Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende de bu ay öyle oldu çok ilginç. Ama bence rahimde ki değişimler gibi geliyor. Eskiler rahim bebek arıyor derlermiş. Kim bilir belki rahimlerimiz bu ay aradığını bulur belki

Dikkat et canım. Vücudu çok yorma artık iki çocuğun var gibi düşün onu da ihmal etme riske atma

Yok ya bende de ağrı olmadı. Akıntı biraz oldu. Garip garip işler. Ben hiç dinlemiyorum artık bedenimi. Kafasına göre takılsın

Arkadaşlar benim adet tarihim 13 mayısı beyaz şeffaf akıntı mı 31 mayıs ve 1 haziranda gördüm. Sizce hangi günleri degerlendirmem lazımdı 30 unu degerlendirmiştik ama beta 9 haziranda 0.1 çıktı..
Canım varsa da 10 günde çıkmaz en az 12-13 gün olmalı

12 ve 14 uymus canim simdi baktim ovulasyon gurubuna atmisim testleri yorum için oradan buldum. busra1tan
Bende 2 gün pik oldu bu ay. 11 ve 12 gün pikti. Aynı derece birebir aynı koyuluk. 13de çatlama olmuştur. Bi gün önce bide haftaiçi hep olmuştu. Bazı spermler 5 gün bile yaşıyormuş bakalım nasip :)))

6-7 haziran canım. 11 ve 12 günlerim bu günlerdi..
Simdi net anladim.
Benim 15 mayisdaki tuttu diye dusunuyorum.
Senin de Allah in izniyle 7 hazirandaki tutacak
Keske 8 haziran da olsaymisti ama işte yazmistin sebebini biliyorum.

Sen bat geçince mi bat gunu mu test yapacan?
Resmen bekliyorum heycanla gi :)

Merhaba kızlar benim bat 13 haziran.varmı aranızda son günleri bekleyen..hiç bi belirttim de yok.nerdeyse 2 sene olacak 2. Çocuk için uğraşıyoruz

İnşallah canımcım. Bat geçince yapayım diyorum.
Yalnız yüzüm çok sivilce oldu. Benim hep regl öncesi sivilce olur. Bu ay biraz erken başladı sivilce ama. Belli ki gelecek kırmızılar.

İnşallah canımcım. Bat geçince yapayım diyorum.
Yalnız yüzüm çok sivilce oldu. Benim hep regl öncesi sivilce olur. Bu ay biraz erken başladı sivilce ama. Belli ki gelecek kırmızılar.
Benim normalde dudak kenarinda cikardi gecen ay kulak hizasında cikmisti hatta espirisini yapmistim burda, gebelik belirtisi diye tiye alarak. Sivilce de kistas degil yani. Iki turlu de cikiyor onlar

Merhaba kızlar benim bat 13 haziran.varmı aranızda son günleri bekleyen..hiç bi belirttim de yok.nerdeyse 2 sene olacak 2. Çocuk için uğraşıyoruz
valla canım bende bütün belirtiler vardı hamilelik belirtilerinin bir çoğu ama psikolojik de değil hani.negatif çıktı yarın adet olurum .belirtilere güvenmiyorum artık

Zeynep_teacher
B BYV

Kızlar siz de bazen hamile kalamayacağınızı düşünüyor musunuz :)
Ben bu ay da olmadı diyorum. Yumurtlama gününde yapamadık çünkü...
Sizler ne yaptınız, adetin ilk gününden itibaren sayınca kaçıncı günleri değerlendirdiniz?

İkinci çocukta çok beceriksiz çıktım ya kızıyorum kendime....

Bu ay da olmazsa ben doktorun yolunu tutacağım kızlar..
Bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum...

Sanırım adetli iken gitmek lazımmış....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…