Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir şey sorabilir miyim? erken gebelik testi alıp yapsam 4 gün önceden sonucu verir mi ki?

Sende hiç belirti var mı canım peki?
Bende biraz batmalar oldu rahimde , kasılma var sanki biraz, 2 gün önce çok az kıvamlı bir akıntı geldi 1 kere.Biraz belim ağrıdı.Ama bunlar adet öncesi de oluyor tabi ben umitleniyorum öyle

24 Haziran canım daha var ama o gün herşey çok güzel olacak gibi geliyor üzülme canım ya biz elimizden geleni yapalım gerisi Allaha kalmış o en hayırlı zamanda gönderecektir bebeklerimizi inşallah

Bende biraz batmalar oldu rahimde , kasılma var sanki biraz, 2 gün önce çok az kıvamlı bir akıntı geldi 1 kere.Biraz belim ağrıdı.Ama bunlar adet öncesi de oluyor tabi ben umitleniyorum öyle
Canım geçen ay bütün belirtileri yaşadım ve regl oldum. Dinleme kendini sonra üzülüyor insan. Bekle derim

Hoşgeldin canım. Öyle valla büyük sessizlik var. Nasıl gidiyor senin ne durumdasın şimdi
Hosbuldum canim. Ben tam gaz calismalara devam ediyorum. Bu ay olmazsa artik kasima erteledik. Kismet bakalim. Takvimi ekledim. Hedef 24 Haziran. Hersey cok guzel olacak. Senin bat ne zaman

Eklentiler

• IMG-20190608-WA0003.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 23
Hosbuldum canim. Ben tam gaz calismalara devam ediyorum. Bu ay olmazsa artik kasima erteledik. Kismet bakalim. Takvimi ekledim. Hedef 24 Haziran. Hersey cok guzel olacak. Senin bat ne zaman
Kuzum benim Bat 26 haziran. Çörekotunu 5 gün yaptım bugün 6.gün.Günde bir keze düşürdüm Çörekotunu ağır geldi biraz. Benim 3.ay bu ay. Bundan sonra ben de zorlamayabilirim galiba artık. Yoruyor beni bu uğraş iki çocukla. Bayramda küçükleri gördükçe eşim de ben de bir hoş olduk. Bir de gittiğimiz her yerde 3. Çocuk beklenti muhabbetleri olunca yine sarıldım bu fikre reglden sonra. Yine de Rabbim hayırlıysa versin. İnan 1.de 3.de aynı heves oluyormuş onu anladım. Bu arada ben bu ay 2 güne bir denicem. Ovulasyon testi pazartesi geçecek elime. Ovulasyonda piki görürsem belki o ara 2-3 gün üstüste olur. Biz yaşlıyız dayanamıyoruz canım

Canım ben çökerotu ovulasyon falan hiçbirşey yapmadım akışına bıraktım kısmetse gelir bebiş.. Maşallah senin ne güzel çocukların var bendede 2 kayıp var bakalım hakkımızda hayırlısı. Yaş kaç canım bu arada böyle yaşlıyız diyorsunda

Allah sana da tattırsın kuzum. Yaşım 37

Selam anne adayları benim bthgc arttı dün 185 çıktı düşük hikayem olduğu için pazartsi tekrar yapacağım testi. Kasık ağrılarım fena. İnşallah sizlerde yakın zamanda güzl haber verirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…