Peppap i ben de kullaniyorum bu ay bayrama denk geldigi icin degerlendiremedik pek onemli gunleri ama bi umut iste
Rabbim gönlüne göre versin canım
Valla ovu testi kullanan çok var, memnun kalanlar.. olumlu sonuçlananlar var. ama ben hiç kullanmadım.. bende 2 yıllık evliyim.. 4 aydır deniyorduk 4 ayın sonunda Rabbim nasip etti.. ama 2 ay öylesine denedik son 2 ay da telefondan program indirdim programla takip ettim ben.. peppap denilen bir uygulama . son 2 aylık adet döngüne göre yumurtlama vs doğru gösteriyor yani en azından ben o şekilde kaldım, günleri değerlendirdik
Kampa gittik canım edirne trafına.. denize ise sabah erken saatler de girebildim :)Oh ne güzel tatilini de yapmışsın ben önümüzdeki ay tatile gideceğim nasipseCanım bulantılar 6. ve 7. hafta gibi başlıyor diyorlar ama inşallah sen sıkıntısız geçirirsin. Yaaaaaa çok heyecanlı kalp atışlarını duyacaksınn demek Allah bana ve benim gibi tüm bekleyenlere de nasip etsin bir an önce. Tatile nereye gittin? Denize falan girdin mi? Doktor herhangi bir şey söyledi mi tatil hakkında canım. Bende bu ay tutarsa inşallah hamile olarak gideceğim çünkü tatile
Bizim senle aynı yaptım yine çıkmadı benim olmadı bu ay.Günaydın kızlar.Bugun test yapayım mı sizce dogru sonuç alir miyim? 12 si adet günüm ve 2 gün kaldı
Anladım canım güzel geçmesine sevindim.Kampa gittik canım edirne trafına.. denize ise sabah erken saatler de girebildim :)
henüz küöük oldukları için mikrop vs kapabilirsin tedbirli ol dedi o yüzden erken saatlerde girmeyi tercih ettim :)
girip çıktıktan sonra hemen mayo bikini değiştirdm vs. güzel geçti zorlanmadım :)
Evet canım, Ağustos ayın da Fethiye tatilimiz var 1 haftalık, rezervasyonu çok önceden yaptırmıştık o zaman bebek falan yoktu piyasa daAnladım canım güzel geçmesine sevindim.Bir daha tatile çıkacak mısınız peki bu yaz
Yaa neden öyle diyorsun ben bebekle olsam bile giderim bebek bana uysun her ortama alışsın diye kısmam kendimi hiçEvet canım, Ağustos ayın da Fethiye tatilimiz var 1 haftalık, rezervasyonu çok önceden yaptırmıştık o zaman bebek falan yoktu piyasa daSon tatil olacak sonra 1-2 sene gidemeyiz herhalde :) en azından 2021 yazına kadar unutayım diyorum diğer türlü 7-8 aylık bebelerle zor olur herhalde önümüzde ki yaz
Oğuz kendi ismi mi yoksa?Herkeslere selam
Okuyorum yazacak kadar vaktim olmuyor.
Yegenim bende. 13 yasinda.
Sadece ona soyledim hamile oldugumu,agzi sıkıdır.
Teyze kesin erkek diyor ve adina Oğuz koymassan senle konusmam diyor.
Ayvayi yedim erkekse
Ya 1 tane olsa giderdim belki ama 2 tane olunca düşünüyorum ister istemezYaa neden öyle diyorsun ben bebekle olsam bile giderim bebek bana uysun her ortama alışsın diye kısmam kendimi hiç
Ha öyle mi normal test almayayim öyle mi tamamerken gebelik testi al ama onunla dene
Canım selammm :)Kizlar 15 temmuz pazartesi gunune denk geliyor. 3 gun tatil olacak insallah.
Bana istambul a yakin şile tarafi haric ama istanbula cok da uzak olmayan kamp yerleri onerebilir mısınız?
Ben tesettürlü biriyim. Denize sahil ortamindaki kamping ortamlari bize uymuyor birde namaz icin abdest alinacak yer sıkıntısı var. Gecen gittigimiz yerde wc de arilar eşliğinde tırsa tırsa abdest almisim:)
Yani demek istedigimi anladiniz siz.
