Benim kızım biraz uysaldı beni hiç yormadı 20 aylıkken emzirmeyi bıraktık 21 de tuvaletini öğrendi24.5 aylik kizim var ama halen emziriyorum gündüzü kestim 2 ay once ama aksam ve geceyi kesemiyorum maalesef kizim çıldırıyor.2.5 yasina kadar devam edecegim en kotu. Biz de 4 yillik evliyiz(2015)
Ama yas tutmadı 26+11
Teşekkür ederim inşallahOlur canım neden olmasın
Biraz miiiiiiii.Benim kızım biraz uysaldı beni hiç yormadı 20 aylıkken emzirmeyi bıraktık 21 de tuvaletini öğrendişanslı Bi anneyim biraz
Canım her çocuk farklı oluyor Allah isteyen dileyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah (bizlere de)Biraz miiiiiiii.
Baya sanslisin.
Biz halen bezliyiz.
Ve konusmuyor daha kizim.
Hikayemi merak edersen sayfa 43 de var.
Sagliklari yerinde olsun tek.
Bugun minicik bebek vardi hastanede kanser hastasi. Öldüm bittim onu gorunce.
Allah evlat ile imtihan etmesin kimseyi, evlat cok baska cok.
İnşaAllah canım herşey yolunda gider artar değeri bebeğin seninle olsun canım inşallahBat 14 mayıs dün bt hcg yaptırdım 20.19 çıktı sonuç bende 1.5 yıldır bekliyorum 3 kimyasal gebeliğim 1 dış gebeliğim oldu değer düşük ama inşallah bu defa benimle kalır bebeğim Rabbim isteyen herkese verir nşallah
Birşey sorcam eski yazılanları görmek için sayfada nasıl bakıyoruz acaba? Böyle bir şey var mı?Biraz miiiiiiii.
Baya sanslisin.
Biz halen bezliyiz.
canım okudum şimdi hikayeni çok erken fark edilmiş bence aradaki farkı kapatabilir ben çocuk gelişimi mezunuyum Bi çok öğrencim vardı sadece biraz daha özel ilgiye ihtiyaçları var o kadarBiraz miiiiiiii.
Baya sanslisin.
Biz halen bezliyiz.
Asagidaki sayfa ilerleme tuslari varya oraya rakam yazan yere tikla hamgi sayfaya gideceğini yaz enter deBirşey sorcam eski yazılanları görmek için sayfada nasıl bakıyoruz acaba? Böyle bir şey var mı?
Ya aslinda o gunden sonra cok seyler de degisti. Isaret parmagini kullanir, seslenince bakar, sosyaldir,sadece bazi şeylerde gerilik var yasitlarina gore. Atipik oldugunu dusunmuyorum artik son gunlerde , cunku goz temasi bile cok uzadi. Troid kaynakli geriden gelme kismi okey, ama konusmasi hic olmadığı icin direk atipik olabilitesi artiyorcanım okudum şimdi hikayeni çok erken fark edilmiş bence aradaki farkı kapatabilir ben çocuk gelişimi mezunuyum Bi çok öğrencim vardı sadece biraz daha özel ilgiye ihtiyaçları var o kadar
İki günde bir ilişki taktiğini uyguladım canm ben
Bi an evvel sağlına kavuşur inşallahAsagidaki sayfa ilerleme tuslari varya oraya rakam yazan yere tikla hamgi sayfaya gideceğini yaz enter de
Ya aslinda o gunden sonra cok seyler de degisti. Isaret parmagini kullanir, seslenince bakar, sosyaldir,sadece bazi şeylerde gerilik var yasitlarina gore. Atipik oldugunu dusunmuyorum artik son gunlerde , cunku goz temasi bile cok uzadi. Troid kaynakli geriden gelme kismi okey, ama konusmasi hic olmadığı icin direk atipik olabilitesi artiyor
İnşallah canm çok sağolgüzel dileklerin içinİnşaAllah canım herşey yolunda gider artar değeri bebeğin seninle olsun canım inşallah
Demekki işe yarıyor denemek lazımİki günde bir ilişki taktiğini uyguladım canm ben
Aynen canmDemekki işe yarıyor denemek lazım
Aynen canmbide eğer adet günlerin düzenliyor Bi sonraki adet inin başlangıç gününden bir gün öncesinden geriye doğru saydığında 14.gün tam yumurtlama gününe tekabül ediyormuş onuda denedim bilgin olsun
Benim günüm hiç şaşmaz her ayın 7 sinde olurum inşallah temmuz 7ye olmamAynen canmbide eğer adet günlerin düzenliyor Bi sonraki adet inin başlangıç gününden bir gün öncesinden geriye doğru saydığında tam yumurtlama gününe tekabül ediyormuş onuda denedim bilgin olsun
İnşallah canm stres yapma dediğim gibi adet başlangıç tarihinden yani 6 sından geriye 14 gün say o günü kaçırma değerlendirBenim günüm hiç şaşmaz her ayın 7 sinde olurum inşallah temmuz 7ye olmam
İnşallah canım hayırlısıyla olurİnşallah canm stres yapma dediğim gibi adet başlangıç tarihinden yani 6 sından geriye 14 gün say o günü kaçırma değerlendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?