Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hahahahah önce çamaşır suyunu döktüm, giderken yoldan tuvalet fırçası almıştım çamaşır suyunu döktükten sonra fırça ile iyicene temizledim su ile durulayıp sonra işimi gördüm s
Tatiliniz wc disinda guzel gecti o zaman.
O dediğin yerde mi kalsınız tum tatil boyunca?

Normalde ikiz gebeliklerde güya mide bulantısı yoğun olur derler, hcg salinimi daha fazla oldugu icin. Ama bak seninde hic bulantin yok ne guzel. Benim kizimda da hic olmamıştı.
Cuma buyuk gun benim icin.

Evet 4 gün boyunca oradaydık, genel anlamda memnun kaldım deniz vs gayet temiz ve güzeldi.. beğendik yanii ve kamp ortamı çok lüks aramadık malum
Valla benim hiç birşey yok bazen diyorum acaba bir sorun mu var ama en son tatile gitmeden gittim herhangi birşey yoktu yani cuma tekrar gideceğiz bizde bakalım.. hiç mide bulantısı vs birşey yaşamıyorum hiç hamile gibi değilim valla ilginç..
Cuma senin de kontrol var herhalde.. bizde kalp atışı duyacağız hayırlısı olsun inşallah

Aynen ben de oyle.
Ilkinde de oyle oldugu icin benim icim rahat o anlamda.
Ben cuma gunu 6+2 olacagim ve ilk gidisim olacak dr a nasipse. Kese beybi gorulurse super ama kalp belki yetismeyebilir. Belli de olmaz gerci.

İyilik kuzum bu ay iki güne ircdenemedeyim. Başka bişey yok Bat 26 haziran
Gecen sayfalarda corek otu konusu olmustu,
Ben yazamamistim. Ben de o kûrû 5 gün yapabilmistim. Bana agir gelmişti, belkide ben öyle hissettim emim değilim.

Bu ay kirmizilari gorursen çalışmaları bitirip akisina mi bırakacaksın yoksa tamamen mi sileceksin 3.cocuk konusunu. Boyle bi konu da geçmişti çünkü hatirladigim.

Aynen ben de oyle.
Ilkinde de oyle oldugu icin benim icim rahat o anlamda.
Ben cuma gunu 6+2 olacagim ve ilk gidisim olacak dr a nasipse. Kese beybi gorulurse super ama kalp belki yetismeyebilir. Belli de olmaz gerci.

canm hangi hastane ve doktora gideceksin?

Canim ben kizimda yuzyila gidiyordum.
Dr umdan cok memnundum o yuzden yine ayni yere gidecegim. Sen nereye gidiyorsun?

Ben hamilelik öncesinde kartal umutta bir doktora gitmiştim ilk izlenimleri iyiydi . Ama ordan ayrılmış soğanlıkta bir hastaneye gitmiş soğanlık bana ters kaldı hemde hastaneyide çok beğenemedim. Medikalparkta şeyma araz var arkadaşlarım ona gitmişler daha önce oda kartal umuttaymış çok memnunlardı ona gidiyim diyorum bende henüz randevu almadım. Senin doktorununnadı ne ?

Serap Aynur Simavli.
Docent olduğu icin hastanedeki diger dr lardan farkli muayene ucreti.
Eger memnun kalmazsan Ilk tercihinden, birde benim gittigim dr u denersin.

Serap Aynur Simavli.
Docent olduğu icin hastanedeki diger dr lardan farkli muayene ucreti.
Eger memnun kalmazsan Ilk tercihinden, birde benim gittigim dr u denersin.

senin doktorda iyiye benziyor canm onamı gitsem acaba? tam olarak ne tarafta kalıyor e5 altındamı

senin doktorda iyiye benziyor canm onamı gitsem acaba? tam olarak ne tarafta kalıyor e5 altındamı
E5 paralel yan yol zaten gorunuyor e5 den.
Yanliz hastane ve dr olarak cok memnunum evet, lakin cocuk dr lari olarak tavsiye etmem. Cok dr var ve ayni dr a denk gelmek epey güç oldu bizim icin.
Birde ben sigara konusunda asiri derecede hassasim. En son bi kadın dr un pis kokan sigarali ellerine teslim ettikten sonra muayene icin evladimi, daha da gitmedim cocuk dr una o hastaneye.
Dr sigara içip gelmisti odasina cunku yanimizdan gecerken zaten direk kokusu geldi. Akabine çocuğu ben tutuyorum o surtindan dinliyor o pozisyonda ellerindeki leş gibi izmarit kokusunu almamak imkansizdi.
Neyse demek istedigim hastane, dogum süreci ve Serap hanim icin oraya gidecegim ama çocuk dr u için farkki bir hastaneye giderim(Allah nasip ederse)

Kızlar erken gebelik testi aldım 12 haziran bat.sizce yarın sabah ilk ısrar mı yoksa şimdi eve gidince direk yapiymi

Keske bi tane de normal alaydin canim yaaa.
Sadece 1 tane varsa yarin sabah ilk idrar ile yapman daha saglikli sonuc elde etmeni saglar.
Eger eczane yakinsa birde normal test al ve onu hemen yap bizle de paylas :))))))

fikoss

Kızlar erken gebelik testi aldım 12 haziran bat.sizce yarın sabah ilk ısrar mı yoksa şimdi eve gidince direk yapiymi
Canım erken gebelik testi 6 gün önceye kadar gösteriyor, şuan da yapsan varsa mutlaka çıkacaktır..
ister şimdi yap ister sabah ilk idrarla :)
ben bat'a 2 kala normal test ile öğlene doğru yaptığımda öğrenmiştim.. Varsa her türlü çıkıyor

Keske bi tane de normal alaydin canim yaaa.
Sadece 1 tane varsa yarin sabah ilk idrar ile yapman daha saglikli sonuc elde etmeni saglar.
Eger eczane yakinsa birde normal test al ve onu hemen yap bizle de paylas :))))))

fikoss
ya valla ya 25 liraymis bu da alamadim başka bütün paramı bu ay testlere yatirdim.girdim tuvalete yapamadım bugün yapip haber vercem

Aynen demi boşa mı aldım erken gebelik testini bekleyemem sabaha .yazarim birazdan hadi hayirlisi olsun

Aynen demi boşa mı aldım erken gebelik testini bekleyemem sabaha .yazarim birazdan hadi hayirlisi olsun
Bende çok para verdim onlara bir kaç ay önceye kadar pahalı valla ben bir de hep 35-40 tl den alıyordum.. deli para
güzel haberlerini bekliyoruz inşallahh.. yapana kadar çok sıvı tüketme onun haricinde yapabilirsin yani bugün sıkıntı yok hakkında hayırlısı olsun inşallah 2 kırmızıyı yakalarsın

Kızlar yaptım tek çizgi kocamanbütün belirtileri yaşadığımı sandım ama değilmiş demekki.Erken testi yapmama rağmen hala belki diyorum.Biri bana hamile değilsin desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…