Aa çok sevindim canım ne güzel bir haberSelam kızlarrr
Benden size müjde gelsin o zaman bugün bthgc 700 küsüratlarda çıktı çok şükürCuma günü ilk doktor kontrolüm olacak inş.
Teşekkür ederim darısı önümüzdeki ay senin başına inş. Yorucu bir süreç evet ama sonu güzel olsun inş.Aa çok sevindim canım ne güzel bir haber
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin inşallahSelam kızlarrr
Benden size müjde gelsin o zaman bugün bthgc 700 küsüratlarda çıktı çok şükürCuma günü ilk doktor kontrolüm olacak inş.
Teşekkür ederim darısı önümüzdeki ay senin başına inş. Yorucu bir süreç evet ama sonu güzel olsun inş.
Sağol canım inşallah ☺Teşekkür ederim darısı önümüzdeki ay senin başına inş. Yorucu bir süreç evet ama sonu güzel olsun inş.
Ben 2 gün önce öğrendim..Kizlar 3-4 gun oncesinden test yapip ogrenen var mi acaba
Cok sabirsizlaniyorum yapsam mi yapmasam mi bilemedimBen 2 gün önce öğrendim..
Adet gününüz ne zaman ? fazla testiniz var ise yapabilirsiniz..Cok sabirsizlaniyorum yapsam mi yapmasam mi bilemedim
Yarin sabah yaparsam 3 ya da 4 gun olmus olacak, testim yok evde yaparsam da alip gidecegim isten giderkenAdet gününüz ne zaman ? fazla testiniz var ise yapabilirsiniz..
karar sizin
Perşembe yap istersen daha sağlıklıY
Yarin sabah yaparsam 3 ya da 4 gun olmus olacak, testim yok evde yaparsam da alip gidecegim isten giderkensabretmek cok zor ya Allahim bekleyen herkese kolaylik versin
Oyle yapayim bari sabredip,karnimda agri var zaten adet olacam gibi ama ne bileyim umut ediyorum yine de iste,tesekkur ederimPerşembe yap istersen daha sağlıklı
Allah yardımcın olsunBu arada ben kizimi maalesef memeden kesemedim bayramda. Ortalık yikildi ve asla sakinlesmedi.. velhasil gece emmeleri aynen devam ediyor. Gündüz zaten 2 ay olmustu keseli. Park besikte yatiyor kizim, gece cok sik uyaniyor meme icin al koy cok zorlaniyorum, park besikler yere yakin oluyor yatak kismi, o yuzden buyuk sikinti oluyor bana. Esime diyorum gece sen al ver koy geri tamam diyor ama, adama da yazik kiyamiyorum ve kaldirmiyorum. Ne yapacagimi sasirdim
Gün bekleyince geçmiyor, sayılı gün çabuk geçer diyorlar ama yalan geçmiyor valla..Bahar i mecburen kucagima alıyorum. Gun icinde ve özellikle kizimin okulunda 4 kat merdiven cikip iniyoruz kizlar. Karnim baya baya ağrıyor sebep bu degilse de gun icinde baya bi yokluyor karin agrisi. Cuma gunu bi gelse de nedir ne değildir belli olsa. 15 gun gecti de 2 gun gecmez anam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?