Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peppap i ben de kullaniyorum bu ay bayrama denk geldigi icin degerlendiremedik pek onemli gunleri ama bi umut iste orada beklenen adet gunuyle orantili olarak oluyorum, bu ay adet olduktan sonra daha dikkatli olmaya calisacagim evdeyiz cunku insallah

Kampa gittik canım edirne trafına.. denize ise sabah erken saatler de girebildim :)

henüz küöük oldukları için mikrop vs kapabilirsin tedbirli ol dedi o yüzden erken saatlerde girmeyi tercih ettim :)
girip çıktıktan sonra hemen mayo bikini değiştirdm vs. güzel geçti zorlanmadım :)

Anladım canım güzel geçmesine sevindim. Bir daha tatile çıkacak mısınız peki bu yaz

Anladım canım güzel geçmesine sevindim. Bir daha tatile çıkacak mısınız peki bu yaz
Evet canım, Ağustos ayın da Fethiye tatilimiz var 1 haftalık, rezervasyonu çok önceden yaptırmıştık o zaman bebek falan yoktu piyasa da Son tatil olacak sonra 1-2 sene gidemeyiz herhalde :) en azından 2021 yazına kadar unutayım diyorum diğer türlü 7-8 aylık bebelerle zor olur herhalde önümüzde ki yaz

Kizlar 15 temmuz pazartesi gunune denk geliyor. 3 gun tatil olacak insallah.
Bana istambul a yakin şile tarafi haric ama istanbula cok da uzak olmayan kamp yerleri onerebilir mısınız?
Ben tesettürlü biriyim. Denize sahil ortamindaki kamping ortamlari bize uymuyor birde namaz icin abdest alinacak yer sıkıntısı var. Gecen gittigimiz yerde wc de arilar eşliğinde tırsa tırsa abdest almisim:)
Yani demek istedigimi anladiniz siz.
Eger bilen giden oneren olursa cok cok cokk sevinirim.
Çadırımız 3 kişilik, yeni aile üyesi geldikten sonra bunu elden cikarip daha büyük alacagiz

Yaa neden öyle diyorsun ben bebekle olsam bile giderim bebek bana uysun her ortama alışsın diye kısmam kendimi hiç

Herkeslere selam

Okuyorum yazacak kadar vaktim olmuyor.

Yegenim bende. 13 yasinda.

Sadece ona soyledim hamile oldugumu,agzi sıkıdır.

Teyze kesin erkek diyor ve adina Oğuz koymassan senle konusmam diyor.

Ayvayi yedim erkekse
Oğuz kendi ismi mi yoksa? Bir kızdan sonra bir erkek güzel olur tabi senin için ama hayırlısı neyse allah onu nasip etsin canım benim.

Yaa neden öyle diyorsun ben bebekle olsam bile giderim bebek bana uysun her ortama alışsın diye kısmam kendimi hiç
Ya 1 tane olsa giderdim belki ama 2 tane olunca düşünüyorum ister istemez
o sebepten dolayı 2020 yaz ayını es geçip 2021 yaz ayını değerlendirmeyi düşünüyorum en azından şuan için

Canım selammm :)
Biz Gökçetepe Tabiat parkına gittik , çok memnun kaldık.. Edirnenin Keşan ilçesinde.. ama mescit abdest alanı vs bir bilgim yok açıkcası.. bir araştır istersen

Ya 1 tane olsa giderdim belki ama 2 tane olunca düşünüyorum ister istemez
o sebepten dolayı 2020 yaz ayını es geçip 2021 yaz ayını değerlendirmeyi düşünüyorum en azından şuan için
Dur bakalım bi doğsunlar huyu suyu belli olsun belki çok uslu olurlar zorlanmazsın yoksa artık dediğin gibi 2021 yazını beklicen

Tek eksik yanı, tuvaletlerle ilgili biraz sıkıntı vardı hijyen konusunda oda ben yanımda giderken çamaşır suyu götürdüm o yüzden sıkıntı yaşamadım çok

Bizim senle aynı yaptım yine çıkmadı benim olmadı bu ay.
Yaaaaa offf erken gebelik testi mı yaptın canimValla çok üzüldüm insanın inanası gelmiyor.2 .çizgi yı gorcem diye gözüm çıkıyor teste bakarken .Her şeyin hayırlısı.Belki benim de olmaz kısmet

Yok canım normal gebelik testi ama olsa çıkardı yani. Ben öyle baka baka gözlerim bozuldu

Oğuz kendi ismi mi yoksa? Bir kızdan sonra bir erkek güzel olur tabi senin için ama hayırlısı neyse allah onu nasip etsin canım benim.
Yok kiz:)
Adi degil,ama cok basimin etini yiyor Oğuz olmasi icin. Aslinda gönlüm tekrardan kizdan yana. Hem kizim icin hem de gonlumden gecen kiz ama hissiyatim erkek diyor.
Hayirlisiyla saglikla gelsin de cinsiyet isin heycani sadece.
Ha öyle mi normal test almayayim öyle mi tamam
Canimcim benim bat 28 mayisti ve 26 mayisda normal gebelik testi ile ogrendim cok silik idi.
Canım selammm :)
Biz Gökçetepe Tabiat parkına gittik , çok memnun kaldık.. Edirnenin Keşan ilçesinde.. ama mescit abdest alanı vs bir bilgim yok açıkcası.. bir araştır istersen
Cok teşekkür ediyorum bakicigim canimm.
Bu firsati iyi degerlendirmek istiyorum malum.
Tek eksik yanı, tuvaletlerle ilgili biraz sıkıntı vardı hijyen konusunda oda ben yanımda giderken çamaşır suyu götürdüm o yüzden sıkıntı yaşamadım çok
Allah emi. Kullanmadan once camasir suyunu doktun ardından su ile arindirdin da mi hallettin wc olayini. Bi anlat hele kiz.

Hayırlısı olsun bakalım bekleyelim...

Yok kiz:)
Adi degil,ama cok basimin etini yiyor Oğuz olmasi icin. Aslinda gönlüm tekrardan kizdan yana. Hem kizim icin hem de gonlumden gecen kiz ama hissiyatim erkek diyor.
Hayirlisiyla saglikla gelsin de cinsiyet isin heycani sadece.
Allah gönlüne göre versin o zaman canım benim sağlıklı olsun da kız da olsa erkekte olsa kardeş kardeştir, yoldaş olurlar birbirlerine.

Allah emi. Kullanmadan once camasir suyunu doktun ardından su ile arindirdin da mi hallettin wc olayini. Bi anlat hele kiz.
hahahahah önce çamaşır suyunu döktüm, giderken yoldan tuvalet fırçası almıştım çamaşır suyunu döktükten sonra fırça ile iyicene temizledim su ile durulayıp sonra işimi gördüm s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…