Ben hep telle giriyorum.
Bazi uyeler etiketlenemiyor rumuzdaki iki kelime arasi bosluk oldugu icin buna engel oluyor.
Listeyi sen istediğin gibi yap canim nasil kolayina geliyorsa. Ben kopyala yapıştır yapıyordum eski batlar yeni bat olunca. Tarih sirasina gore siraliyordum kolay bulunsun diye.
Sen bildigin gibi yap en güzeli.
Teşekkürler canlarım anladım:)@y
Canım telefondan yaptım. Bahsettiğin isimleri ben de düzeltemem bir türlü çok uğraştım
Bi taraftan yeter ki işlerin iyi olsun diyorum, çünkü normalde piyasa durgun.. Yoruluyor sun ama çoğu insan iş yok diyor kuzumm.. Herkes de kendini düşünüyor tabi.. İş yapan insanı kaybetmek istemez..Nerden takip edecek canım ne biliyorki en son Ocakta işte doğrum için izin aldım bir dahada iş yerinde hiç konusu açılmadı. Onun derdi ben izne ayrılırsam şirkette ne yapacağı. Şimdi ohh keyif arıyor geleyimmi sen bakıyormusun diyor ben bakıyorum diyorum şirkete gelmiyor ohh. Bir maşallah bu sene Eti,Ülker,Nestle,Torku,Perfetti,Algida, Danone, Efes ve Mey ile çalışıyoruz hepsi üstüste ve zilyon tane iş var. Personel arıyoruz bir yandan derdi ben dediğilim yani yokluğumBirde bir yandan Azerbaycan ve Gürcistana destek oluyorum. Oradada Cola var. Çatlayım yani ben Boşuna demiyorum onlara gençliğimi yediniz diye
Paşamın hissine çok inanıyorum kuzum ya 4ü içinde o çok başka
İnşallah hepimiz veririz güzel haberlerHayırlısı o zaman bekliyoruz güzel haberini
Valla ben bazen şüphe ediyorum iş yok diyenden. İş var ama gençler şu modda hem tecrübesizler hemde ben işe başlayım ama üst seviyeden olsun en az 4000 maaşım olsun ama aynı zamanda çok çalışmayımda hatta beni sıkıştırmasınlar işi sıkı tutmasınlar. İnan gerçek söylüyorum bizim aynı zamanda Rusya Yandexin call centerını yönetiyoruz. İnan bilgisayar kullansın diksiyonu düzgün olsun isterse ilkokul mezunu olsun tek yaptığı haritadaki noktalar için bir yeri arıyor tabela adı, adresi,çalıma saati, ne iş yapıyorlar web sitesi var mı soruyor ve harita doğru yere konumlandırıyor. Haftanın 5 günü 9-7 çalışıyor asgari ücret alıyor, yemeği, yolu var, sigortası var üstüne hızlı çalışırsa 700 tlye kadar primi var ve eleman bulmakta zorlanıyoruz. Beğenmiyorlar şaka gibiBi taraftan yeter ki işlerin iyi olsun diyorum, çünkü normalde piyasa durgun.. Yoruluyor sun ama çoğu insan iş yok diyor kuzumm.. Herkes de kendini düşünüyor tabi.. İş yapan insanı kaybetmek istemez..
Kuzum ben lisede İngilizce Öğretmeniyim. Nesil o kadar boş, şımarık ve hazırcı ki anlatamam. Çok korkutucu inan. O kadar amaçsız ve kibirlilet ki çok üzülüyorum. Maalesef çoğuna ulaşamıyoruz bileValla ben bazen şüphe ediyorum iş yok diyenden. İş var ama gençler şu modda hem tecrübesizler hemde ben işe başlayım ama üst seviyeden olsun en az 4000 maaşım olsun ama aynı zamanda çok çalışmayımda hatta beni sıkıştırmasınlar işi sıkı tutmasınlar. İnan gerçek söylüyorum bizim aynı zamanda Rusya Yandexin call centerını yönetiyoruz. İnan bilgisayar kullansın diksiyonu düzgün olsun isterse ilkokul mezunu olsun tek yaptığı haritadaki noktalar için bir yeri arıyor tabela adı, adresi,çalıma saati, ne iş yapıyorlar web sitesi var mı soruyor ve harita doğru yere konumlandırıyor. Haftanın 5 günü 9-7 çalışıyor asgari ücret alıyor, yemeği, yolu var, sigortası var üstüne hızlı çalışırsa 700 tlye kadar primi var ve eleman bulmakta zorlanıyoruz. Beğenmiyorlar şaka gibi
Yok be kuzum bence beynimiz oyun oynuyor. Benim her ay acıyan göğüs denemelere başladığımdan beri pufffffYa şu göğüs hassasiyetine takıldı kafam, geçen yıla kadar adetlerden önce çok acır dokunulmazdı hamilelikte daha da erken oldu o hassasiyet. Bu yıl doğumdan sonra acımamaya başladı adet öncesi, tık yok yumuşacıklarşu birkaç gündür hafif karıncalanma var gibi ama yine acımıyor elleyince. Niye acımıyor yahu hormonlarımda mı sorun var ki
