Evet demi belki antb tedavisi gerekir mi acabaOnu bi doktora sor.. Enfeksiyon varsa önce ondan kurtulmalısın...
Lütfi Kırdar hastanesi var canım. Orada detaylı thlil yapıyorlar. Her şeye bakıyorlar.Devlete nereye gideceksin?
Bende yarın özelde ilk randevum var Dragos Bezmialem genelde tüm tahlilleri ücretsiz yapıyor ama olurda karşıladıkları çıkmazsa devlete gidebilirim tahliller için.
kuzum karnım ağrıyo regli bekliyorum açıkcası testler de tertemiz, olursa büyük süpriz olur bu şartlarda
Canım ben bir kere 2-3 ay önce hamile miyim değil miyim stresi ile tam 22 gün adetim geciktiValla ben yumurtlama zaten 14. gün dedim.13 gün de olur bu iş dedimAma olmadı galiba.Onumuzdeki ay hesap kitap yapmadan deneyeceğim adetten sonra başlayarak.Benim hiç gecikmeyince daha önce adet işte , hamile miyim diyorum negatiflere rağmen..belki çok stres yaptım ondandur dediğin gibi canim bekleyeyim
Kizlar doktora gdiyorum nolur dua edin@KARABATAK_ bak canım bu mesajı. Zaten kan testi de yaptırdı. Sonuç pozitif. :)
Canım testini bi at bakalım buraya görelmmkızlar yardım yine test yaptım ve dünyanın en silik 2. çizgisi çıktı sanki ama hiç emin değilim doğru mu goruyirum hayal mi 1 tane test almıştım.bir hata olabilir degilmi
Kissssss benimki de oyleydi ilk.kızlar yardım yine test yaptım ve dünyanın en silik 2. çizgisi çıktı sanki ama hiç emin değilim doğru mu goruyirum hayal mi 1 tane test almıştım.bir hata olabilir degilmi
telden çekince bile görünmüyor deneyim durCanım testini bi at bakalım buraya görelmm
Ben de 13 kilo kizimi gece kac kere kaldirip koyuyorum beşiğe. Insallah bisey olmaz mecburum cunkuKızlar valla 2. çizgi var gibi ama ben degilim diye 20 kilo oğlumu kaldırdım kaç kere kaldirdim deli gibi Temizlik yaptım kizlar olamaz hata olabilir demi
Hayrolsun.Kızlar benim yarın kontrolüm var, rüyamda ölü sinekler gördüm hep...
Çok korkuyorum,
Ay bende valla, netten baktım biraz kötü haber vs bir şey.. sıkıntı yani.sinek zaten pis hayvan ufak ama mide bulandırıyor..Hayrolsun.
Benimde bugun betahcg dususteydi teste ve kimyasal ile kaybediyordum bebegimi
Ruyasi bile gercek gibi.
Yarin olsun artik dayanamiyorum.
Kacta randevun?
foto atmayı vbeceremedimtelden çekince bile görünmüyor deneyim dur
benim kanda çıkmaz.ilk cocugumda da idrarda çıktı kanda çok geç çıktı bu hafta gitmem kan testine varsa da allah'a emanet.idrari sabah ilk idrar yaptım ondan çıktı geç döllenme belki de ay hiç bilmiyorum şoktayim eğer hamileysemKissssss benimki de oyleydi ilk.
Sen kan versene canim bak cok stres yaptin.
Ya da kos eczaneden3-5 tane daha al yap bakalim. Ama cok su icme 3-4 saatlik idraemr olsun. Gebelik yeniyse cikmasi icin.
Benimde çok silik çıktı testte hatta ilk baktığımda görmedim tam çöpe atarken 2. Çizgiyi gördüm çok çok silinti geç döllenmeymiş gidip kan tahlili yaptırsana hemen için rahatlamış olur.Kızlar valla 2. çizgi var gibi ama ben degilim diye 20 kilo oğlumu kaldırdım kaç kere kaldirdim deli gibi Temizlik yaptım kizlar olamaz hata olabilir demi
Ben adet oldum maalesef cnm 4. Gunum bak tarcın corek otuna basladım
İnşaAllah herşey yolundadır içini ferah tutmaya çalışKızlar benim yarın kontrolüm var, rüyamda ölü sinekler gördüm hep...
Çok korkuyorum,
İnşallaah canımm İnşallahİnşaAllah herşey yolundadır içini ferah tutmaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?