Korkma stres yapma Rabbim hayırlısıyla verir inşallah sana da bir bebişBilmiyorum ki yarını bekleyeyim korkuyorum yapmaya 1 yıldır deniyoruz hiç gebelik geçirmedim
genelde düzenlidir yılda 2 kere anca gecikme oluyor onun dışında -1 +1 gün fark oluyor
Umut etmiyim ki negatif ten çok etkilenmiyim diyorum. Yine ümitliyim kız hiç geçmiyor ki :)) hamileyiz hamileyiz hamileyiz :))Kiz senin bat 23 benimki 24 benim ovulasyon 2 gun onceydi akintiya gore senin ne zaman olduki belirti olacak sende yani hemen olumsuza kaciyorsun umitli ol birazcik.
Ama sen simdi umit etmeyim deyip kesin hamile degilim dediginde ya evrene olmamak icin enerji gonderiyorsan evrende seni dinliyorsa "sopa sallayan kizgin surat "(emojiler acilmiyor bende hahahahhaha)Umut etmiyim ki negatif ten çok etkilenmiyim diyorum. Yine ümitliyim kız hiç geçmiyor ki :)) hamileyiz hamileyiz hamileyiz :))
Ama sen simdi umit etmeyim deyip kesin hamile degilim dediginde ya evrene olmamak icin enerji gonderiyorsan evrende seni dinliyorsa "sopa sallayan kizgin surat "(emojiler acilmiyor bende hahahahhaha)
Sopa sallayan ellerin dert gormesin canim sagolal canim
Kız Allah iyiliğini vere :)))Ama sen simdi umit etmeyim deyip kesin hamile degilim dediginde ya evrene olmamak icin enerji gonderiyorsan evrende seni dinliyorsa "sopa sallayan kizgin surat "(emojiler acilmiyor bende hahahahhaha)
All bak bir tane dahaSelam kızlar,
Doktordan geliyorum küçük bir kese gördü çok şükür ama daha çok küçük hafta ölçemiyorum dedi Pazartesi tekrar kontrole gel dedi. Birde test yaptı tekrar 1200 küsüratlarda çıktı. Pazartesi 705 di. Bence az yükselmiş korkmaya başladım
Yok canım zor koymayı geçtim kesinlikle açılmıyor anlamadım neden bilgisayara geçtim şimdi al sana boll bollKız Allah iyiliğini vere :)))
Telde ben de emoji zor koyuyorum.
Kızlar bu sitenin mobil uygulaması var mı foruma kolay girmek ve yorum yazmak için??
All bak bir tane dahaolumlu düşünün yahu ne güzel keseni görmüşsünüz geç döllenmedir hemen niye umutsuzluğa kapılıyorsun.
Yok canım zor koymayı geçtim kesinlikle açılmıyor anlamadım neden bilgisayara geçtim şimdi al sana boll bollolumlu düşünecekmisin bakimm negatif görmekten korkuyorum bile demek yok o negatif lafı çıkmayacak o ağızdan şöyle diyorsun hemen ben bu ay güzel değerlendirdim Rabbimde nasip ederse testimi pozitif göreceğim. Sonra Yeşim arkadaşımda pozitif görecek
Canım yorumda düşmanda diyor bak sen ölü görmüşsün çatlamış düşmanlarınKızlar benim yarın kontrolüm var, rüyamda ölü sinekler gördüm hep...
Çok korkuyorum,
Bilinç altın oyun oynuyor sana kuzum sen hiç öyle kötü düşüncelere girme canım hayırlısı ile sağlıkla kucağına alacaksın inşallah.Hayrolsun.
Benimde bugun betahcg dususteydi teste ve kimyasal ile kaybediyordum bebegimi
Ruyasi bile gercek gibi.
Yarin olsun artik dayanamiyorum.
Kacta randevun?
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bat 14 mayıs dün bt hcg yaptırdım 20.19 çıktı sonuç bende 1.5 yıldır bekliyorum 3 kimyasal gebeliğim 1 dış gebeliğim oldu değer düşük ama inşallah bu defa benimle kalır bebeğim Rabbim isteyen herkese verir nşallah
İyi akşamlar kızlar hamileler sağlıkla kucaklarina alsınlar insAllah bekleyenlerin de son bat bekleyişi olsun insAllahMerhaba sevgili anne adayları
Şubat annesi olabilirim diyorsanız buyurun yeni topiğimize
...BAT TARİHLERİMİZ...
@virgo_35 ...18 mayıs✔2.mujde
@patilibirhayat ...23 mayıs✔1.müjde
@KARABATAK_ ...28 mayis ✔3.müjde
@YEKTA61 ...31 mayıs✔4.müjde
@dlkkydlntpl ...13 haziran
@esoz2013 ...13 haziran
@kucukbikadin ...14 haziran
@Birgarip_ ...16 haziran
@arzu28 ...21 haziran
busra1tan ...23 haziran
@Annelikguzelsey ...26 haziran
@Vizeci06 ...27 haziran
@agacsizkoalaa ...29 haziran
B BYV ...24 haziran
@yaprakali ...1 temmuz
@ups_up ...11 temmuz
@Eylullum1 ...15 temmuz
Hahhaha deli kız :)))All bak bir tane dahaolumlu düşünün yahu ne güzel keseni görmüşsünüz geç döllenmedir hemen niye umutsuzluğa kapılıyorsun.
Yok canım zor koymayı geçtim kesinlikle açılmıyor anlamadım neden bilgisayara geçtim şimdi al sana boll bollolumlu düşünecekmisin bakimm negatif görmekten korkuyorum bile demek yok o negatif lafı çıkmayacak o ağızdan şöyle diyorsun hemen ben bu ay güzel değerlendirdim Rabbimde nasip ederse testimi pozitif göreceğim. Sonra Yeşim arkadaşımda pozitif görecek
İyi akşamlar canım sende durumlar ne?İyi akşamlar kızlar hamileler sağlıkla kucaklarina alsınlar insAllah bekleyenlerin de son bat bekleyişi olsun insAllah
İyi akşamlar canım vala ben zayiflamaya çalışıyorum bi yandan da işte bu umut bat yaklasinca gün sayıyorum son 7-8 gün var bklm hayırlısı senin bat kaçİyi akşamlar canım sende durumlar ne?
22 yada 23 gibi bat benim de.İyi akşamlar canım vala ben zayiflamaya çalışıyorum bi yandan da işte bu umut bat yaklasinca gün sayıyorum son 7-8 gün var bklm hayırlısı senin bat kaç
Aynen benimde 21-23 arası bekliyorum bklm hadi insAllah pozitif görürsün test mi yapacaksın kan mi22 yada 23 gibi bat benim de.
Senle yakınız o zaman.
İnşallah pozitif görücez canımcım.
Haftaya çarşamba yada perşembe bir denicem ben :))
Test yaparım. Hani varsa çıkıyor gördüğüm örneklere göre. Geç döllenme yok çünkü yumurtlamayı yakaladım ovü testi ile.Aynen benimde 21-23 arası bekliyorum bklm hadi insAllah pozitif görürsün test mi yapacaksın kan mi
20.19 çıktı canm yarın bidaha yaptırıcam inşallah düzenli yükselir korkuyorum bende değer düşük çıktığı için
2 gun ara ile baktiriyorsun degil mi?20.19 çıktı canm yarın bidaha yaptırıcam inşallah düzenli yükselir korkuyorum bende değer düşük çıktığı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?