Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bahar i mecburen kucagima alıyorum. Gun icinde ve özellikle kizimin okulunda 4 kat merdiven cikip iniyoruz kizlar. Karnim baya baya ağrıyor sebep bu degilse de gun icinde baya bi yokluyor karin agrisi. Cuma gunu bi gelse de nedir ne değildir belli olsa. 15 gun gecti de 2 gun gecmez anam.

Birde salgin varmis rota virüsü. Cocuklarla doluymus aciller. Kizimdan 4 ay buyuk kuzeni var , o da maalesef hasta 4 gundur. Kusma ateş ve ishal. Biz asisini olmustuk o yuzden mi yoksa sansli miyiz da olmadik bilmiyorum ama insallah yakalanmaz Bahar salgina.

Bu arada ben kizimi maalesef memeden kesemedim bayramda. Ortalık yikildi ve asla sakinlesmedi.. velhasil gece emmeleri aynen devam ediyor. Gündüz zaten 2 ay olmustu keseli. Park besikte yatiyor kizim, gece cok sik uyaniyor meme icin al koy cok zorlaniyorum, park besikler yere yakin oluyor yatak kismi, o yuzden buyuk sikinti oluyor bana. Esime diyorum gece sen al ver koy geri tamam diyor ama, adama da yazik kiyamiyorum ve kaldirmiyorum. Ne yapacagimi sasirdim

Allah yardımcın olsun İnşallah gece emmeleri bir an önce biter de bir nebze rahatLarsın

Gün bekleyince geçmiyor, sayılı gün çabuk geçer diyorlar ama yalan geçmiyor valla..
Rabbim yardımcın olsun ne diyeyim valla bilemiyorum, kolaylıklar versin Allahım.. gene de temkinli olmakta fayda var çok yorma bence kendinii.. biraz dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…