Bu aradaİnşallaah canımm İnşallah
Günaydın. Herkese yazdım mı emin değilim? Benide ekler misin sat 8mayıs sagol seninde herşey yolundadır inşallah iyisindir benim içinde dua edermisin sagol bende hep dua ediyorum size ve buradakikere
Ben de istiyorum inşallah 2020 bizlere uğur getirsin inşallah ☺Merhaba sevgili anne adayları
Şubat annesi olabilirim diyorsanız buyurun yeni topiğimize
...BAT TARİHLERİMİZ...
@virgo_35 ...18 mayıs✔2.mujde
poncikvegece ...23 mayıs✔1.müjde
@KARABATAK_ ...28 mayis ✔3.müjde
YEKTA61 ...31 mayıs✔4.müjde
@dlkkydlntpl ...13 haziran
esoz2013 ...13 haziran
@kucukbikadin ...14 haziran
@Birgarip_ ...16 haziran
@arzu28 ...21 haziran
busra1tan ...23 haziran
Zeynep_teacher ...26 haziran
@Vizeci06 ...27 haziran
@agacsizkoalaa ...29 haziran
@YesimV ...24 haziran
@yaprakali ...1 temmuz
@ups_up ...11 temmuz
@Eylullum1 ...15 temmuz
Kızlar benim yarın kontrolüm var, rüyamda ölü sinekler gördüm hep...
Çok korkuyorum,
Hayrolsun.
Benimde bugun betahcg dususteydi teste ve kimyasal ile kaybediyordum bebegimi
Ruyasi bile gercek gibi.
Yarin olsun artik dayanamiyorum.
Kacta randevun?
Bat 14 mayıs dün bt hcg yaptırdım 20.19 çıktı sonuç bende 1.5 yıldır bekliyorum 3 kimyasal gebeliğim 1 dış gebeliğim oldu değer düşük ama inşallah bu defa benimle kalır bebeğim Rabbim isteyen herkese verir nşallahMerhaba sevgili anne adayları
Şubat annesi olabilirim diyorsanız buyurun yeni topiğimize
...BAT TARİHLERİMİZ...
@virgo_35 ...18 mayıs✔2.mujde
poncikvegece ...23 mayıs✔1.müjde
@KARABATAK_ ...28 mayis ✔3.müjde
YEKTA61 ...31 mayıs✔4.müjde
@dlkkydlntpl ...13 haziran
esoz2013 ...13 haziran
@kucukbikadin ...14 haziran
@Birgarip_ ...16 haziran
@arzu28 ...21 haziran
busra1tan ...23 haziran
Zeynep_teacher ...26 haziran
@Vizeci06 ...27 haziran
@agacsizkoalaa ...29 haziran
@YesimV ...24 haziran
@yaprakali ...1 temmuz
@ups_up ...11 temmuz
@Eylullum1 ...15 temmuz
Hayırlı olsun canımm, sağlıkla kucağına alırsın inşallahhBat 14 mayıs dün bt hcg yaptırdım 20.19 çıktı sonuç bende 1.5 yıldır bekliyorum 3 kimyasal gebeliğim 1 dış gebeliğim oldu değer düşük ama inşallah bu defa benimle kalır bebeğim Rabbim isteyen herkese verir nşallah
Bügün adet günüm daha olmadım.. Adet olacakmışım gibi agrım var. Sat 13 mayıs... Mayısın 20 22 24 26 30 ve 4 haziranı degerlendirebildim. Takvim uygulamada 30 ü yumurtlama gösteriyordu Bi dahakıadete kadar gün aşırı yapcaktım ama denk gelmedi kızım hastayla Dı eşim hastalandı eşim nöbet tuttu
Ya kan tahlili yaptirmicam canım biraz daha durayim.disari çıkınca bi kaç test daha alicam emin olmak için.benim çıkmaz kanda daha önceki cocukta da çıkmadı ya ondan beklemem gerek diye hissediyordum.Ama hiç beklemiyordum öbür ayın yumurlama gününü bile isaretlemistim erken gebelik testinde çıkmadı2 gün önce ya çok ilginç bir şey anlamadım ben bu işi.ama bütün belirtileri yaşadım en çok da batmalar vardı bakalım inşallah hamileyimdirBenimde çok silik çıktı testte hatta ilk baktığımda görmedim tam çöpe atarken 2. Çizgiyi gördüm çok çok silinti geç döllenmeymiş gidip kan tahlili yaptırsana hemen için rahatlamış olur.
Ben 2 gün öncesinde deli gibi temizlik yapıp alışveriş poşetleri ve valiz kaldırdım rabbim ol dedikten sonra hiç birşey olmaz bence git hemen kan tahlili yaptır.
