- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Ya hahahahaha tipe bak çok tatlı. Benim kedim de salamı görünce böyle oluyor.
Yemek için yaşıyor adamYa hahahahaha tipe bak çok tatlı. Benim kedim de salamı görünce böyle oluyor.
Benimki de 29 ağustos 2016 doğumlu :) Bizimki ben yokken dağıtıp benle topluyor :) Allah bağışlasın bu arada1 haziran 2017
Dagitmak en buyuk eglencesi( ben yokkken)
Valla aynı benimkiYemek için yaşıyor adamhahahahahaha
günün 24 saati açanası emzirmemiş bunu hiç
Buda manyakk geçen ayıptır söylemesi eşim diyette tavuk göğüs aldım haşladım.. soğusun diye masaya koydum bizimkide içerde uyuyor.. salona geçtim 20 dk sonra mutfağa geri gittim.. sinsi sinsi mutfağa girmiş, sandalyeye atlayıp masaya uzanmış, tabaktan tüm göğüsü almış balkona geçmiş yemişValla aynı benimkikız kucağıma oturup ekmek içi yiyor benimki eski kedimde kıra kıra zeytin çekirdeğini yerdi ahh nasıl özledim onu
Saol canim. Senin evladini da.Benimki de 29 ağustos 2016 doğumlu :) Bizimki ben yokken dağıtıp benle topluyor :) Allah bağışlasın bu arada
Yaa akıllıya bak sennnBuda manyakk geçen ayıptır söylemesi eşim diyette tavuk göğüs aldım haşladım.. soğusun diye masaya koydum bizimkide içerde uyuyor.. salona geçtim 20 dk sonra mutfağa geri gittim.. sinsi sinsi mutfağa girmiş, sandalyeye atlayıp masaya uzanmış, tabaktan tüm göğüsü almış balkona geçmiş yemişsalona bir geldi.. hareket edemiyor anlam veremedim mutfağa bir gittim tavuk yok bağırdım buna naptın sen diyee yüzünü duvara döndü suratıma bile bakmadı kızıyorum diye
Peynir zeytinYaa akıllıya bak sennneşin ne yedi sonra
Hahahaha gitmiş protein ama olsun peynir zeytin ferah olmuştur yaz sıcağındaPeynir zeytin
tavuğunu oğlun yedi dedim bişey demedi yoksa kıyamet kopardı
Maşallah yaa :)Saol canim. Senin evladini da.
Evlatlarimiza saglik versin Rabbim.
Benimki ben toplarken toplarmis gibi yapip tekrar dagitiyor, cok kandirikci :))))
yaaa bu minnoş çok tatlıymıs gözlere bak
Teşekkür ederiz ablasıı :)yaaa bu minnoş çok tatlıymıs gözlere bak
Kuzum belki vardır dur bakalım. Ümidini kesme.. İnşallah kırmızın hiç gelmez bu ayKuzum.neydi kirmizilari gormeden umut kesilmez. Bak benimde negatif
Hoş geldin aramıza BeyzaÜyeliğim olduğu halde hep uzaktan takip ederdim burayı, ne güzel bir ortammış ya. Eğlenceli, dertleşmeli, çok samimi. Tüm mesajları tek tek okudum :) bu arada ben Beyza, yaşım 24, hemşireyim kamuda çalışıyordum istanbulda sonra bazı sebeplerden istifa kararı aldım 5 6 aydır evdeyim :) 1 yıllık evliyim henüz yeni çocuk istemeye başladık. Testleri pozitif çıkanları tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alın, inşallah bizlerdr çift çizgileri görürüz bi an önce :)
İnşallah yaHoş geldin aramıza Beyzaİnşallah çok bekletmez seni bebişin
Önce dişinizi halledin isterseniz, gebelikte sıkıntı falan cıkarmasın..İnşallah yaaslında bi konuda fikrinizi sormak istiyorum ben bu aydan itibaren gerçekten çok istiyorum gebeliği ama bi yandan da çektirdiğim bi azı dişim vardı onun yerine implant yaptıracaktım. İmplant tedavisi 3 4 ay kadar sürüyormuş. Ve gebelikte önerilmiyor. Sizce önce implant mı yaptırmalıyım(bi acelesi yok) yoksa gebelik mi denemeyi devam etmeliyim. Diş için 4 ay sarkarsa ve sonrasında da hemen olmazsa bebiş baya gecikmiş olacak kafam çok karışık
Benim düşüncem önce diş mevzusunu halletmen çünkü hemen hamile kalıp doğum yapsan bile bir süre bebeği tek bırakamayacaksın uzun süreli. Canın yanacak bir yandan bebekle ilgilenmek zorunda kalacaksın vs. Ortada bebiş yokken halledip aradan çıkarmak daha mantıklı geliyor bana.İnşallah yaaslında bi konuda fikrinizi sormak istiyorum ben bu aydan itibaren gerçekten çok istiyorum gebeliği ama bi yandan da çektirdiğim bi azı dişim vardı onun yerine implant yaptıracaktım. İmplant tedavisi 3 4 ay kadar sürüyormuş. Ve gebelikte önerilmiyor. Sizce önce implant mı yaptırmalıyım(bi acelesi yok) yoksa gebelik mi denemeyi devam etmeliyim. Diş için 4 ay sarkarsa ve sonrasında da hemen olmazsa bebiş baya gecikmiş olacak kafam çok karışık
Canım annelikgüzelşey arkadaşımız öyle istedi, ben de kabul ettim şimdilik. Gittiği yere kadar bakalım.. Ben de çalıştığım için çok gelemiyorum buralara :)Günaydın Canımm,
neden son yabirdaha denersiniz, olur yani.. olmaması için sebep yoksa.. pes etme bence bir de yaş kaçtı senin ?
ayrıyetten topik neden devroldu tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?