Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar.Bugun test yapayım mı sizce dogru sonuç alir miyim? 12 si adet günüm ve 2 gün kaldı

Selamm canlarrrr :)

@KARABATAK_ busra1tan agacsizkoalaa Zeynep_teacher ve suan parmaklarıma dökülmeyen ama aklımda olan topiğin güzel anneleri ve anne adaylarıııı :)
Nasılsınız, ne var ne yok
nasıl geçti bayram tatilleri, neler yaptınız..
kimlerde gelişmeler var :)

Bat 16 haziran, 11 aylik evliyiz daha 2.ayimiz bu ay ama hic ovulasyon testi vs kullanmadim,eger bu ay da olmazsa alayim diye dusunuyorum tavsiye eder misiniz kullanan var mi

Rabbim gönlüne göre versin canım
Valla ovu testi kullanan çok var, memnun kalanlar.. olumlu sonuçlananlar var. ama ben hiç kullanmadım.. bende 2 yıllık evliyim.. 4 aydır deniyorduk 4 ayın sonunda Rabbim nasip etti.. ama 2 ay öylesine denedik son 2 ay da telefondan program indirdim programla takip ettim ben.. peppap denilen bir uygulama . son 2 aylık adet döngüne göre yumurtlama vs doğru gösteriyor yani en azından ben o şekilde kaldım, günleri değerlendirdik

Canım hep bir telaşe ile geçti bayramdı koşturmaydı vs. Birde benimm görümcemin sözü vardı hazırlık,hizmet hep yorgunluk yani o yüzden buralarda pek aktif olamadım ben gün aşırı ilişki deniyorum bu ay bakalım ne olacak. Bir de geçen aya göre psikolojik olarak daha rahatım kendimi dinlemiyorum sadece gün aşırı yapmak zorunda olmak kasıyor beni kendimi şartlamış olmak istemiyorum ama ona da yapacak bir şey yok artık Sen neler yapıyorsun?Nasıl geçiyor hamilelik? Bu ara rüyamda hep ikiz kızım olduğunu görüyorum bende ama hayırlısı

Hadi hayırlısı olsun inşallAllah :)
Bizde ufak bir tatil yaptık geldik valla.. Bende giremedim hiç 9 gün sonra ilk defa girdim, özlemişim buraları :)
hamilelik normal valla, iyiyim yani hiç hamile gibi değilim ne bulantı ne bişey hiç bişey yok :)
Cuma kalp atışları için gidicez minnoşların bakalım duyarız hayırlısı ile inşallah :) güzel haberlerini bekliyoruz hadi bu ay olacak inşAllah

Oh ne güzel tatilini de yapmışsın ben önümüzdeki ay tatile gideceğim nasipse Canım bulantılar 6. ve 7. hafta gibi başlıyor diyorlar ama inşallah sen sıkıntısız geçirirsin. Yaaaaaa çok heyecanlı kalp atışlarını duyacaksınn demek Allah bana ve benim gibi tüm bekleyenlere de nasip etsin bir an önce. Tatile nereye gittin? Denize falan girdin mi? Doktor herhangi bir şey söyledi mi tatil hakkında canım. Bende bu ay tutarsa inşallah hamile olarak gideceğim çünkü tatile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…