- 2 Mayıs 2019
- 707
- 633
- 18
Canım bende de bu ay öyle oldu çok ilginç. Ama bence rahimde ki değişimler gibi geliyor. Eskiler rahim bebek arıyor derlermiş. Kim bilir belki rahimlerimiz bu ay aradığını bulur belkiAnladım canım ovu testi falan hiç yapmadım. Peki şöyle birşey oldu 29 Mayıs adet oldum 4 gün sürdü 1 Haziranda bitti 2 gün sonra kahve akıntı oldu sonrada birkaç gün yogun bir akıntı sarımsı ve geçti şimdi hiç birşey yok. Erken yumurtlama diye birşey olur mu bilgin var mı?
Dikkat et canım. Vücudu çok yorma artık iki çocuğun var gibi düşün onu da ihmal etme riske atmaBahar i mecburen kucagima alıyorum. Gun icinde ve özellikle kizimin okulunda 4 kat merdiven cikip iniyoruz kizlar. Karnim baya baya ağrıyor sebep bu degilse de gun icinde baya bi yokluyor karin agrisi. Cuma gunu bi gelse de nedir ne değildir belli olsa. 15 gun gecti de 2 gun gecmez anam.
Canım akıntı yumurtlama öncesi artıyırmuş. Yani sonraki günlerde önemliArkadaşlar benim adet tarihim 13 mayısı beyaz şeffaf akıntı mı 31 mayıs ve 1 haziranda gördüm. Sizce hangi günleri degerlendirmem lazımdı 30 unu degerlendirmiştik ama beta 9 haziranda 0.1 çıktı..
Yok ya bende de ağrı olmadı. Akıntı biraz oldu. Garip garip işler. Ben hiç dinlemiyorum artık bedenimi. Kafasına göre takılsınCanısı ben de oğlanda hiç hamile gibi değildim. Hiçbir belirti olmadığı için çift çizgi çıkınca şok olmuştum :)) fakat durum böyle olunca şimdi de hiçbir şey hissetmediğim için acaba yine hamile miyim diyorum :)))) her hamilelik aynı olmaz derler ama bence bizim ağrı eşiğimiz yüksek..
Kızlar ya Allah aşkına söyleyin, bazı kızlar yazıyor buraya. Yumurtlarken ağrıdan ölüyorum, akıntım olyır falan. Kız bende hiiiç ne ağrı olur ne akıntı. :)))
Canım akıntı yumurtlama öncesi artıyırmuş. Yani sonraki günlerde önemli
Canım varsa da 10 günde çıkmaz en az 12-13 gün olmalıArkadaşlar benim adet tarihim 13 mayısı beyaz şeffaf akıntı mı 31 mayıs ve 1 haziranda gördüm. Sizce hangi günleri degerlendirmem lazımdı 30 unu degerlendirmiştik ama beta 9 haziranda 0.1 çıktı..
En doğrusunu yapıyorsun bence :)Yok ya bende de ağrı olmadı. Akıntı biraz oldu. Garip garip işler. Ben hiç dinlemiyorum artık bedenimi. Kafasına göre takılsın
Bende 2 gün pik oldu bu ay. 11 ve 12 gün pikti. Aynı derece birebir aynı koyuluk. 13de çatlama olmuştur. Bi gün önce bide haftaiçi hep olmuştu. Bazı spermler 5 gün bile yaşıyormuş bakalım nasip :)))12 ve 14 uymus canim simdi baktim ovulasyon gurubuna atmisim testleri yorum için oradan buldum.busra1tan
Canim bana iliski gunlerini yazar misinBende 2 gün pik oldu bu ay. 11 ve 12 gün pikti. Aynı derece birebir aynı koyuluk. 13de çatlama olmuştur. Bi gün önce bide haftaiçi hep olmuştu. Bazı spermler 5 gün bile yaşıyormuş bakalım nasip :)))
Kalp resmi olanlarda oldu canım.Canim bana iliski gunlerini yazar misin
11.12.gunler ayin kaci oluyor? Satini unutmusum pardon cnm.Kalp resmi olanlarda oldu canım.
7-8-9-10-12
Belki 10. Günden yada 12. Günden tutmuştur..
6-7 haziran canım. 11 ve 12 günlerim bu günlerdi..11.12.gunler ayin kaci oluyor? Satini unutmusum pardon cnm.
Simdi net anladim.6-7 haziran canım. 11 ve 12 günlerim bu günlerdi..
İnşallah canımcım. Bat geçince yapayım diyorum.Simdi net anladim.
Benim 15 mayisdaki tuttu diye dusunuyorum.
Senin de Allah in izniyle 7 hazirandaki tutacak
Keske 8 haziran da olsaymisti ama işte yazmistin sebebini biliyorum.
Sen bat geçince mi bat gunu mu test yapacan?
Resmen bekliyorum heycanla gi :)
Sen test yap. Varsa çıkar..Merhaba kızlar benim bat 13 haziran.varmı aranızda son günleri bekleyen..hiç bi belirttim de yok.nerdeyse 2 sene olacak 2. Çocuk için uğraşıyoruz
Benim normalde dudak kenarinda cikardi gecen ay kulak hizasında cikmisti hatta espirisini yapmistim burda, gebelik belirtisi diye tiye alarak. Sivilce de kistas degil yani. Iki turlu de cikiyor onlarİnşallah canımcım. Bat geçince yapayım diyorum.
Yalnız yüzüm çok sivilce oldu. Benim hep regl öncesi sivilce olur. Bu ay biraz erken başladı sivilce ama. Belli ki gelecek kırmızılar.
valla canım bende bütün belirtiler vardı hamilelik belirtilerinin bir çoğu ama psikolojik de değil hani.negatif çıktı yarın adet olurum .belirtilere güvenmiyorum artıkMerhaba kızlar benim bat 13 haziran.varmı aranızda son günleri bekleyen..hiç bi belirttim de yok.nerdeyse 2 sene olacak 2. Çocuk için uğraşıyoruz
Doğru diyorsun canımcım. Tamam bekleyelim görelim bakalım.Benim normalde dudak kenarinda cikardi gecen ay kulak hizasında cikmisti hatta espirisini yapmistim burda, gebelik belirtisi diye tiye alarak. Sivilce de kistas degil yani. Iki turlu de cikiyor onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?