Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla aynı benimki kız kucağıma oturup ekmek içi yiyor benimki eski kedimde kıra kıra zeytin çekirdeğini yerdi ahh nasıl özledim onu
Buda manyakk geçen ayıptır söylemesi eşim diyette tavuk göğüs aldım haşladım.. soğusun diye masaya koydum bizimkide içerde uyuyor.. salona geçtim 20 dk sonra mutfağa geri gittim.. sinsi sinsi mutfağa girmiş, sandalyeye atlayıp masaya uzanmış, tabaktan tüm göğüsü almış balkona geçmiş yemiş salona bir geldi.. hareket edemiyor anlam veremedim mutfağa bir gittim tavuk yok bağırdım buna naptın sen diyee yüzünü duvara döndü suratıma bile bakmadı kızıyorum diye

Yaa akıllıya bak sennn eşin ne yedi sonra

Üyeliğim olduğu halde hep uzaktan takip ederdim burayı, ne güzel bir ortammış ya. Eğlenceli, dertleşmeli, çok samimi. Tüm mesajları tek tek okudum :) bu arada ben Beyza, yaşım 24, hemşireyim kamuda çalışıyordum istanbulda sonra bazı sebeplerden istifa kararı aldım 5 6 aydır evdeyim :) 1 yıllık evliyim henüz yeni çocuk istemeye başladık. Testleri pozitif çıkanları tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alın, inşallah bizlerdr çift çizgileri görürüz bi an önce :)

Hoş geldin aramıza Beyza İnşallah çok bekletmez seni bebişin

Hoş geldin aramıza Beyza İnşallah çok bekletmez seni bebişin
İnşallah ya aslında bi konuda fikrinizi sormak istiyorum ben bu aydan itibaren gerçekten çok istiyorum gebeliği ama bi yandan da çektirdiğim bi azı dişim vardı onun yerine implant yaptıracaktım. İmplant tedavisi 3 4 ay kadar sürüyormuş. Ve gebelikte önerilmiyor. Sizce önce implant mı yaptırmalıyım(bi acelesi yok) yoksa gebelik mi denemeyi devam etmeliyim. Diş için 4 ay sarkarsa ve sonrasında da hemen olmazsa bebiş baya gecikmiş olacak kafam çok karışık

Önce dişinizi halledin isterseniz, gebelikte sıkıntı falan cıkarmasın..

Benim düşüncem önce diş mevzusunu halletmen çünkü hemen hamile kalıp doğum yapsan bile bir süre bebeği tek bırakamayacaksın uzun süreli. Canın yanacak bir yandan bebekle ilgilenmek zorunda kalacaksın vs. Ortada bebiş yokken halledip aradan çıkarmak daha mantıklı geliyor bana.

Günaydın Canımm,
neden son ya birdaha denersiniz, olur yani.. olmaması için sebep yoksa.. pes etme bence bir de yaş kaçtı senin ?
ayrıyetten topik neden devroldu tekrardan
Canım annelikgüzelşey arkadaşımız öyle istedi, ben de kabul ettim şimdilik. Gittiği yere kadar bakalım.. Ben de çalıştığım için çok gelemiyorum buralara :)

Ya biz Eylül ayında araba alıcaktık.
Ama çocuğu ön plana almıştık. Fakat hazirana kadar olmayınca temmuz ağustosu da boş geçelim de eylülde araba alayım dedim. Onun borcu bittikten sonra tekrar çocuğa döneriz diye düşündüm.

Kızlar siz de söyleyin bakalım düşüncem nasıl???
Şimdi çocuk olmadığı için de acaba Rabbim araba mı nasip edecek diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…