Olur canm neden olmasın Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versinİnşallah canım hayırlısıyla olur
Sagol canım teşekkür ederimBirşey sorcam eski yazılanları görmek için sayfada nasıl bakıyoruz acaba? Böyle bir şey var mı?
İnşallah kuzum dualarım tüm anne olmak isteyenlerleİlkinde çok uğraşmıştık tam 2 yıl inşallah bu o kadar uzun sürmez
Bi konuşssun, daha susmaz valla annesi...poncikvegece
Çesitli görüşler var,
Endokrin dr u geriden geliyor normal , konusur demisti.
Çocuk dr u kreşe verin açılır demisti
Baska bi cocuk dr u armut pis agzima düş olayi, istemeden vere vere su yemek vs, alışıyorlar ve konusma gecikiyor demisti
Psikolog dili normalden biraz buyuk oldugu icin onun engel olabilecegini soylemisti
Vs vs :)
Bir cocuk duyuyorsa ve bir tane de olsa konuşuyorsa korkmayin o çocuk illaki konusacaktir demisti biride.
Zaten ben konusamamasini takmiyorum,
Konusamiyor diye direk atipik olabilecegi görüşü cikiyor dedi psikolog. O yüzden zaten gerilik açıldı diye özel eğitime basladik.
Ayyyyyyyy ne bilim diyorum ya, saglik cok cok onemli. Kizim guluyor oynuyor bicir bicir cok sukur, illaki aradaki fark kapanir okul cagina kadar diyor ve onumuze bakıyoruz
Canım ya aklıma geldi de yazıyım dedim..poncikvegece
Çesitli görüşler var,
Endokrin dr u geriden geliyor normal , konusur demisti.
Çocuk dr u kreşe verin açılır demisti
Baska bi cocuk dr u armut pis agzima düş olayi, istemeden vere vere su yemek vs, alışıyorlar ve konusma gecikiyor demisti
Psikolog dili normalden biraz buyuk oldugu icin onun engel olabilecegini soylemisti
Vs vs :)
Bir cocuk duyuyorsa ve bir tane de olsa konuşuyorsa korkmayin o çocuk illaki konusacaktir demisti biride.
Zaten ben konusamamasini takmiyorum,
Konusamiyor diye direk atipik olabilecegi görüşü cikiyor dedi psikolog. O yüzden zaten gerilik açıldı diye özel eğitime basladik.
Ayyyyyyyy ne bilim diyorum ya, saglik cok cok onemli. Kizim guluyor oynuyor bicir bicir cok sukur, illaki aradaki fark kapanir okul cagina kadar diyor ve onumuze bakıyoruz
Dil bagi canim o.Canım ya aklıma geldi de yazıyım dedim..
Benim kuzenimin kızı da konuşmuyordu. Doktor demiş ki dilinde bir şey var onu Almamız lazım ki konuşabilsin. O neyse engel oluyormuş. Kız gerçekten de ameliyat olunca konuşmaya başladı. Şimdi ortaokula gidiyor gayet normal konuşması. Hatta çenebaz, çok da tatlı :))
Ben de öyle düşünüyorum.Dil bagi canim o.
Bahar da yok oyle bisey.
Aslinda Bahar konuşuyor da kendi anliyor sadece :))))
Kardes iyi gelecek bunu kesinlikle artik biliyorum.
Cok mutlu oluyor yasitlarini gorunce seker kizim
Hamilesin kesinBen de öyle düşünüyorum.
Kesinlikle kardeş iyi gelecek bahara:)
Kızlar bugün rüyamda yerleşme kanamam gelmişti. Oysa hiç de yaşamadım yani gerçek hayatta. Ya gerçekten hamileyim yada regl geleceğine işaret bu rüya:)))
Dayanamıcam haftaya çarşamba yumurtlamanın 12. Günü. Bi test yapıcam :))))Hamilesin kesin
Olumlama gerçek olacak
carsambayi 4 gozle bekliyorum o halde.Dayanamıcam haftaya çarşamba yumurtlamanın 12. Günü. Bi test yapıcam :))))
Hiç belirti yok.carsambayi 4 gozle bekliyorum o halde.
Hadi inşallahBen de öyle düşünüyorum.
Kesinlikle kardeş iyi gelecek bahara:)
Kızlar bugün rüyamda yerleşme kanamam gelmişti. Oysa hiç de yaşamadım yani gerçek hayatta. Ya gerçekten hamileyim yada regl geleceğine işaret bu rüya:)))
Ne kadar zamandır deniyosunuz acaba merak ettimHiç belirti yok.
Yine geçen aylarda olduğu gibi bomboş bence :)
Ama insanoğlu işte umudu hiç bitmiyor...
Akıntı değil ama kaygan ve sulu bi hal var ve kasık ağrısını ben de çekiyorum bat 14 haziran ne olacak bilmiyorum sanki olacakmışım gibi ama haftasonuna kadar bekleyeyim diyorumAkıntının çok olması ve kasık ağrısının olması normalmi sizce?
6 ay oldu ama 2 ayı mola verdik. 4 ay aslında. 5. Adayım şimdi.Ne kadar zamandır deniyosunuz acaba merak ettim
Valla ben dayanamadım test yaptım bence sende yap adetin düzenimi?Akıntı değil ama kaygan ve sulu bi hal var ve kasık ağrısını ben de çekiyorum bat 14 haziran ne olacak bilmiyorum sanki olacakmışım gibi ama haftasonuna kadar bekleyeyim diyorum
Bilmiyorum ki yarını bekleyeyim korkuyorum yapmaya 1 yıldır deniyoruz hiç gebelik geçirmedimValla ben dayanamadım test yaptım bence sende yap adetin düzenimi?
Kiz senin bat 23 benimki 24 benim ovulasyon 2 gun onceydi akintiya gore senin ne zaman olduki belirti olacak sende yani hemen olumsuza kaciyorsun umitli ol birazcik.Hiç belirti yok.
Yine geçen aylarda olduğu gibi bomboş bence :)
Ama insanoğlu işte umudu hiç bitmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?