Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün cok su içtim belki ondan çıkmamıştır
Ben bu gibi acabalar icin sabah ilk idrarla yap dwmek istediydim ammaaaa :))

Bak canim sakin uzulme ve inancini koru.
Elbette sen de hamile olacaksin Allah in izniyle. Bu ay olmasa da üzülmek yok tmm mi ?

testin üzerinde ilişkiden 5 gün sonra uygulayabilirsiniz yaziyor vay be okadar erken nasil cikiyor.demekki çok hassas ve kesin hamile değilim tamam

Kızlar yaptım tek çizgi kocamanbütün belirtileri yaşadığımı sandım ama değilmiş demekki.Erken testi yapmama rağmen hala belki diyorum.Biri bana hamile değilsin desin
Canım erken gebelik testinde dediğim gibi; olsa mutlaka çıkıyor.. üzülme
gene de bir umut adet olana kadar bir umut vardır.. önümüzdeki ay tekrar denersin olur inşalah

Ben bu gibi acabalar icin sabah ilk idrarla yap dwmek istediydim ammaaaa :))

Bak canim sakin uzulme ve inancini koru.
Elbette sen de hamile olacaksin Allah in izniyle. Bu ay olmasa da üzülmek yok tmm mi ?
Ya uzulmedim aslında bi garip oldum , hasta olunca inanicam ben.bidaha da test yapmicam adet gününe kadar

hadi yaa olsa cikardi demi
Maalesef canım 4 ay boyunca hergün denemiş biri olarak söylüyorum.. Erken gebelik testleri beklenen adetten 6-7 gün önceye kadar hayali bir çizgi dahi olsa gösteriyor..
çıkmıyorsa eğer maalesef yoktur.. ama geç döllenme vs olmuş ise o zaman adet gününü beklemen gerek . adet olmadığın sürece hep bir umut vardır.. ben yumurtlama günümden 12-13 gün sonra öğrendim mesela normal test ile adete 2 kala .. adet günün bir geçsin. bekle bakalım.. eğer olmazsan bat geçtikten 1-2 gün sonra normal test ile tekrar denersin..
yoksa da üzülme. bende 4 ay bekledim şimdi ikizleri bekliyorum
Rabbim tez zaman da sana da nasip etsin...

Ruyamda bir suru ciplak cocuk gordum hastane gibi bi yerde sira sira yatıyorlardı.
Varya ihtimal 0 ama dusuncesi bile beni panikletti. Ruyayi ikiz mi acaba diye yordum ne alakaysa. Benim yardımcı kimsem yok ya,o yuzden mafolurum oyle bisey olsa. Ama ilkimi isterdim cok yalan degil :))) bu arada seninkiler erkek bence

Neden erkek diye hissettin

Oglen oyle dusuncelerdeydim isim konusu hakkinda, birden sen geldin aklima acaba ne koyacaklar oğullarına derken buldum kendimi:))
Hayrolsun inşallah :)
valla isim karar vermedik yani biraz düşündük ama net bir şey yok tabi.. ama ikizlere genelde böyle uyumlu veriyorlar ya isimleri öyle dusunmuyorum açıkcası.. 2 si erkek olursa Eymen ve Dorukhan düşünülebilir.. Kız olursa eğer Zeynep ve Hüma :) bakalım nasip.. 9 ay boyunca daha çok değişir ama suan bu şekildeyiz

benim yumurtlamadan önce tek ilişki olmuştu geç döllenme olamaz o şekilde sanırım.Zaten tek ilişkiyle neden bukadar umitlendiysem.Ikizler mı dediiiinnn allahimmmm nasıl güzel bir duygudur canim yaaa saglikla kucağına al inşallah kuzularini

Amin canımmm, inşallah..
Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn

İnan hiç bilmiyorum. Çok planlı işi sevmiyorum aslında bu konuda ama bu ay ya da diğer ay olmazsa benim doğum izni falan istediğim sürede olmaz gibi. Tabi benimki kul hesabı Rabbim bilir. Bir sorun varsa gidip doktorla falan uğraşmak istemiyorum aslında ben. Bu yönden akışına bırakmak diyebilirim bu ay ve diğer ay için

Kizlar selam tatil sonrasi ne zor geldi calismak
Kizlar uygulamaya gore dun ovulasyon ama kupkuyum akinti 0. Ancak acayip bir kasik bel agrim var. Normalde hic bilmem regli agrisi falan farkettirmeden olurdu hersey ama bugun cok kotu anlamadim nedir bu. Suni sancida boyle olmustu o derece yani agrisi.Goguslerim dolgunlasti. Gecmi catlayacak acaba anlamadim ben bu isi

Kızlar yine benbir şey sorabilir miyim.bu erken gebelik testini bardağa idrar koyup 10 saniye tutun yaziyordu.ben 10 sn tuttum çizgi yeri tamamen kırmızı olunca çektim hemen koydum.ama youtube da video da bayağı uzun tutuyor, baya bekletti idrarda .bu testi yanlış yapmadim degil mi?

Canım uygulama yanlış bilgi veriyor bence. Benim ovulasyon testiyle program arasında 4 gün oynadı. Bence ona itibar etme

Hayır canım doğru yapmışssın

Canım uygulama yanlış bilgi veriyor bence. Benim ovulasyon testiyle program arasında 4 gün oynadı. Bence ona itibar etme
Anladım canım ovu testi falan hiç yapmadım. Peki şöyle birşey oldu 29 Mayıs adet oldum 4 gün sürdü 1 Haziranda bitti 2 gün sonra kahve akıntı oldu sonrada birkaç gün yogun bir akıntı sarımsı ve geçti şimdi hiç birşey yok. Erken yumurtlama diye birşey olur mu bilgin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…