Canım inşallah sen güzel haber veririsin.Ben kesin hamileyim diye düşündüm yapmadığım test kalmadı son 1 haftada ama negatif çıktı.yarin adet olurum herhalde.Iki çizgi görmen ümidiyle❤Y
Yarin sabah yaparsam 3 ya da 4 gun olmus olacak, testim yok evde yaparsam da alip gidecegim isten giderkensabretmek cok zor ya Allahim bekleyen herkese kolaylik versin
Insallah hepimiz guzel haberleri alirizCanım inşallah sen güzel haber veririsin.Ben kesin hamileyim diye düşündüm yapmadığım test kalmadı son 1 haftada ama negatif çıktı.yarin adet olurum herhalde.Iki çizgi görmen ümidiyle❤
Sağol canim benim.Gün bekleyince geçmiyor, sayılı gün çabuk geçer diyorlar ama yalan geçmiyor valla..
Rabbim yardımcın olsun ne diyeyim valla bilemiyorum, kolaylıklar versin Allahım.. gene de temkinli olmakta fayda var çok yorma bence kendinii.. biraz dikkat
Allah seni emu güldürdün beni yine.Ya kızlar size birşey sormak istiyorum,
Allah aşkına benim 2 tane olmasına rağmen ne mide bulantısı ne halsizlik ne bir başka birşey hiç bir sorunum yok ayol
normal mi ya ? eşim canın bir şey istiyor mu falan diyor, yok anam canım hiçbir şey istemiyor.. bir geçen karpuz gördüm, gördüğüm için canım çekti o kadar onun haricinde hiçbirşey yok kendimi hiç ikizlere gebe gibi hissetmiyorum gayet iyiyim enerjim moralim falan önceden ne isem hala öyle.. bende mi sorun var
Napıyım canımcım işler güçler çalışıyoruz :))
Canısı ben de oğlanda hiç hamile gibi değildim. Hiçbir belirti olmadığı için çift çizgi çıkınca şok olmuştum :)) fakat durum böyle olunca şimdi de hiçbir şey hissetmediğim için acaba yine hamile miyim diyorum :)))) her hamilelik aynı olmaz derler ama bence bizim ağrı eşiğimiz yüksek..Ya kızlar size birşey sormak istiyorum,
Allah aşkına benim 2 tane olmasına rağmen ne mide bulantısı ne halsizlik ne bir başka birşey hiç bir sorunum yok ayol
normal mi ya ? eşim canın bir şey istiyor mu falan diyor, yok anam canım hiçbir şey istemiyor.. bir geçen karpuz gördüm, gördüğüm için canım çekti o kadar onun haricinde hiçbirşey yok kendimi hiç ikizlere gebe gibi hissetmiyorum gayet iyiyim enerjim moralim falan önceden ne isem hala öyle.. bende mi sorun var
Valla bende de sıfır ağrıCanısı ben de oğlanda hiç hamile gibi değildim. Hiçbir belirti olmadığı için çift çizgi çıkınca şok olmuştum :)) fakat durum böyle olunca şimdi de hiçbir şey hissetmediğim için acaba yine hamile miyim diyorum :)))) her hamilelik aynı olmaz derler ama bence bizim ağrı eşiğimiz yüksek..
Kızlar ya Allah aşkına söyleyin, bazı kızlar yazıyor buraya. Yumurtlarken ağrıdan ölüyorum, akıntım olyır falan. Kız bende hiiiç ne ağrı olur ne akıntı. :)))
Napim uğraşıyoruz biz de isler gucler :)Napıyım canımcım işler güçler çalışıyoruz :))
Sen nasılsın iyi misin kuzum :)
Canısı ben de oğlanda hiç hamile gibi değildim. Hiçbir belirti olmadığı için çift çizgi çıkınca şok olmuştum :)) fakat durum böyle olunca şimdi de hiçbir şey hissetmediğim için acaba yine hamile miyim diyorum :)))) her hamilelik aynı olmaz derler ama bence bizim ağrı eşiğimiz yüksek..
Kızlar ya Allah aşkına söyleyin, bazı kızlar yazıyor buraya. Yumurtlarken ağrıdan ölüyorum, akıntım olyır falan. Kız bende hiiiç ne ağrı olur ne akıntı. :)))
Ben de ayni.Valla bende de sıfır ağrıhiç ağrımazdı öyle hiç anlamazdım yumurtam çatlasın
Aynen ya nasıl hissedilir mercimek kadar yumurtanın çatlaması anlamıyorum :))))Valla bende de sıfır ağrıhiç ağrımazdı öyle hiç anlamazdım yumurtam çatlasın
Yumurtlamaya göre 22si olması lazım canımcım.Napim uğraşıyoruz biz de isler gucler :)
Bat 23 hazirani bekliyorum heycanla
Bende de ovü testinde görmeme rağmen sıfır akıntı. Hiiiç olmadı. Akarı kokarı olmada in yumurtluyoruz biz galiba :)))))Ben de ayni.
Ama dogumdan onceki regl olacagim zamanlar cok ağrım sancim olurdu.
Majezik ya da apranax ford icerdim her ay.
Dogumdan sonra 9.ayda regl olmaya basladim veeeeeee agri vs bitti giiti. Bunun için cok mutluyum:) akinti olayi hic olmadığı icin yumurtlama zamanini az buçuk kestirirdim ama bu son ay obda olmadiydi.
9 gun sonra bi test yapiverirsin mi ?Yumurtlamaya göre 22si olması lazım canımcım.
Yumurtlama gününden bi önceki gün değerlendirdik, tuttuysa o tutmuştur :)
Bu ay tam günü yapamadık anacım kardeşimgili geldi bende kalası tuttu onların da.
Ertesi gün de birlikte anneme kahvaltıya gidince o gün de olmadı.
Gemiyi kaçırdık bence bu ay :)))
Zor bi ihtimal de olsa bakacağız.
İnşallah hayırlısıyla olmuştur.9 gun sonra bi test yapiverirsin mi ?
Anladım ve hayirlisi olsun.
Bazen bu gibi durumlarda gelebiliyor beybi mujdesi.
Kizimdan biliyorum
Benim umudum çok senden yana.
Canim benimİnşallah hayırlısıyla olmuştur.
Yorulduk artık, olmazsa artık takip etmeden devam ederiz.
Testi regl geçince yapıyım diyorum. Geçerse eğer..
Sen pik gününü görmüştün, hangi günlerini değerlendirmiştin o arayı..
Hatta ovulasyon gurubuna atmistim testleri oraya sormustum. Pik olmamis demisti arkadas. Bak ,İnşallah hayırlısıyla olmuştur.
Yorulduk artık, olmazsa artık takip etmeden devam ederiz.
Testi regl geçince yapıyım diyorum. Geçerse eğer..
Sen pik gününü görmüştün, hangi günlerini değerlendirmiştin o arayı..
Ne dusunuyorsunuz arkadaşlar?
Çok şükür canımSelam kızlarrr
Benden size müjde gelsin o zaman bugün bthgc 700 küsüratlarda çıktı çok şükürCuma günü ilk doktor kontrolüm olacak inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?