Erkeni simdi yapsana kizAy inşallah canım ben birde bugün gittim hem erkem hemde normal gebelik testi aldım zor tutuyorum kendimi
Kız yeşiiim hamilesin sen Allahın izniyle
Yarın sabah bi tane yapıcam.Busra sen cars yapacaktin test diye hatırlıyorum yoksa cuma mi dediydin. 3 kişiyi cok merak ediyorum sen yesim ve annelikguselsey
Erkeni simdi yapsana kiz
Ötekini de 2 kala yaparsin meselaaa
Zaten aldım geldim testleri tuvaletim vardı bildiğin baya tuttum test yaparsam beklemiş olsun diye bir yanım yap bir yanım bekle deyip durdu o şok üstüneKız yeşiiim hamilesin sen Allahın izniyletest isterim banane banane. Yarın sabah yapsana sen de
Cok samimi soyluyorum ki hamiş olmani iki çizgi gormeni cok istiyorum kalpten.Yarın sabah bi tane yapıcam.
Umut etmiyorum ki çıkınca çok seviniyim, çıkmazsa üzülmiyim
Burdayım canım merak etmeKuzu buralardan ayrılmıyorsun ona göre.. :)
Valla canım şimdi normal göndü 26 gündü. Biri 9 biri 10 ovu dedi. Ama şöyle birşey okumuştum çatlamadan 14 gün sonra adet olunur diye ne kadar doğru bilmiyorum ozaman benim 11de çatladı gibi geldi bana yani adet 25 oluyor:S Normalde 24 olması gerekiyor.Yeşim ama 6 gun var bata senin. Bugun erkeni yaparsan varsa dahi cikmayabilir aman üzülme en iyisi yarin ilk idrarla yap
Sabah yap sabah. İnşallah senden çift çizgi görürüm. Kendim görmüş gibi sevinirim kuzumm. Sen benden önce hak ediyorsun çünkü:))Zaten aldım geldim testleri tuvaletim vardı bildiğin baya tuttum test yaparsam beklemiş olsun diye bir yanım yap bir yanım bekle deyip durdu o şok üstüneGittim yaptım tuvaletimi bekle dedim kendime
Ay canım benim ya..Cok samimi soyluyorum ki hamiş olmani iki çizgi gormeni cok istiyorum kalpten.
Uzulmeni de hic istemiyorum.
Insallah ya insallahhhhhh
O dogru bilgi canim.Valla canım şimdi normal göndü 26 gündü. Biri 9 biri 10 ovu dedi. Ama şöyle birşey okumuştum çatlamadan 14 gün sonra adet olunur diye ne kadar doğru bilmiyorum ozaman benim 11de çatladı gibi geldi bana yani adet 25 oluyor:S Normalde 24 olması gerekiyor.
Hiç öyle düşünme canım kimin hakettiği bilinmez. Allahım gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallah ama ben sendende o çift çizgiyi bekliyorumSabah yap sabah. İnşallah senden çift çizgi görürüm. Kendim görmüş gibi sevinirim kuzumm. Sen benden önce hak ediyorsun çünkü:))
Bir gün daha mı attı yani benim tarihO dogru bilgi canim.
Ben de oyle okumustum.
14 gun sonra regl olunuyor diye.
İnşallah kuzum.Hiç öyle düşünme canım kimin hakettiği bilinmez. Allahım gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallah ama ben sendende o çift çizgiyi bekliyorum
Erken olanı yarın sabah yapsana, biz senden meraklı çıktık. Test aldıysan bekleme boşaAy inşallah canım ben birde bugün gittim hem erkem hemde normal gebelik testi aldım zor tutuyorum kendimi
Rabbim gönlümüze göre versin canımValla ben de 3 hamile duydum 3 u de erkek:) Önce sağlıklı hayırlısı, gönlüm kızdan yana
Rabbim gönlümüze göre versin inşallah :)Ben kız istiyorum
Amin canım:))Rabbim gönlümüze göre versin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?