Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz senin bat 23 benimki 24 benim ovulasyon 2 gun onceydi akintiya gore senin ne zaman olduki belirti olacak sende yani hemen olumsuza kaciyorsun umitli ol birazcik.
Umut etmiyim ki negatif ten çok etkilenmiyim diyorum. Yine ümitliyim kız hiç geçmiyor ki :)) hamileyiz hamileyiz hamileyiz :))

Umut etmiyim ki negatif ten çok etkilenmiyim diyorum. Yine ümitliyim kız hiç geçmiyor ki :)) hamileyiz hamileyiz hamileyiz :))
Ama sen simdi umit etmeyim deyip kesin hamile degilim dediginde ya evrene olmamak icin enerji gonderiyorsan evrende seni dinliyorsa "sopa sallayan kizgin surat "(emojiler acilmiyor bende hahahahhaha)

Selam kızlar,
Doktordan geliyorum küçük bir kese gördü çok şükür ama daha çok küçük hafta ölçemiyorum dedi Pazartesi tekrar kontrole gel dedi. Birde test yaptı tekrar 1296 çıktı. Pazartesi 705 di. Bence az yükselmiş korkmaya başladım

Ama sen simdi umit etmeyim deyip kesin hamile degilim dediginde ya evrene olmamak icin enerji gonderiyorsan evrende seni dinliyorsa "sopa sallayan kizgin surat "(emojiler acilmiyor bende hahahahhaha)
Kız Allah iyiliğini vere :)))
Telde ben de emoji zor koyuyorum.

Kızlar bu sitenin mobil uygulaması var mı foruma kolay girmek ve yorum yazmak için??

All bak bir tane daha olumlu düşünün yahu ne güzel keseni görmüşsünüz geç döllenmedir hemen niye umutsuzluğa kapılıyorsun.
Kız Allah iyiliğini vere :)))
Telde ben de emoji zor koyuyorum.

Kızlar bu sitenin mobil uygulaması var mı foruma kolay girmek ve yorum yazmak için??
Yok canım zor koymayı geçtim kesinlikle açılmıyor anlamadım neden bilgisayara geçtim şimdi al sana boll boll olumlu düşünecekmisin bakimm negatif görmekten korkuyorum bile demek yok o negatif lafı çıkmayacak o ağızdan şöyle diyorsun hemen ben bu ay güzel değerlendirdim Rabbimde nasip ederse testimi pozitif göreceğim. Sonra Yeşim arkadaşımda pozitif görecek

Ay inşallah valla günlerdir evrene olumlu mesaj vermekten polyannaya döndüm

İnşallah sıkıntı çıkmayacak ben inanıyorum ama işte korku varya korku ahhhhh...

Reactions: BYV
Kızlar benim yarın kontrolüm var, rüyamda ölü sinekler gördüm hep...
Çok korkuyorum,
Canım yorumda düşmanda diyor bak sen ölü görmüşsün çatlamış düşmanların Her zaman derimki Allahım hem kim hakkımda ne düşünüyorsa 10 katını ver ona. Kötü düşünmeyi seçenler kendi bilir Sen gönlünü ferah tut
Hayrolsun.
Benimde bugun betahcg dususteydi teste ve kimyasal ile kaybediyordum bebegimi
Ruyasi bile gercek gibi.
Yarin olsun artik dayanamiyorum.
Kacta randevun?
Bilinç altın oyun oynuyor sana kuzum sen hiç öyle kötü düşüncelere girme canım hayırlısı ile sağlıkla kucağına alacaksın inşallah.
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

İyi akşamlar kızlar hamileler sağlıkla kucaklarina alsınlar insAllah bekleyenlerin de son bat bekleyişi olsun insAllah

Hahhaha deli kız :)))
Tamam haftaya test yapıyoruz, pozitif görüyoruz :))

İyi akşamlar canım vala ben zayiflamaya çalışıyorum bi yandan da işte bu umut bat yaklasinca gün sayıyorum son 7-8 gün var bklm hayırlısı senin bat kaç
22 yada 23 gibi bat benim de.
Senle yakınız o zaman.
İnşallah pozitif görücez canımcım.
Haftaya çarşamba yada perşembe bir denicem ben :))

Aynen benimde 21-23 arası bekliyorum bklm hadi insAllah pozitif görürsün test mi yapacaksın kan mi
Test yaparım. Hani varsa çıkıyor gördüğüm örneklere göre. Geç döllenme yok çünkü yumurtlamayı yakaladım ovü testi ile.
Sen de yapsan, birlikte çift çizgileri atarız buraya, şenlenir burası :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…