. Ben tam gaz calismalara devam ediyorum. Bu ay olmazsa artik kasima erteledik. Kismet bakalim. Takvimi ekledim. Hedef 24 Haziran. Hersey cok guzel olacak. Senin bat ne zaman
Hoş geldin hikayen ne dinlemek isterizMerhaba kizlar araniza hosgeldim
BAT 25 Haziran.
Hepimiz icin hayirlisi olsun insallah
9 yasinda bir oglum var canim Allaha emanet kuzum.❤Hoş geldin hikayen ne dinlemek isteriz
Kuzum benim Bat 26 haziran. Çörekotunu 5 gün yaptım bugün 6.gün.Günde bir keze düşürdüm Çörekotunu ağır geldi biraz. Benim 3.ay bu ay. Bundan sonra ben de zorlamayabilirim galiba artık. Yoruyor beni bu uğraş iki çocukla. Bayramda küçükleri gördükçe eşim de ben de bir hoş olduk. Bir de gittiğimiz her yerde 3. Çocuk beklenti muhabbetleri olunca yine sarıldım bu fikre reglden sonra. Yine de Rabbim hayırlıysa versin. İnan 1.de 3.de aynı heves oluyormuş onu anladım. Bu arada ben bu ay 2 güne bir denicem. Ovulasyon testi pazartesi geçecek elime. Ovulasyonda piki görürsem belki o ara 2-3 gün üstüste olur. Biz yaşlıyız dayanamıyoruz canım
Allah bağışlasın canım. Yaşın kaç9 yasinda bir oglum var canim Allaha emanet kuzum.❤
Simdi 2nciyi istiyoruz. Aslinda uzun suredir istiyorum ama esimin ikna olmasi, sonradan kist ve adet duzensizliklerim derken hayirlisi insallah bu zamandir
Allah sana da tattırsın kuzum. Yaşım 37Canım ben çökerotu ovulasyon falan hiçbirşey yapmadım akışına bıraktım kısmetse gelir bebiş.. Maşallah senin ne güzel çocukların var bendede 2 kayıp var bakalım hakkımızda hayırlısı. Yaş kaç canım bu arada böyle yaşlıyız diyorsunda
Ahh be canım yaşlıymış hahahaAllah sana da tattırsın kuzum. Yaşım 37
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?