Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım benim nasip kısmet. Çok şükür bi tane var, o nasıl nasip olduysa ikinci de nasipte varsa olur :) buralardayım ama artık ilişki takibinde olmıcam. Zorla olmuyor bu iş :)

Merhaba kızlar benimde bata 1 veya 2 gün var.karnım gurulduyo arada,adet olacak gibiyim.yine umutlarum gitti.böyle olup sonra hamile olan varmı acaba.yada sizdede adet olcağınızzaman oluyormuş guruldama
Canım hiç bir belirti kesin değil. Yarın yapacağın idrar testi sana büyük ölçüde cevap verir

Adetime 4 gün vardı bugün acilden kan testi yaptırdım beta 0.1 düzenli de birlikte olamadık ramazan dolayısı ile ama bi umut demiştim ben...
Nasipse diğer aya umudumuz bakalım hayırlısı...

Adetime 4 gün vardı bugün acilden kan testi yaptırdım beta 0.1 düzenli de birlikte olamadık ramazan dolayısı ile ama bi umut demiştim ben...
Nasipse diğer aya umudumuz bakalım hayırlısı...
Belki de doğrudur sonuç ama benim ilk cocugumda silik çizgi çıktı , ertesi gün kan tahlili yaptırdık hamile değilsin dediler ama ben adet olmadim inanmadim ve hamileymisim. hatirlamiyorm kac gun sonra tekrR kan tesinde 1200 'lerde çıkmıştı.

Ayrıca hanımlar şunu belirteyim benim 2018 şubat düşüğüm var sonrasında hep denedik olmadı son 2 ay önce sülük tedavisi ve ramazanda da belimi çektirdim bunların yararı olduğuna inanıyorum

Ayrıca hanımlar şunu belirteyim benim 2018 şubat düşüğüm var sonrasında hep denedik olmadı son 2 ay önce sülük tedavisi ve ramazanda da belimi çektirdim bunların yararı olduğuna inanıyorum
sen hamile misin canim

Evet şu anda hamileyim en son bthgc 183 çıktı
Düşük tehlikesi olmasın diye progestoron ve coraspin kullanıyorum her ihtimale karşı yarın tekrar kan vereceğim değerlere bakmak için.
Aaaa hamile olduğunu bilmiyordum çoook sevindim her şey güzel gider inşallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…