Benim agri esigim yuksektir ilac icmemek icin hep direnirim ama bu ay cok agrim oldu dayanamadim acile gitsem olacakti yani, sanirim kimyasaldiKimyasal gecirdim ben, acillik olmustum. Agri kesici igne ile duzelmistim. Ama benim agri esigim düşük sanırım oyle cok aman aman bi fark yok aslinda.
Yazdigina gore kimyasal canim.Benim agri esigim yuksektir ilac icmemek icin hep direnirim ama bu ay cok agrim oldu dayanamadim acile gitsem olacakti yani, sanirim kimyasaldi
Hiç üzülme canım vardır bir hayır doğru zamanda gelecektir bebeişin inşallah.ben bu sabah regl oldum canım
Kizlar gunaydin.
okuldayiz, bahar derste. Gelirken kaza yapiyorduk sert bi frenle ucundan donduk.
Baharin bileği bebek olmasının avantajı ile incinmeden yirtti. Resmen katlanmisti o savrulmada.
Ogretmeni egitime gitmis, 1 ay yokmus.
Onun yerine baska bir ogretmen derste bahar ile. Hikayemizi sordu kisa ozet gectim, daha once atipik öğrencim vardi, mezun ettik onu. Ama bahar in atipik olduğunu düşünmüyorum ben dedi. Bakalim daha neler duycam :)
Kızlar size evlenip boşandığımdan bahsetmiştim hatırlarsanız
eski eşim hamile olduğumu öğrenmiş ortak arkadaşlarımız var hali ile çok fazla.. birinden duymuş illaki..
haber göndermiş bana, inşallah doğuramaz çocuklarını diye
ben daha evlenmedim o evlenip hamile mi kaldı demiş
bende dedim ki o soysuza söyle, itin duası kabul olsa gökten kemik yağarmış.. çok havlamasın gitsin az ötede oynasın..
o bırak evlenmyi 2 yakası bir araya gelmeyecek benim ettiğim beddualar yüzünden dedim..
iyi dedim pişman değilim
Canım valla bütün gün çok yoğun çalışıyorum açmaya fırsatım olmuyor açıkçası. Akşamda eve gel yemekti mutfaktı derken anca fısrat olursa bakıyorum. Birde şimdi burası ortak bir grup gebe olanda var olmayanda. Gebeler için şey güzel oluyor ben 2019 Haziran annelerindeydim mesela. Haftalarımız yakındı neler yaşıyoruz nelere dikkat ediyoruz. Alişverişiydi sağlıktı kontrollerdi falan hep aynı şeyleri yaşadığın insanlar olduğu için daha efektif oluyor.Wallahi bizim grup çok sessizdiğer gruplara bakıyorum hep bir gırgır şamata
ruhsuz anne adayları grubu burası bence
Ay gıcık oluyorum hele bir tane kız var durum durup emoji atıyor.Ben bir de burdan anca bu kadar olabiliyorum
aslında daha fenayım daa, ne bileyim grup biraz hareketsiz o yüzden makara gırgır yapamıyorumm
o tarafın enerjisi güzel ama gerçekten dediğiniz gibi hep gülüyorlar
Yap yap yapKızlar ben yarın sabah yapıyım ya oğlumda da 3 kala çıkmıştı sabah zaten. Varsa çıkar. Hem çarşamba ne perşembe ne. Bi günden fark etmez bu işler
Normalde tansiyonum 11/8 oluyordu. Bakmadık bir haftadir surekli dusuk en yuksek 11/7 olmustu. Geçtigimiz aylarda okulda bir kez bayildim o zaman da baktik tansiyon 9/6ydi serum takmislardi yukselsin diye. Simdi acile gittigimde gebelik suphem var dersem belki once ona bakarlar diye düşünmüştümBence acile git, tansiyonun cok düşük.
Hep düşükse aliskinsindir ama degilse bi git derim. Beta hcg icin reglime daha var dersen kan almazlar. Yalan söylemen lazim, reglim gecikti cok sancim var gibi gibi.
Saglikla hepimize nasip olsun insallah 5 ay once dusuk yaptim onun korkusu da icimde halaYazdigina gore kimyasal canim.
Benimde oyle olmustu cunku.
