Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken olanı yarın sabah yapsana, biz senden meraklı çıktık. Test aldıysan bekleme boşa
Yarın sabah yaparım heralde kudururum yoksa meraktan yarında müşteriye gidiyorum toplantıya aklımda acabalarla gitmeyim. Gerçi pozitifse tüm toplantı sırıtarak geçer heralde

Bende kız istiyorum hatta eşimde kız olsun diye dua ediyor. Kaybettiğim yavrumda kızdı hatta adını bile belirlemiştik. Nida olacaktı adı Allahım inşallah önce sağlıklı bir gebelik ve bebek sonrada inşallah kız nasip eder.

Kızın olunca Nida mi koyacaksiniz,
Yoksa baska bi isim mi?
Allah kalbine göre versin.

@KARABATAK_
Zeynep_teacher

Kızlar güncelleme yaparken pc üstünden mi yapıyorsunuz?
Telefondan yapabilir miyim?

Bir de bazı arkadaşlar tam etiketlenmedi sanki. Mesela duygu Akdemir ve mutfakçı anne bizim gibi görünmüyor listede. Onların başında profil resmi yok mesela..

Pcden mi düzenlemek gerek.

Amiin...
İnşallah kız olur..
İnşallah bu kez nasip olur..

Yarını merakla bekliyorum
Bende kuzum ama tek kafamı kurcalayan göğüslerim öyle deli gibi acımıyor onun haricinde kasıklarda ağrı, belimde ağrı, sulu akıntı, sürekli ağzım kuruyor, Buna bağlı sürekli idrar, sivilce, bugün midem bir garipti bulantımı değilmi anlamadım ama rahatsızdı birde dün gece geç yapttım diyemi bilmiyorum ama bugün çok halsizdim ve uyumak çok istedim.Ya hamişim ( inşallah) yada psikolojim bana oyun oynuyor

İnşallah psikolojik değildir.
Ben de önceki aylarda öyle şeyler hissettim. Vücudumuzu dinlediğimiz için mi oluyor nedir..
Çok belirtiye gerek yok, belirtisiz de kabul ediyoruz. Yeter ki olsun

Reactions: BYV
İnşallah psikolojik değildir.
Ben de önceki aylarda öyle şeyler hissettim. Vücudumuzu dinlediğimiz için mi oluyor nedir..
Çok belirtiye gerek yok, belirtisiz de kabul ediyoruz. Yeter ki olsun
He tabi ne olduğu belli olmayan belirtilere ilaveten bugün patronum ve kedim var canım

Ben hep telle giriyorum.
Bazi uyeler etiketlenemiyor rumuzdaki iki kelime arasi bosluk oldugu icin buna engel oluyor.
Listeyi sen istediğin gibi yap canim nasil kolayina geliyorsa. Ben kopyala yapıştır yapıyordum eski batlar yeni bat olunca. Tarih sirasina gore siraliyordum kolay bulunsun diye.
Sen bildigin gibi yap en güzeli.

@y
Canım telefondan yaptım. Bahsettiğin isimleri ben de düzeltemem bir türlü çok uğraştım

Bak onlar elle tutulur belirtiler işte
Bence patronun bu konuyu takip ediyor hahahha
Kedicik hissetti kızzz
Nerden takip edecek canım ne biliyorki en son Ocakta işte doğrum için izin aldım bir dahada iş yerinde hiç konusu açılmadı. Onun derdi ben izne ayrılırsam şirkette ne yapacağı. Şimdi ohh keyif arıyor geleyimmi sen bakıyormusun diyor ben bakıyorum diyorum şirkete gelmiyor ohh. Bir maşallah bu sene Eti,Ülker,Nestle,Torku,Perfetti,Algida, Danone, Efes ve Mey ile çalışıyoruz hepsi üstüste ve zilyon tane iş var. Personel arıyoruz bir yandan derdi ben dediğilim yani yokluğum Birde bir yandan Azerbaycan ve Gürcistana destek oluyorum. Oradada Cola var. Çatlayım yani ben Boşuna demiyorum onlara gençliğimi yediniz diye
Paşamın hissine çok inanıyorum kuzum ya 4ü içinde o çok başka

Canımmmm inşallah olur be. Ama nolur olmazsa çok üzülme olur mu. Bence erken testi yarın yapacaksan da çok güvenme. Unutma günümüze kadar umut var canımcım
Aynen öyle canım kırmızılar gelmedikçe ümit kesmek yok. Olmazsa kısmet diyeceğim canım napim ben elimden geleni yaptım demek hayırlısı değilmiş. Allahım doğru zamanı biliyordur.

Aynen öyle canım kırmızılar gelmedikçe ümit kesmek yok. Olmazsa kısmet diyeceğim canım napim ben elimden geleni yaptım demek hayırlısı değilmiş. Allahım doğru zamanı biliyordur.
Aynen öyle kabul etmek lazım en doğru zamanı o biliyor, nasip diyip bekleyeceğiz

Rabbim çok aratmadan nasib etsin inşallah ve inşallah vakti zamanı şimdidir de hayırlı haberler alırız hepimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…