Evet bence çok ihtimal var eger adet olmazsan bir süre sonra kanda yükselebilir bak benim öyle oldu ilkindeBügün adet günüm daha olmadım.. Adet olacakmışım gibi agrım var. Sat 13 mayıs... Mayısın 20 22 24 26 30 ve 4 haziranı degerlendirebildim. Takvim uygulamada 30 ü yumurtlama gösteriyordu Bi dahakıadete kadar gün aşırı yapcaktım ama denk gelmedi kızım hastayla Dı eşim hastalandı eşim nöbet tuttuama daha bugün adet olmadım.. 9 haziranda kana baktırdım beta 0.... Bu saatten sonra ihtimal var mı bilmiyorum
İnşallah hayırlısı olsun bekliyeyim Bi kaç gün.. Sizin tam olarak tarihlerini nasıldı nasıl degerlenndirdiniz aklınızdamıEvet bence çok ihtimal var eger adet olmazsan bir süre sonra kanda yükselebilir bak benim öyle oldu ilkinde
Tşk ederim kuzum Aminnn inşallahHayırlı olsun canımm, sağlıkla kucağına alırsın inşallahh
9.40Ay bende valla, netten baktım biraz kötü haber vs bir şey.. sıkıntı yani.sinek zaten pis hayvan ufak ama mide bulandırıyor..
Sabah 09.30 da benim randevu.. senin kaç
Bat daha ii olur da sen hamile miydin cnm?Bu arada
Günaydın. Herkese yazdım mı emin değilim? Benide ekler misin sat 8mayıs sagol seninde herşey yolundadır inşallah iyisindir benim içinde dua edermisin sagol bende hep dua ediyorum size ve buradakikere
Hosgeldin cnm.Ben de istiyorum inşallah 2020 bizlere uğur getirsin inşallah ☺
Bat dedigin sanirim sat 14 mayis.Bat 14 mayıs dün bt hcg yaptırdım 20.19 çıktı sonuç bende 1.5 yıldır bekliyorum 3 kimyasal gebeliğim 1 dış gebeliğim oldu değer düşük ama inşallah bu defa benimle kalır bebeğim Rabbim isteyen herkese verir nşallah
Bu ay nasip olmazsa uzulmeden azimle onumuzdeki ay istikrarlı olarak inanarak yola devam,Rabbim nasip edecektir hayirlisiyla.Bügün adet günüm daha olmadım.. Adet olacakmışım gibi agrım var. Sat 13 mayıs... Mayısın 20 22 24 26 30 ve 4 haziranı degerlendirebildim. Takvim uygulamada 30 ü yumurtlama gösteriyordu Bi dahakıadete kadar gün aşırı yapcaktım ama denk gelmedi kızım hastayla Dı eşim hastalandı eşim nöbet tuttuama daha bugün adet olmadım.. 9 haziranda kana baktırdım beta 0.... Bu saatten sonra ihtimal var mı bilmiyorum
9.40
Hosgeldin cnm.
Insallah uguelu gelir ve bebek isteyen herkese Rabbim nasip eder.
Aynen canm klavye hatası olmuş9.40
Bat daha ii olur da sen hamile miydin cnm?
Hosgeldin cnm.
Insallah uguelu gelir ve bebek isteyen herkese Rabbim nasip eder.
Bat dedigin sanirim sat 14 mayis.
20 cikmasi gayet normal bat gununden kclac gun once kan verdin?
Onemli olan 2 gun arayla katlanarak artmasi, kimyasal bende yasadim, degerin az olmasi ile alakası yok cnm o yuzden sen 2 gun arayla kan ver ve sonra baktin duzenli artiyor randevunu da ileri bi tarihe al ki kese bebek net gorebilesin. Sonra git gel stres oluyor insan.
Bu ay nasip olmazsa uzulmeden azimle onumuzdeki ay istikrarlı olarak inanarak yola devam,Rabbim nasip edecektir hayirlisiyla.
Tamam iste o yuzden 20 cikmistir.Aynen canm klavye hatası olmuşadete 3gün kala kan testi yaptım inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Tşk ederim darısı isteyen herkese olsun inşallahTamam iste o yuzden 20 cikmistir.
Hayırlı ugurlu olsun
Akıntının çok olması ve kasık ağrısının olması normalmi sizce?Tşk ederim darısı isteyen herkese olsun inşallah
İnşallah canım şimdiden hayırlı olsunBat 14 mayıs dün bt hcg yaptırdım 20.19 çıktı sonuç bende 1.5 yıldır bekliyorum 3 kimyasal gebeliğim 1 dış gebeliğim oldu değer düşük ama inşallah bu defa benimle kalır bebeğim Rabbim isteyen herkese verir nşallah
Olur canım neden olmasınBügün adet günüm daha olmadım.. Adet olacakmışım gibi agrım var. Sat 13 mayıs... Mayısın 20 22 24 26 30 ve 4 haziranı degerlendirebildim. Takvim uygulamada 30 ü yumurtlama gösteriyordu Bi dahakıadete kadar gün aşırı yapcaktım ama denk gelmedi kızım hastayla Dı eşim hastalandı eşim nöbet tuttuama daha bugün adet olmadım.. 9 haziranda kana baktırdım beta 0.... Bu saatten sonra ihtimal var mı bilmiyorum
Tşk ederim canm darısı tüm isteyenlereİnşallah canım şimdiden hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?