Benim kardeşim 6 aydır işsiz kaldı. Şimdi işsizlik maaşı da bitiyor.Valla ben bazen şüphe ediyorum iş yok diyenden. İş var ama gençler şu modda hem tecrübesizler hemde ben işe başlayım ama üst seviyeden olsun en az 4000 maaşım olsun ama aynı zamanda çok çalışmayımda hatta beni sıkıştırmasınlar işi sıkı tutmasınlar. İnan gerçek söylüyorum bizim aynı zamanda Rusya Yandexin call centerını yönetiyoruz. İnan bilgisayar kullansın diksiyonu düzgün olsun isterse ilkokul mezunu olsun tek yaptığı haritadaki noktalar için bir yeri arıyor tabela adı, adresi,çalıma saati, ne iş yapıyorlar web sitesi var mı soruyor ve harita doğru yere konumlandırıyor. Haftanın 5 günü 9-7 çalışıyor asgari ücret alıyor, yemeği, yolu var, sigortası var üstüne hızlı çalışırsa 700 tlye kadar primi var ve eleman bulmakta zorlanıyoruz. Beğenmiyorlar şaka gibi
Canım ben ilkokul öğretmeniyim onlar bile aşırı ilgisiz ve dikkatsiz bazen anlıyoruz bu çocuk zeki ama meslek sahibi filan olamaz yani bazıları ailelerin itelemesi ile belki, garip bir nesil geliyor gerçekten. Teknoloji de etkili malesefKuzum ben lisede İngilizce Öğretmeniyim. Nesil o kadar boş, şımarık ve hazırcı ki anlatamam. Çok korkutucu inan. O kadar amaçsız ve kibirlilet ki çok üzülüyorum. Maalesef çoğuna ulaşamıyoruz bile
Ben anlamadım yani vücudumda değişiklikler var ama çözemedimYok be kuzum bence beynimiz oyun oynuyor. Benim her ay acıyan göğüs denemelere başladığımdan beri pufffff
Valla canım şimdi üniv okunuyor ama belli başlı bölümler harici insanlar okuduğu mesleği maalesef yapamıyor. Çünkü ülkede planlama yok. Amaç millet okumasın cahil kalsın maalesef. Nerede kardeşin İstanbuldaysa gelsin görüşelim yaparım derse denesin en azında boşta kalmaktansa istediği işi bulana kadar değerlendirsin. Bizde öğretmende vardı mesela call centerda atanamamış bir türlü.Benim kardeşim 6 aydır işsiz kaldı. Şimdi işsizlik maaşı da bitiyor.
İşletme mezunu ama bir türlü iş bulamıyor.. Ben devlet dairesinde çalıştığım için özel sektördeki durumları çok bilemiyorum ama başvurduğu hiçbir yerden dönüş olmadığını söylüyor.
Hadi iyi geceler sana, sabah güzel haberlerini bekliyoruzMesaj yazıyordum cevabımda kalmış
Kızlar ben banyoya girip yatıyorum çok yorgun hissediyorum. Yarında bütün gün toplantı ve test heyecanı hemen sabah olsun. iyi geceler sizlere
Bat 19 temmuz 2. Deneme olacak :)))Merhaba sevgili anne adayları
2020 annesi olabilirim diyorsanız buyurun yeni topiğimize
...BAT TARİHLERİMİZ...
@virgo_35 ...18 mayıs✔2.mujde
poncikvegece ...23 mayıs✔1.müjde
@KARABATAK_ ...28 mayis ✔3.müjde
@YEKTA61 ...31 mayıs✔4.müjde
@Mutfakci anne 17 mayıs + 5.müjde:
@Birgarip_ ...16 haziran
@Algernonya ...19 haziran
@arzu28 ...21 haziran
S Sibelll16 ....22 haziran
busra1tan ...23 haziran
@Merve2728... 23 haziran
B BYV ...24 haziran
Zeynep_teacher ...26 haziran
@Vizeci06 ...27 haziran
@Moonnlightt....28 haziran
@agacsizkoalaa ...29 haziran
@yaprakali ...1 temmuz
@dlkkydlntpl ...6 temmuz
@Duygu Akdemir....7 temmuz
@marcoluparisli....10 temmuz
@ups_up ...11 temmuz
@besiktasli....12 temmuz
@Eylullum1 ...15 temmuz
@Nrnslmylmz07 ...15 temmuz
@esoz2013 ...16 temmuz
@kucukbikadin ...19 temmuz
Hoşgeldin canım, ekledim seni.Bat 19 temmuz 2. Deneme olacak :)))
İnşaAllah canımmmm heyecanla burayı takip edeceğim bu süreçte :)Hoşgeldin canım, ekledim seni.
Hayırlısıyla 2. Deneme olumlu sonuçlansın inşallah:)
Valla ben bazen şüphe ediyorum iş yok diyenden. İş var ama gençler şu modda hem tecrübesizler hemde ben işe başlayım ama üst seviyeden olsun en az 4000 maaşım olsun ama aynı zamanda çok çalışmayımda hatta beni sıkıştırmasınlar işi sıkı tutmasınlar. İnan gerçek söylüyorum bizim aynı zamanda Rusya Yandexin call centerını yönetiyoruz. İnan bilgisayar kullansın diksiyonu düzgün olsun isterse ilkokul mezunu olsun tek yaptığı haritadaki noktalar için bir yeri arıyor tabela adı, adresi,çalıma saati, ne iş yapıyorlar web sitesi var mı soruyor ve harita doğru yere konumlandırıyor. Haftanın 5 günü 9-7 çalışıyor asgari ücret alıyor, yemeği, yolu var, sigortası var üstüne hızlı çalışırsa 700 tlye kadar primi var ve eleman bulmakta zorlanıyoruz. Beğenmiyorlar şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?