- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Günaydın canım, hayırlısı böyleymiş demek ki daha zamanı varmış sıkma canınıGünaydın kızlar
Ben testini yaptım. Tertemiz negatif
Bu ay da olmadı.
Son deneme de böylece negatif sonuçlandı.
Artık sizlerden iyi haberler bekliyorum:))))
Aynen öyle kuzum.Günaydın canım, hayırlısı böyleymiş demek ki daha zamanı varmış sıkma canını
Hakkında hayırlısı canım.. inşallah en kısa zamanda alırsın güzel haberi...Günaydın kızlar
Bu ay da olmadı.
Günaydın Canımm,Günaydın kızlar
Bu ay da olmadı.
Canım ama senin bat'a daha 5 gün var, yani belli olmaz bu işler bence..Kizcelerim kocaman bir tek cizgi
Bence de regl gününün gelmesini bekle tekrar et bakalım pisicik boşuna gelmemiştir diye düşünüyorumKizcelerim kocaman bir tek cizgi
Bir testim daha var kuzucum sakliyorum. Normalde 24 olmam gerekiyordu ama catladiktan sonra 14 gun sonra olurmus regli aslinda bebim hissime gore 11de catladi aalinda 25 oluyor adet. 6 gun var aslindaCanım ama senin bat'a daha 5 gün var, yani belli olmaz bu işler bence..
çünkü bende bat'a 4 ya da 5 gün kala erken gebelik testi yapmıştım 35 lira verip güya 1 hafta önceye kadar gösteriyor diyorlar hiçbirşey çıkmadı.. daha sonra bat'a 2 gün kala normal test yaptım gördüm...
bence 5 gün uzun bir süre.. 2-3 gün daha beklemen gerektiğini düşünüyorum.. hayırlısı olsun inşallaahh
Çokkk var canım daha yaa..Bence en erken pazar falan yapman gereklii..Bir testim daha var kuzucum sakliyorum. Normalde 24 olmam gerekiyordu ama catladiktan sonra 14 gun sonra olurmus regli aslinda bebim hissime gore 11de catladi aalinda 25 oluyor adet. 6 gun var aslinda
Kuzum.neydi kirmizilari gormeden umut kesilmez. Bak benimde negatifGünaydın kızlar
Bu ay da olmadı.
Cok erken canım :) Bekle öyle yap testini :) en erken 4 gün kala çıkanı duydum o da yerleşme kişiden kişiye değişiyor diye :)Bir testim daha var kuzucum sakliyorum. Normalde 24 olmam gerekiyordu ama catladiktan sonra 14 gun sonra olurmus regli aslinda bebim hissime gore 11de catladi aalinda 25 oluyor adet. 6 gun var aslinda
Artık benim 6.hissim de yaşlandı zaaarrrrGünaydın kızlar
Bu ay da olmadı.
Canim senin 6 günün var daha.Kizcelerim kocaman bir tek cizgi
Kaç yaşında kızın ? Bu aralar benim oğlanda da başladı aynı durum. Tüm dolabı yere döküp gelip bana anne gel diyip götürüyor dolabın önüne. Sonra da başlıyor birlikte toparlamaya. Oyun haline getirdi artık günde bir kaç milyon kez dolap topluyoruzGunaydin kizlarcim.
Sabah kahvalti sonrasi kizimin odasina bir geldim abooogggggggg didim :)
Oda bas asagi olmus. Hersey ortaya dokulmus cekmece yastik hersey oyuncaklar felan.
Az dinlenip giriscem toplamaya, yardim etmek isteyen varsa adresi yazayim gelsin
1 haziran 2017Kaç yaşında kızın ? Bu aralar benim oğlanda da başladı aynı durum. Tüm dolabı yere döküp gelip bana anne gel diyip götürüyor dolabın önüne. Sonra da başlıyor birlikte toparlamaya. Oyun haline getirdi artık günde bir kaç milyon kez dolap topluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?