Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsan tüpleri tıkalı gibi hisseder mi tövbe yarabbim tövbe bugün de bu hasıl oldu beynime. Arkadaşım 3.ayım denemede diyince tüplerde yapışıklık olabilir dedi. Ben 2.gebeliğimden itibaren kronik vajinal mantar sorunu yaşadım. Daha 1 senedir rahatım. Bu sene hiç doktora gitmedim ama geçen yıl gittiğimde doktor ultrasonla alttan bakmıştım. Smear de yaptılar temiz çıkmıştı. Bir sorun olsa görür müydü sizce geçen yıl. Üstelik bir yıldır mantar da olmadı. Ay ne biliyim tüp müpuğraşmak istemiyorum ya. Bu ay olsa bebeğim benim için o kadar güzel bir zaman olacak ki doğum izni için. Bu ay da olmazsa doktora gitsem bir de öyle zaman kaybı bu iş en erken ağustosu bulur. Arkadaşım bşr de bir çubuktan bahsetti. O internetten almış. Fitil gibi bişey hem rahmi temizliyor hem manyçtarı engelliyor hem de hamile kalmayı kokaylaltırıyormuş.O bu çubuğu kullandığı ay hamile kaldı 3. Çocuğa. 3 yıldır deniyordu olmamıştı.

Cubuk hakkinda bilgim yok ama bu ay hamilelik olmazsa rahim filmini siddetle oneririm. Bende de yapışıklık varmisti cekildim ertesi ay hamile kaldim kizimda.

Yapisiklik olayini zaten film cekilirke ogrenebiliyorsun, muayenede ogrenme şansın olmuyor

Canım diyelim ki bu ay olmadı gebelik. Bat 26 haziran. Reglden hemen sonra mı gidip çektirmeliyim. Ve çekilince mi tüp açılıyor. Veee temmuz ayı için gebelik şansım olabilir mi film çekilince? Sorular sorular

Canim simdi takvime baktim.

8 ağustos 2016 da regl olmusum.
15 agustos 2016 da rahim filmi cekilmisim.

**rahim filmini regl bitimi cekiyorlar hamilelik riski acısından..

6 eylül 2016 da son reglimi olup hamile kalmışım:)

Sen regl olursan bana kalirsa 2.gunu git hormonlarina da bakılır ve film icin gun verir.

Tamam canım sağol

Hosgeldin
Bat?
Yaş?
Kac yillik evlisin?
Ne zamandir çalışma icindesiniz?
Cocuk varmi baska?

(( tamamen meraktan soruyorum ilk şık haric )
7 haziran bat bu ay düşünmeye başladım 4 yıllık evliyim 26 yaşındayım bi kızm var 22 aylık emzirme ve tuvalet eğitimini tamamladık artık hazırım

7 haziran bat bu ay düşünmeye başladım 4 yıllık evliyim 26 yaşındayım bi kızm var 22 aylık emzirme ve tuvalet eğitimini tamamladık artık hazırım
24.5 aylik kizim var ama halen emziriyorum gündüzü kestim 2 ay once ama aksam ve geceyi kesemiyorum maalesef kizim çıldırıyor.2.5 yasina kadar devam edecegim en kotu. Biz de 4 yillik evliyiz(2015)
Ama yas tutmadı 26+11

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…