Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Devlete nereye gideceksin?
Bende yarın özelde ilk randevum var Dragos Bezmialem genelde tüm tahlilleri ücretsiz yapıyor ama olurda karşıladıkları çıkmazsa devlete gidebilirim tahliller için.
Lütfi Kırdar hastanesi var canım. Orada detaylı thlil yapıyorlar. Her şeye bakıyorlar.

Canım ben bir kere 2-3 ay önce hamile miyim değil miyim stresi ile tam 22 gün adetim gecikti
lütfen stres yapma, akışına bırak, inşallah geç döllenmedir

@KARABATAK_ bak canım bu mesajı. Zaten kan testi de yaptırdı. Sonuç pozitif. :)
Kizlar doktora gdiyorum nolur dua edin Karabatak ilk 4gun gecikince 370 di sonuc sali gunu kan verdim 957 cikti simdi kontrole gdiorm ilkkez dr gorcek ins aksi bisey yasamamgrubun adi degismis bn ondan bulamadim demekki siziztn leyla gbiyim ins dr den sonra da guzel hbr alirim

kızlar yardım yine test yaptım ve dünyanın en silik 2. çizgisi çıktı sanki ama hiç emin değilim doğru mu goruyirum hayal mi 1 tane test almıştım.bir hata olabilir degilmi
Kissssss benimki de oyleydi ilk.
Sen kan versene canim bak cok stres yaptin.
Ya da kos eczaneden3-5 tane daha al yap bakalim. Ama cok su icme 3-4 saatlik idraemr olsun. Gebelik yeniyse cikmasi icin.

Kızlar valla 2. çizgi var gibi ama ben degilim diye 20 kilo oğlumu kaldırdım kaç kere kaldirdim deli gibi Temizlik yaptım kizlar olamaz hata olabilir demi

Kızlar valla 2. çizgi var gibi ama ben degilim diye 20 kilo oğlumu kaldırdım kaç kere kaldirdim deli gibi Temizlik yaptım kizlar olamaz hata olabilir demi
Ben de 13 kilo kizimi gece kac kere kaldirip koyuyorum beşiğe. Insallah bisey olmaz mecburum cunku

Hayrolsun.
Benimde bugun betahcg dususteydi teste ve kimyasal ile kaybediyordum bebegimi
Ruyasi bile gercek gibi.
Yarin olsun artik dayanamiyorum.
Kacta randevun?
Ay bende valla, netten baktım biraz kötü haber vs bir şey.. sıkıntı yani.sinek zaten pis hayvan ufak ama mide bulandırıyor..
Sabah 09.30 da benim randevu.. senin kaç

telden çekince bile görünmüyor deneyim dur
foto atmayı vbeceremedim
Kissssss benimki de oyleydi ilk.
Sen kan versene canim bak cok stres yaptin.
Ya da kos eczaneden3-5 tane daha al yap bakalim. Ama cok su icme 3-4 saatlik idraemr olsun. Gebelik yeniyse cikmasi icin.
benim kanda çıkmaz.ilk cocugumda da idrarda çıktı kanda çok geç çıktı bu hafta gitmem kan testine varsa da allah'a emanet.idrari sabah ilk idrar yaptım ondan çıktı geç döllenme belki de ay hiç bilmiyorum şoktayim eğer hamileysem

Benimde çok silik çıktı testte hatta ilk baktığımda görmedim tam çöpe atarken 2. Çizgiyi gördüm çok çok silinti geç döllenmeymiş gidip kan tahlili yaptırsana hemen için rahatlamış olur.

Ben 2 gün öncesinde deli gibi temizlik yapıp alışveriş poşetleri ve valiz kaldırdım rabbim ol dedikten sonra hiç birşey olmaz bence git hemen kan tahlili yaptır.

Bn de hamile olduğumu bilmiyordum ramazanda iftara kaç aile çağırdım hem çalışıyordum geliyordum eve iftara kadar durmuyordum o zamanlarda gece yatağa zor arıyordum kendimi bel ağrısından meğerse bebişim benmlymiş çok şükür bişey olmadı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…