bence yapabilirsin benim daha fazla varken belli olmuştuGünaydın kızlar.Bugun test yapayım mı sizce dogru sonuç alir miyim? 12 si adet günüm ve 2 gün kaldı
Ben işteyim canım mesai başladı :) sende ne var ne yok :))Selamm canlarrrr :)
@KARABATAK_busra1tan agacsizkoalaa Zeynep_teacher ve suan parmaklarıma dökülmeyen ama aklımda olan topiğin güzel anneleri ve anne adaylarıııı :)
Nasılsınız, ne var ne yok
nasıl geçti bayram tatilleri, neler yaptınız..
kimlerde gelişmeler var :)
Aynen bende valla :) 9 gün sonra tekrar geldik bakalımBen işteyim canım mesai başladı :) sende ne var ne yok :))
Hoşgeldin :)Merhabalar kızlar ben de katilabilir miyim
Bi hafta hemen geçti. İşyerinde geçmiyorAynen bende valla :) 9 gün sonra tekrar geldik bakalım
iyiydi aslında tatil falan güzeldi yani
Hoşgeldin :)Merhabalar kızlar ben de katilabilir miyim
Aynen valla maalesef.. Bu tatil olmadı, bir daha yapalımBi hafta hemen geçti. İşyerinde geçmiyor
Tesekkur ederim insallahHoşgeldin :)
Tez zaman da hamiş kalman dileği ile :)
Ne kadar zamandır istiyorsunuz :)Tesekkur ederim insallah
Tamam bugün alicam yine off ya çıkmazsa 2 cizgi.Canim senin kaç gün önce çıkmıştı?bence yapabilirsin benim daha fazla varken belli olmuştu
bat 31 hazirandı 28-29 unda belli olmuştuTamam bugün alicam yine off ya çıkmazsa 2 cizgi.Canim senin kaç gün önce çıkmıştı?
erken gebelik testi al ama onunla deneTamam bugün alicam yine off ya çıkmazsa 2 cizgi.Canim senin kaç gün önce çıkmıştı?
Bat 16 haziran, 11 aylik evliyiz dahaNe kadar zamandır istiyorsunuz :)
kaç yıllık evlisiniz.. yaşınız kaç :)
Bat 16 haziran, 11 aylik evliyiz daha2.ayimiz bu ay ama hic ovulasyon testi vs kullanmadim,eger bu ay da olmazsa alayim diye dusunuyorum tavsiye eder misiniz kullanan var mi
Canım hep bir telaşe ile geçti bayramdı koşturmaydı vs. Birde benimm görümcemin sözü vardı hazırlık,hizmet hep yorgunluk yani o yüzden buralarda pek aktif olamadımSelamm canlarrrr :)
@KARABATAK_busra1tan agacsizkoalaa Zeynep_teacher ve suan parmaklarıma dökülmeyen ama aklımda olan topiğin güzel anneleri ve anne adaylarıııı :)
Nasılsınız, ne var ne yok
nasıl geçti bayram tatilleri, neler yaptınız..
kimlerde gelişmeler var :)
Hadi hayırlısı olsun inşallAllah :)Canım hep bir telaşe ile geçti bayramdı koşturmaydı vs. Birde benimm görümcemin sözü vardı hazırlık,hizmet hep yorgunluk yani o yüzden buralarda pek aktif olamadımben gün aşırı ilişki deniyorum bu ay bakalım ne olacak. Bir de geçen aya göre psikolojik olarak daha rahatım kendimi dinlemiyorum sadece gün aşırı yapmak zorunda olmak kasıyor beni kendimi şartlamış olmak istemiyorum ama ona da yapacak bir şey yok artık Sen neler yapıyorsun?Nasıl geçiyor hamilelik? Bu ara rüyamda hep ikiz kızım olduğunu görüyorum bende ama hayırlısı
Oh ne güzel tatilini de yapmışsın ben önümüzdeki ay tatile gideceğim nasipseHadi hayırlısı olsun inşallAllah :)
Bizde ufak bir tatil yaptık geldik valla.. Bende giremedim hiç 9 gün sonra ilk defa girdim, özlemişim buraları :)
hamilelik normal valla, iyiyim yani hiç hamile gibi değilim ne bulantı ne bişey hiç bişey yok :)
Cuma kalp atışları için gidicez minnoşların bakalım duyarız hayırlısı ile inşallah :) güzel haberlerini bekliyoruz hadi bu ay olacak inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?