Aynen canım benim nasip kısmet. Çok şükür bi tane var, o nasıl nasip olduysa ikinci de nasipte varsa olur :) buralardayım ama artık ilişki takibinde olmıcam. Zorla olmuyor bu iş :)Büşra öyle iyi anlıyorum ki seni. Bir yavru var bir tane daha olacak vakti zamanı gelince inanıyorum ben. Ben geçen ay pik dönemini değerlendirdim olmadı bak. Nasip kuzum. Yine de varsa olur. Beni de yordu bu süreç inan. Yine de haberleşelim olur mu kuzum
En güzeli kuzum bu. Ben de bıraktım çörekotu falan dengem bozuldu. Olursa olur. Allaha emanet olAynen canım benim nasip kısmet. Çok şükür bi tane var, o nasıl nasip olduysa ikinci de nasipte varsa olur :) buralardayım ama artık ilişki takibinde olmıcam. Zorla olmuyor bu iş :)
Canım hiç bir belirti kesin değil. Yarın yapacağın idrar testi sana büyük ölçüde cevap verirMerhaba kızlar benimde bata 1 veya 2 gün var.karnım gurulduyo arada,adet olacak gibiyim.yine umutlarum gitti.böyle olup sonra hamile olan varmı acaba.yada sizdede adet olcağınızzaman oluyormuş guruldama
Bende hiç belirti yoktu sonradan kaşık ağrılarım başladı.Kızlar ya bende bugün hiçbir hamilelik belirtisi yok.Hatta sanki hasta olacakmisim gibi geliyorNeden gitti ki bu belirtiler.Belirti olmadan hamile kalan oluyor mu acaba
İnşallahHayırlı olsun canım. Bişeycik olmaz inşalkah
Belki de doğrudur sonuç ama benim ilk cocugumda silik çizgi çıktı , ertesi gün kan tahlili yaptırdık hamile değilsin dediler ama ben adet olmadim inanmadim ve hamileymisim. hatirlamiyorm kac gun sonra tekrR kan tesinde 1200 'lerde çıkmıştı.Adetime 4 gün vardı bugün acilden kan testi yaptırdım beta 0.1düzenli de birlikte olamadık ramazan dolayısı ile ama bi umut demiştim ben...
Nasipse diğer aya umudumuz bakalım hayırlısı...
benim de hep belim ağrıyor bakalımBende hiç belirti yoktu sonradan kaşık ağrılarım başladı.
O zaman enerjimi umutla yüklüyoruz ve olumlu sonuç olacağına inanıyoruzbenim de hep belim ağrıyor bakalım
sen hamile misin canimAyrıca hanımlar şunu belirteyim benim 2018 şubat düşüğüm var sonrasında hep denedik olmadı son 2 ay önce sülük tedavisi ve ramazanda da belimi çektirdim bunların yararı olduğuna inanıyorum
Evet şu anda hamileyim en son bthgc 183 çıktısen hamile misin canim
Ayrıca geç döllenme olduğu için değerim düşük sanırım bat 1 hazirandı.sen hamile misin canim
O kesin sonuç veriyor mu ? yanin3 gün önceden? Ben de 5 gün kala yaptım negatif ama inanmıyorum halaAdete 3 gün kala test yaptım ama çıkmadı sanırım bu ayda olmadı
Aaaa hamile olduğunu bilmiyordum çoook sevindim her şey güzel gider inşallah canimEvet şu anda hamileyim en son bthgc 183 çıktı
Düşük tehlikesi olmasın diye progestoron ve coraspin kullanıyorum her ihtimale karşı yarın tekrar kan vereceğim değerlere bakmak için.
İnşallahAaaa hamile olduğunu bilmiyordum çoook sevindim her şey güzel gider inşallah canim
Evet yüksek ihtimal.benim de ilkinde öyle olmuştu kanda çıkmamıştıAyrıca geç döllenme olduğu için değerim düşük sanırım bat 1 hazirandı.
O kesin sonuç veriyor mu ? yanin3 gün önceden? Ben de 5 gün kala yaptım negatif ama inanmıyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?