Yarın sabah yaparım heralde kudururum yoksa meraktan yarında müşteriye gidiyorum toplantıya aklımda acabalarla gitmeyim. Gerçi pozitifse tüm toplantı sırıtarak geçer heraldeErken olanı yarın sabah yapsana, biz senden meraklı çıktık. Test aldıysan bekleme boşa
Yarını merakla bekliyorumYarın sabah yaparım heralde kudururum yoksa meraktan yarında müşteriye gidiyorum toplantıya aklımda acabalarla gitmeyim. Gerçi pozitifse tüm toplantı sırıtarak geçer heralde
Kızın olunca Nida mi koyacaksiniz,Bende kız istiyorum hatta eşimde kız olsun diye dua ediyor. Kaybettiğim yavrumda kızdı hatta adını bile belirlemiştik. Nida olacaktı adıAllahım inşallah önce sağlıklı bir gebelik ve bebek sonrada inşallah kız nasip eder.
Amiin...Bende kız istiyorum hatta eşimde kız olsun diye dua ediyor. Kaybettiğim yavrumda kızdı hatta adını bile belirlemiştik. Nida olacaktı adıAllahım inşallah önce sağlıklı bir gebelik ve bebek sonrada inşallah kız nasip eder.
Bende kuzum ama tek kafamı kurcalayan göğüslerim öyle deli gibi acımıyorYarını merakla bekliyorum
Yok canım o rahmetli kızımın niyetiydi koyamam belki Güneş olurKızın olunca Nida mi koyacaksiniz,
Yoksa baska bi isim mi?
Allah kalbine göre versin.
İnşallah psikolojik değildir.Bende kuzum ama tek kafamı kurcalayan göğüslerim öyle deli gibi acımıyoronun haricinde kasıklarda ağrı, belimde ağrı, sulu akıntı, sürekli ağzım kuruyor, Buna bağlı sürekli idrar, sivilce, bugün midem bir garipti bulantımı değilmi anlamadım ama rahatsızdı birde dün gece geç yapttım diyemi bilmiyorum ama bugün çok halsizdim ve uyumak çok istedim.Ya hamişim ( inşallah) yada psikolojim bana oyun oynuyor
He tabi ne olduğu belli olmayan belirtilere ilaveten bugün patronum ve kedim var canımİnşallah psikolojik değildir.
Ben de önceki aylarda öyle şeyler hissettim. Vücudumuzu dinlediğimiz için mi oluyor nedir..
Çok belirtiye gerek yok, belirtisiz de kabul ediyoruz. Yeter ki olsun
Bak onlar elle tutulur belirtiler işteHe tabi ne olduğu belli olmayan belirtilere ilaveten bugün patronum ve kedim var canım
Ben hep telle giriyorum.@KARABATAK_
Zeynep_teacher
Kızlar güncelleme yaparken pc üstünden mi yapıyorsunuz?
Telefondan yapabilir miyim?
Bir de bazı arkadaşlar tam etiketlenmedi sanki. Mesela duygu Akdemir ve mutfakçı anne bizim gibi görünmüyor listede. Onların başında profil resmi yok mesela..
Pcden mi düzenlemek gerek.
Canım telefondan yaptım. Bahsettiğin isimleri ben de düzeltemem bir türlü çok uğraştım@KARABATAK_
Zeynep_teacher
Kızlar güncelleme yaparken pc üstünden mi yapıyorsunuz?
Telefondan yapabilir miyim?
Bir de bazı arkadaşlar tam etiketlenmedi sanki. Mesela duygu Akdemir ve mutfakçı anne bizim gibi görünmüyor listede. Onların başında profil resmi yok mesela..
Pcden mi düzenlemek gerek.
Canımmmm inşallah olur be. Ama nolur olmazsa çok üzülme olur mu. Bence erken testi yarın yapacaksan da çok güvenme. Unutma günümüze kadar umut var canımcım
Yok canım yapmadım cesaret edemem heralde adet gününe kadar, hayal kırıklığı ihtimali yüksek çünküSen hiç yaptın mı test
Nerden takip edecek canım ne biliyorki en son Ocakta işte doğrum için izin aldım bir dahada iş yerinde hiç konusu açılmadı. Onun derdi ben izne ayrılırsam şirkette ne yapacağı. Şimdi ohh keyif arıyor geleyimmi sen bakıyormusun diyor ben bakıyorum diyorum şirkete gelmiyor ohh. Bir maşallah bu sene Eti,Ülker,Nestle,Torku,Perfetti,Algida, Danone, Efes ve Mey ile çalışıyoruz hepsi üstüste ve zilyon tane iş var. Personel arıyoruz bir yandan derdi ben dediğilim yani yokluğumBak onlar elle tutulur belirtiler işte
Bence patronun bu konuyu takip ediyor hahahha
Kedicik hissetti kızzz
Aynen öyle canım kırmızılar gelmedikçe ümit kesmek yok. Olmazsa kısmet diyeceğim canım napim ben elimden geleni yaptım demek hayırlısı değilmiş. Allahım doğru zamanı biliyordur.Canımmmm inşallah olur be. Ama nolur olmazsa çok üzülme olur mu. Bence erken testi yarın yapacaksan da çok güvenme. Unutma günümüze kadar umut var canımcım
Aynen öyle kabul etmek lazım en doğru zamanı o biliyor, nasip diyip bekleyeceğizAynen öyle canım kırmızılar gelmedikçe ümit kesmek yok. Olmazsa kısmet diyeceğim canım napim ben elimden geleni yaptım demek hayırlısı değilmiş. Allahım doğru zamanı biliyordur.
Rabbim çok aratmadan nasib etsin inşallah ve inşallah vakti zamanı şimdidir de hayırlı haberler alırız hepimiz :)Aynen öyle canım kırmızılar gelmedikçe ümit kesmek yok. Olmazsa kısmet diyeceğim canım napim ben elimden geleni yaptım demek hayırlısı değilmiş. Allahım doğru zamanı biliyordur.
Amin canım hepimiz için inşallahRabbim çok aratmadan nasib etsin inşallah ve inşallah vakti zamanı şimdidir de hayırlı haberler alırız hepimiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?