Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de istiyorum inşallah 2020 bizlere uğur getirsin inşallah ☺

Bat 14 mayıs dün bt hcg yaptırdım 20.19 çıktı sonuç bende 1.5 yıldır bekliyorum 3 kimyasal gebeliğim 1 dış gebeliğim oldu değer düşük ama inşallah bu defa benimle kalır bebeğim Rabbim isteyen herkese verir nşallah

Hayırlı olsun canımm, sağlıkla kucağına alırsın inşallahh

@dlkkydlntpl
@Eylullum1
esoz2013
@kucukbikadin

Kizlar haber var mi ?

Batlar yakin, merak ettim.

Bügün adet günüm daha olmadım.. Adet olacakmışım gibi agrım var. Sat 13 mayıs... Mayısın 20 22 24 26 30 ve 4 haziranı degerlendirebildim. Takvim uygulamada 30 ü yumurtlama gösteriyordu Bi dahakıadete kadar gün aşırı yapcaktım ama denk gelmedi kızım hastayla Dı eşim hastalandı eşim nöbet tuttu ama daha bugün adet olmadım.. 9 haziranda kana baktırdım beta 0.... Bu saatten sonra ihtimal var mı bilmiyorum

Ya kan tahlili yaptirmicam canım biraz daha durayim.disari çıkınca bi kaç test daha alicam emin olmak için.benim çıkmaz kanda daha önceki cocukta da çıkmadı ya ondan beklemem gerek diye hissediyordum.Ama hiç beklemiyordum öbür ayın yumurlama gününü bile isaretlemistim erken gebelik testinde çıkmadı2 gün önce ya çok ilginç bir şey anlamadım ben bu işi.ama bütün belirtileri yaşadım en çok da batmalar vardı bakalım inşallah hamileyimdir

Evet bence çok ihtimal var eger adet olmazsan bir süre sonra kanda yükselebilir bak benim öyle oldu ilkinde

Ay bende valla, netten baktım biraz kötü haber vs bir şey.. sıkıntı yani.sinek zaten pis hayvan ufak ama mide bulandırıyor..
Sabah 09.30 da benim randevu.. senin kaç
9.40
Bu arada
Günaydın. Herkese yazdım mı emin değilim? Benide ekler misin sat 8mayıs sagol seninde herşey yolundadır inşallah iyisindir benim içinde dua edermisin sagol bende hep dua ediyorum size ve buradakikere
Bat daha ii olur da sen hamile miydin cnm?
Ben de istiyorum inşallah 2020 bizlere uğur getirsin inşallah ☺
Hosgeldin cnm.
Insallah uguelu gelir ve bebek isteyen herkese Rabbim nasip eder.
Bat dedigin sanirim sat 14 mayis.
20 cikmasi gayet normal bat gununden kclac gun once kan verdin?
Onemli olan 2 gun arayla katlanarak artmasi, kimyasal bende yasadim, degerin az olmasi ile alakası yok cnm o yuzden sen 2 gun arayla kan ver ve sonra baktin duzenli artiyor randevunu da ileri bi tarihe al ki kese bebek net gorebilesin. Sonra git gel stres oluyor insan.
Bu ay nasip olmazsa uzulmeden azimle onumuzdeki ay istikrarlı olarak inanarak yola devam,Rabbim nasip edecektir hayirlisiyla.

Aynen canm klavye hatası olmuşadete 3gün kala kan testi yaptım inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

İnşallah canım şimdiden hayırlı olsun

Olur canım neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…