Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@y

Canım telefondan yaptım. Bahsettiğin isimleri ben de düzeltemem bir türlü çok uğraştım
Teşekkürler canlarım anladım:)

Bi taraftan yeter ki işlerin iyi olsun diyorum, çünkü normalde piyasa durgun.. Yoruluyor sun ama çoğu insan iş yok diyor kuzumm.. Herkes de kendini düşünüyor tabi.. İş yapan insanı kaybetmek istemez..

Bi taraftan yeter ki işlerin iyi olsun diyorum, çünkü normalde piyasa durgun.. Yoruluyor sun ama çoğu insan iş yok diyor kuzumm.. Herkes de kendini düşünüyor tabi.. İş yapan insanı kaybetmek istemez..
Valla ben bazen şüphe ediyorum iş yok diyenden. İş var ama gençler şu modda hem tecrübesizler hemde ben işe başlayım ama üst seviyeden olsun en az 4000 maaşım olsun ama aynı zamanda çok çalışmayımda hatta beni sıkıştırmasınlar işi sıkı tutmasınlar. İnan gerçek söylüyorum bizim aynı zamanda Rusya Yandexin call centerını yönetiyoruz. İnan bilgisayar kullansın diksiyonu düzgün olsun isterse ilkokul mezunu olsun tek yaptığı haritadaki noktalar için bir yeri arıyor tabela adı, adresi,çalıma saati, ne iş yapıyorlar web sitesi var mı soruyor ve harita doğru yere konumlandırıyor. Haftanın 5 günü 9-7 çalışıyor asgari ücret alıyor, yemeği, yolu var, sigortası var üstüne hızlı çalışırsa 700 tlye kadar primi var ve eleman bulmakta zorlanıyoruz. Beğenmiyorlar şaka gibi

Ya şu göğüs hassasiyetine takıldı kafam, geçen yıla kadar adetlerden önce çok acır dokunulmazdı hamilelikte daha da erken oldu o hassasiyet. Bu yıl doğumdan sonra acımamaya başladı adet öncesi, tık yok yumuşacıklar şu birkaç gündür hafif karıncalanma var gibi ama yine acımıyor elleyince. Niye acımıyor yahu hormonlarımda mı sorun var ki

Kuzum ben lisede İngilizce Öğretmeniyim. Nesil o kadar boş, şımarık ve hazırcı ki anlatamam. Çok korkutucu inan. O kadar amaçsız ve kibirlilet ki çok üzülüyorum. Maalesef çoğuna ulaşamıyoruz bile

Yok be kuzum bence beynimiz oyun oynuyor. Benim her ay acıyan göğüs denemelere başladığımdan beri pufffff

Benim kardeşim 6 aydır işsiz kaldı. Şimdi işsizlik maaşı da bitiyor.
İşletme mezunu ama bir türlü iş bulamıyor.. Ben devlet dairesinde çalıştığım için özel sektördeki durumları çok bilemiyorum ama başvurduğu hiçbir yerden dönüş olmadığını söylüyor.

Canım ben ilkokul öğretmeniyim onlar bile aşırı ilgisiz ve dikkatsiz bazen anlıyoruz bu çocuk zeki ama meslek sahibi filan olamaz yani bazıları ailelerin itelemesi ile belki, garip bir nesil geliyor gerçekten. Teknoloji de etkili malesef

Kızlar ben banyoya girip yatıyorum çok yorgun hissediyorum. Yarında bütün gün toplantı ve test heyecanı hemen sabah olsun. iyi geceler sizlere
Valla canım şimdi üniv okunuyor ama belli başlı bölümler harici insanlar okuduğu mesleği maalesef yapamıyor. Çünkü ülkede planlama yok. Amaç millet okumasın cahil kalsın maalesef. Nerede kardeşin İstanbuldaysa gelsin görüşelim yaparım derse denesin en azında boşta kalmaktansa istediği işi bulana kadar değerlendirsin. Bizde öğretmende vardı mesela call centerda atanamamış bir türlü.

Mesaj yazıyordum cevabımda kalmış

Kızlar ben banyoya girip yatıyorum çok yorgun hissediyorum. Yarında bütün gün toplantı ve test heyecanı hemen sabah olsun. iyi geceler sizlere

Mesaj yazıyordum cevabımda kalmış

Hadi iyi geceler sana, sabah güzel haberlerini bekliyoruz

Reactions: BYV
B BYV şimdi bekçiliğe uğraşıyor kardeşim, bakalım olursa...

Yarın güzel haberini görürüm inşallah burada canımcım.

Herkese iyi geceler :)

Bat 19 temmuz 2. Deneme olacak :)))

Ahhh ahhh açtın derdimi 10 yıldır İK da çalışıyorum neler çıktı karşıma ne enteresanlar bir bilsen anlatsam kitap olur bebek planladığım için stresten uzak kalmak için ayrıldım ama özlemiyor değilim bir yandan da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…