Eger bilen giden oneren olursa cok cok cokk sevinirim.
Çadırımız 3 kişilik, yeni aile üyesi geldikten sonra bunu elden cikarip daha büyük alacagiz
Dur bakalım bi doğsunlar huyu suyu belli olsun belki çok uslu olurlar zorlanmazsın yoksa artık dediğin gibi 2021 yazını beklicenYa 1 tane olsa giderdim belki ama 2 tane olunca düşünüyorum ister istemez
o sebepten dolayı 2020 yaz ayını es geçip 2021 yaz ayını değerlendirmeyi düşünüyorum en azından şuan için
Tek eksik yanı, tuvaletlerle ilgili biraz sıkıntı vardı hijyen konusunda oda ben yanımda giderken çamaşır suyu götürdümKizlar 15 temmuz pazartesi gunune denk geliyor. 3 gun tatil olacak insallah.
Bana istambul a yakin şile tarafi haric ama istanbula cok da uzak olmayan kamp yerleri onerebilir mısınız?
Ben tesettürlü biriyim. Denize sahil ortamindaki kamping ortamlari bize uymuyor birde namaz icin abdest alinacak yer sıkıntısı var. Gecen gittigimiz yerde wc de arilar eşliğinde tırsa tırsa abdest almisim:)
Yani demek istedigimi anladiniz siz.
Eger bilen giden oneren olursa cok cok cokk sevinirim.
Çadırımız 3 kişilik, yeni aile üyesi geldikten sonra bunu elden cikarip daha büyük alacagiz
Yaaaaa offf erken gebelik testi mı yaptın canimBizim senle aynı yaptım yine çıkmadı benim olmadı bu ay.
Yaaaaa offf erken gebelik testi mı yaptın canimValla çok üzüldüm insanın inanası gelmiyor.2 .çizgi yı gorcem diye gözüm çıkıyor teste bakarken .Her şeyin hayırlısı.Belki benim de olmaz kısmet
Yok kiz:)Oğuz kendi ismi mi yoksa?Bir kızdan sonra bir erkek güzel olur tabi senin için ama hayırlısı neyse allah onu nasip etsin canım benim.
Canimcim benim bat 28 mayisti ve 26 mayisda normal gebelik testi ile ogrendim cok silik idi.Ha öyle mi normal test almayayim öyle mi tamam
Cok teşekkür ediyorum bakicigim canimm.Canım selammm :)
Biz Gökçetepe Tabiat parkına gittik , çok memnun kaldık.. Edirnenin Keşan ilçesinde.. ama mescit abdest alanı vs bir bilgim yok açıkcası.. bir araştır istersen
Allah emi. Kullanmadan once camasir suyunu doktun ardından su ile arindirdin da mi hallettin wc olayini. Bi anlat hele kiz.Tek eksik yanı, tuvaletlerle ilgili biraz sıkıntı vardı hijyen konusunda oda ben yanımda giderken çamaşır suyu götürdümo yüzden sıkıntı yaşamadım çok
Belki de doğrudur sonuç ama benim ilk cocugumda silik çizgi çıktı , ertesi gün kan tahlili yaptırdık hamile değilsin dediler ama ben adet olmadim inanmadim ve hamileymisim. hatirlamiyorm kac gun sonra tekrR kan tesinde 1200 'lerde çıkmıştı.
Allah gönlüne göre versin o zaman canım benim sağlıklı olsun da kız da olsa erkekte olsa kardeş kardeştir, yoldaş olurlar birbirlerine.Yok kiz:)
Adi degil,ama cok basimin etini yiyor Oğuz olmasi icin. Aslinda gönlüm tekrardan kizdan yana. Hem kizim icin hem de gonlumden gecen kiz ama hissiyatim erkek diyor.
Hayirlisiyla saglikla gelsin de cinsiyet isin heycani sadece.
hahahahahAllah emi. Kullanmadan once camasir suyunu doktun ardından su ile arindirdin da mi hallettin wc olayini. Bi anlat hele kiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?