Tatiliniz wc disinda guzel gecti o zaman.hahahahahönce çamaşır suyunu döktüm, giderken yoldan tuvalet fırçası almıştım çamaşır suyunu döktükten sonra fırça ile iyicene temizledim su ile durulayıp sonra işimi gördüm s
Evet 4 gün boyunca oradaydık, genel anlamda memnun kaldım deniz vs gayet temiz ve güzeldi.. beğendik yanii ve kamp ortamı çok lüks aramadık malumTatiliniz wc disinda guzel gecti o zaman.
O dediğin yerde mi kalsınız tum tatil boyunca?
Normalde ikiz gebeliklerde güya mide bulantısı yoğun olur derler, hcg salinimi daha fazla oldugu icin. Ama bak seninde hic bulantin yok ne guzel. Benim kizimda da hic olmamıştı.
Cuma buyuk gun benim icin.
Aynen ben de oyle.Evet 4 gün boyunca oradaydık, genel anlamda memnun kaldım deniz vs gayet temiz ve güzeldi.. beğendik yanii ve kamp ortamı çok lüks aramadık malum
Valla benim hiç birşey yok bazen diyorum acaba bir sorun mu var ama en son tatile gitmeden gittim herhangi birşey yoktu yani cuma tekrar gideceğiz bizde bakalım.. hiç mide bulantısı vs birşey yaşamıyorum hiç hamile gibi değilim valla ilginç..
Cuma senin de kontrol var herhalde.. bizde kalp atışı duyacağız hayırlısı olsun inşallah
İyilik kuzum bu ay iki güne ircdenemedeyim. Başka bişey yok Bat 26 haziranSelamm canlarrrr :)
@KARABATAK_busra1tan @agacsizkoalaa Zeynep_teacher ve suan parmaklarıma dökülmeyen ama aklımda olan topiğin güzel anneleri ve anne adaylarıııı :)
Nasılsınız, ne var ne yok
nasıl geçti bayram tatilleri, neler yaptınız..
kimlerde gelişmeler var :)
Şgeldin canımTesekkur ederim insallah
Gecen sayfalarda corek otu konusu olmustu,İyilik kuzum bu ay iki güne ircdenemedeyim. Başka bişey yok Bat 26 haziran
Aynen ben de oyle.
Ilkinde de oyle oldugu icin benim icim rahat o anlamda.
Ben cuma gunu 6+2 olacagim ve ilk gidisim olacak dr a nasipse. Kese beybi gorulurse super ama kalp belki yetismeyebilir. Belli de olmaz gerci.
Canim ben kizimda yuzyila gidiyordum.canm hangi hastane ve doktora gideceksin?
Canim ben kizimda yuzyila gidiyordum.
Dr umdan cok memnundum o yuzden yine ayni yere gidecegim. Sen nereye gidiyorsun?
Serap Aynur Simavli.Ben hamilelik öncesinde kartal umutta bir doktora gitmiştim ilk izlenimleri iyiydi . Ama ordan ayrılmış soğanlıkta bir hastaneye gitmiş soğanlık bana ters kaldı hemde hastaneyide çok beğenemedim. Medikalparkta şeyma araz var arkadaşlarım ona gitmişler daha önce oda kartal umuttaymış çok memnunlardı ona gidiyim diyorum bende henüz randevu almadım. Senin doktorununnadı ne ?
Serap Aynur Simavli.
Docent olduğu icin hastanedeki diger dr lardan farkli muayene ucreti.
Eger memnun kalmazsan Ilk tercihinden, birde benim gittigim dr u denersin.
E5 paralel yan yol zaten gorunuyor e5 den.senin doktorda iyiye benziyor canm onamı gitsem acaba? tam olarak ne tarafta kalıyor e5 altındamı
Canım erken gebelik testi 6 gün önceye kadar gösteriyor, şuan da yapsan varsa mutlaka çıkacaktır..Kızlar erken gebelik testi aldım 12 haziran bat.sizce yarın sabah ilk ısrar mı yoksa şimdi eve gidince direk yapiymi
ya valla ya 25 liraymis bu da alamadim başka bütün paramı bu ay testlere yatirdim.girdim tuvalete yapamadım bugün yapip haber vercemKeske bi tane de normal alaydin canim yaaa.
Sadece 1 tane varsa yarin sabah ilk idrar ile yapman daha saglikli sonuc elde etmeni saglar.
Eger eczane yakinsa birde normal test al ve onu hemen yap bizle de paylas :))))))
fikoss
Aynen demi boşa mı aldım erken gebelik testiniCanım erken gebelik testi 6 gün önceye kadar gösteriyor, şuan da yapsan varsa mutlaka çıkacaktır..
ister şimdi yap ister sabah ilk idrarla :)
ben bat'a 2 kala normal test ile öğlene doğru yaptığımda öğrenmiştim.. Varsa her türlü çıkıyor
Bende çok para verdim onlara bir kaç ay önceye kadar pahalı valla ben bir de hep 35-40 tl den alıyordum.. deli paraAynen demi boşa mı aldım erken gebelik testinibekleyemem sabaha .yazarim birazdan hadi hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?