Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimyasal gecirdim ben, acillik olmustum. Agri kesici igne ile duzelmistim. Ama benim agri esigim düşük sanırım oyle cok aman aman bi fark yok aslinda.
Benim agri esigim yuksektir ilac icmemek icin hep direnirim ama bu ay cok agrim oldu dayanamadim acile gitsem olacakti yani, sanirim kimyasaldi

Benim agri esigim yuksektir ilac icmemek icin hep direnirim ama bu ay cok agrim oldu dayanamadim acile gitsem olacakti yani, sanirim kimyasaldi
Yazdigina gore kimyasal canim.
Benimde oyle olmustu cunku.
Iyi tarafından bak ama, hamile kalabiliyorsun ne guzel yakında hamilelik haberini aliriz mckkk

ben bu sabah regl oldum canım
Hiç üzülme canım vardır bir hayır doğru zamanda gelecektir bebeişin inşallah.

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş. Öğretmen konusunda da belki vardır bir hayır. Daha çok güzel şeyler duyacaksın canım hem Baharından hemde mercimeğinden

Hay davar utanmadan birde haber yollamış. Çatlasın kıskaçlığından
Wallahi bizim grup çok sessiz diğer gruplara bakıyorum hep bir gırgır şamata
ruhsuz anne adayları grubu burası bence
Canım valla bütün gün çok yoğun çalışıyorum açmaya fırsatım olmuyor açıkçası. Akşamda eve gel yemekti mutfaktı derken anca fısrat olursa bakıyorum. Birde şimdi burası ortak bir grup gebe olanda var olmayanda. Gebeler için şey güzel oluyor ben 2019 Haziran annelerindeydim mesela. Haftalarımız yakındı neler yaşıyoruz nelere dikkat ediyoruz. Alişverişiydi sağlıktı kontrollerdi falan hep aynı şeyleri yaşadığın insanlar olduğu için daha efektif oluyor.

Ben bir de burdan anca bu kadar olabiliyorum
aslında daha fenayım daa, ne bileyim grup biraz hareketsiz o yüzden makara gırgır yapamıyorumm
o tarafın enerjisi güzel ama gerçekten dediğiniz gibi hep gülüyorlar
Ay gıcık oluyorum hele bir tane kız var durum durup emoji atıyor.
Kızlar ben yarın sabah yapıyım ya oğlumda da 3 kala çıkmıştı sabah zaten. Varsa çıkar. Hem çarşamba ne perşembe ne. Bi günden fark etmez bu işler
Yap yap yap

Bence acile git, tansiyonun cok düşük.
Hep düşükse aliskinsindir ama degilse bi git derim. Beta hcg icin reglime daha var dersen kan almazlar. Yalan söylemen lazim, reglim gecikti cok sancim var gibi gibi.
Normalde tansiyonum 11/8 oluyordu. Bakmadık bir haftadir surekli dusuk en yuksek 11/7 olmustu. Geçtigimiz aylarda okulda bir kez bayildim o zaman da baktik tansiyon 9/6ydi serum takmislardi yukselsin diye. Simdi acile gittigimde gebelik suphem var dersem belki once ona bakarlar diye düşünmüştüm

Kızlar tam işten çıktım bizim şirketin karşısında bir tane daha yerimiz var. 2 patronda oradaydı uğradım yarın Efes'e gideceğim onu konuşmak için. İçeri girdim bizim büyük patron döndü bana durup dururken hamilemisin yoksa dedi Bana bir an kal geldi İçimden dedim adama malum mu oldu ne :S Heran herşey olabilir dedim şakayla karışık. O sırada içiyorlardı bizimkiler ve radyo çalışıyordu itirazım var şarkısı o sırada diğeri itirazımız var Yeşimin hamile olmasına. Onsun olmaz dedi Birşey demedim iyi akşamlar dedim çıktım.Şok oldum yaa

Saglikla hepimize nasip olsun insallah 5 ay once dusuk yaptim onun korkusu da icimde hala
Geçmiş olsun canım.. O korku çok fena. Ben de şubatta düşük yaptım aynı korku bende de var. Bir tarafım hamile kalmayı çok isterken diğer tarafım o korkuyla savaş veriyor..

2020 senesi sizce kız senesi mi erkek mi
Sanki erkek gibi geliyor :)
Reglime daha ver deme ama. Acildekiler cok ters oluyor gergin felan.
Saglikla hepimize nasip olsun insallah 5 ay once dusuk yaptim onun korkusu da icimde hala
O korku hic gitmiyor insanın içinden.
Dua edip saglikli hayırlı evlat sahibi olmak icin tevekkül edeceğiz.

Durduk yere dediyse sok olmaman inkansiz.
Adama malum mu oldu ki gi

Erkek senesi :) Duyduğum 4 hamile de erkek şu ana kadar :) yani daha doğrusu bu sene başlayan hamileliklerin çoğu erkek gibi :) tabi bu işin eğlencesi , sevimli kısmı :)
Valla ben de 3 hamile duydum 3 u de erkek:) Önce sağlıklı hayırlısı, gönlüm kızdan yana

Yarın sabah normal gebelik testi yap canım. Bi bakalım. İnşallah çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…