Iyi tarafından bak ama, hamile kalabiliyorsun ne guzelyakında hamilelik haberini aliriz mckkk
Erkek senesi :) Duyduğum 4 hamile de erkek şu ana kadar :) yani daha doğrusu bu sene başlayan hamileliklerin çoğu erkek gibi :) tabi bu işin eğlencesi , sevimli kısmı :)2020 senesi sizce kız senesi mi erkek mi
Geçmiş olsun canım.. O korku çok fena. Ben de şubatta düşük yaptım aynı korku bende de var. Bir tarafım hamile kalmayı çok isterken diğer tarafım o korkuyla savaş veriyor..Saglikla hepimize nasip olsun insallah 5 ay once dusuk yaptim onun korkusu da icimde hala
Sanki erkek gibi geliyor :)2020 senesi sizce kız senesi mi erkek mi
Reglime daha ver deme ama. Acildekiler cok ters oluyor gergin felan.Normalde tansiyonum 11/8 oluyordu. Bakmadık bir haftadir surekli dusuk en yuksek 11/7 olmustu. Geçtigimiz aylarda okulda bir kez bayildim o zaman da baktik tansiyon 9/6ydi serum takmislardi yukselsin diye. Simdi acile gittigimde gebelik suphem var dersem belki once ona bakarlar diye düşünmüştüm
O korku hic gitmiyor insanın içinden.Saglikla hepimize nasip olsun insallah 5 ay once dusuk yaptim onun korkusu da icimde hala
Durduk yere dediyse sok olmaman inkansiz.Kızlar tam işten çıktım bizim şirketin karşısında bir tane daha yerimiz var. 2 patronda oradaydı uğradım yarın Efes'e gideceğim onu konuşmak için. İçeri girdim bizim büyük patron döndü bana durup dururken hamilemisin yoksa dediBana bir an kal geldi İçimden dedim adama malum mu oldu ne :S Heran herşey olabilir dedim şakayla karışık. O sırada içiyorlardı bizimkiler ve radyo çalışıyordu itirazım var şarkısı o sırada diğeri itirazımız var Yeşimin hamile olmasına. Onsun olmaz dedi Birşey demedim iyi akşamlar dedim çıktım.Şok oldum yaa
Valla ben de 3 hamile duydum 3 u de erkek:) Önce sağlıklı hayırlısı, gönlüm kızdan yanaErkek senesi :) Duyduğum 4 hamile de erkek şu ana kadar :) yani daha doğrusu bu sene başlayan hamileliklerin çoğu erkek gibi :) tabi bu işin eğlencesi , sevimli kısmı :)
Valla durduk yereiçeri girdim telefonla konuşuyordu arkası dönüktü kapattı bana döndü ilk lafı hamilemisin yoksa olsu:SDurduk yere dediyse sok olmaman inkansiz.
Adama malum mu oldu ki gi
Yarın sabah normal gebelik testi yap canım. Bi bakalım. İnşallah çıkar.Inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hamile miyim bilmiyorum iki kez erken gebelik testi yaptim ilkinde silik cikti ikincisi tertemizo yuzden bilemiyorum su an icin cuma regl olmam lazim o gunu bekliyorum belki yarın sabah normal gebelik testiyle tekrar yaparım.. Inşallah hamileyizdir
Kuzu buralardan ayrılmıyorsun ona göre.. :)Kızlar asıl konu sahibi @KARABATAK_ İn izni ile grubu @busra89ist arkadaşıma devrediyorum. Haberleşmeye devam edicez inşallah
Kizzzzzzzzzzzzzzzzz totemin tuttu yaaaaaaaValla durduk yereiçeri girdim telefonla konuşuyordu arkası dönüktü kapattı bana döndü ilk lafı hamilemisin yoksa olsu:S
Ay inşallah canım ben birde bugün gittim hem erkem hemde normal gebelik testi aldım zor tutuyorum kendimiKizzzzzzzzzzzzzzzzz totemin tuttu yaaaaaaa
Ayyyy canim hamilesin INSALLAH
Ben kız istiyorumErkek senesi :) Duyduğum 4 hamile de erkek şu ana kadar :) yani daha doğrusu bu sene başlayan hamileliklerin çoğu erkek gibi :) tabi bu işin eğlencesi , sevimli kısmı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?