Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar
Ben testini yaptım. Tertemiz negatif

Bu ay da olmadı.
Son deneme de böylece negatif sonuçlandı.
Artık sizlerden iyi haberler bekliyorum:))))

Günaydın kızlar

Bu ay da olmadı.
Günaydın canım, hayırlısı böyleymiş demek ki daha zamanı varmış sıkma canını

Günaydın kızlar

Bu ay da olmadı.
Günaydın Canımm,
neden son ya birdaha denersiniz, olur yani.. olmaması için sebep yoksa.. pes etme bence bir de yaş kaçtı senin ?
ayrıyetten topik neden devroldu tekrardan

Kizcelerim kocaman bir tek cizgi
Canım ama senin bat'a daha 5 gün var, yani belli olmaz bu işler bence..
çünkü bende bat'a 4 ya da 5 gün kala erken gebelik testi yapmıştım 35 lira verip güya 1 hafta önceye kadar gösteriyor diyorlar hiçbirşey çıkmadı.. daha sonra bat'a 2 gün kala normal test yaptım gördüm...
bence 5 gün uzun bir süre.. 2-3 gün daha beklemen gerektiğini düşünüyorum.. hayırlısı olsun inşallaahh

Reactions: BYV
Bir testim daha var kuzucum sakliyorum. Normalde 24 olmam gerekiyordu ama catladiktan sonra 14 gun sonra olurmus regli aslinda bebim hissime gore 11de catladi aalinda 25 oluyor adet. 6 gun var aslinda

Bir testim daha var kuzucum sakliyorum. Normalde 24 olmam gerekiyordu ama catladiktan sonra 14 gun sonra olurmus regli aslinda bebim hissime gore 11de catladi aalinda 25 oluyor adet. 6 gun var aslinda
Çokkk var canım daha yaa..Bence en erken pazar falan yapman gereklii..
3-4 gün daha sabret sen en iyisiii

Reactions: BYV
Cok erken canım :) Bekle öyle yap testini :) en erken 4 gün kala çıkanı duydum o da yerleşme kişiden kişiye değişiyor diye :)

Günaydın kızlar

Bu ay da olmadı.
Artık benim 6.hissim de yaşlandı zaaarrrr
Senin bu ay hamile olacagina cok inanmistim ama daha kirmizilar gelmedi, hersey olabilir daha duralim hele.
Kizcelerim kocaman bir tek cizgi
Canim senin 6 günün var daha.
Totem de tuttu amaaa.
Him 2 gun kala o testle yapsana canim.

Gunaydin kizlarcim.
Sabah kahvalti sonrasi kizimin odasina bir geldim abooogggggggg didim :)
Oda bas asagi olmus. Hersey ortaya dokulmus cekmece yastik hersey oyuncaklar felan.
Az dinlenip giriscem toplamaya, yardim etmek isteyen varsa adresi yazayim gelsin

Kaç yaşında kızın ? Bu aralar benim oğlanda da başladı aynı durum. Tüm dolabı yere döküp gelip bana anne gel diyip götürüyor dolabın önüne. Sonra da başlıyor birlikte toparlamaya. Oyun haline getirdi artık günde bir kaç milyon kez dolap topluyoruz

1 haziran 2017

Dagitmak en buyuk eglencesi( ben yokkken)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…