Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar ben gruptan ayrılıyorum canlarrr
Biraz sessiz, sürekli birilerine devredilen garip bir grup halini aLdı :)
Diğer topikler de devam edeceğim.. 2019-2020 yılının anne adayları grubuna dahilim artıkk ..
agacsizkoalaa B BYV sizler özlücemmm bana mutlakaa bebiş olup olmadığını yazınn

Yaaa ama nedeennn bende seni özleyeceğim,yazarım mutlaka yerin bende başka

Canım benim yaşın daha çok genç:) ben de senin yaşında ilk hamileliğimi yaşamıştım. Şimdi de çok yaşlı değilim ama her yıl değişiyor insan tabiki

İnşallah senin de çift çizgini görücez burada kuzum

Çocukların en kolay zamanı hiçbir zamanı
Ben oyuncaklarını hep odasında tutuyorum, o salona getirdikçe ben geri götürüyorum. Bir iki tane salonda tutuyorum. Oyuncak da dünya kadar kuzu yaa bırak odası da dağınık kalsın napalım

Reactions: BYV
Günaydın kızlar
Ben testini yaptım. Tertemiz negatif

Bu ay da olmadı.
Son deneme de böylece negatif sonuçlandı.
Artık sizlerden iyi haberler bekliyorum:))))
23 haziran değil miydi senin bat benden bir gün sonra diye hatırlıyorum, hala ümit var bence

Hoşgeldin, yaşın genç zaten diş tedavini öne al derim bende

Canım benim sana naçizane tavsiyem bebeği bir plan proje olarak görme yani ben o hataya düştüm o yüzden, araba ile bir tutma tabiki Allah bilir ne zaman nasip edeceğini ama ben kızımla arası 5 yaş olsun hem öğrencilerimi 4. Sınıftan mezun edeyim diye 4,5 yaşa kadar düşünmedim eşimi dinlemedim sonra da hemen olmadı 8 ay kadar tam oldu dedik 5 aylıkken kaybettik şimdi kızımın kardeşi olana kadar 7 yaşına gelecek nerdeyse. Kendimce plan yaptım şu ay bu ay yok öğrenciler filan ama şimdi arkadaşların yakın yaşlarda bebeği olunca eşim bana söyleniyor bak senin yüzünden hep diye, istiyorsan net ol o olsa da araba alırsın yada aldıktan sonra da olmaz bu sefer üzülürsün, Allah kimseye aratmasın

Bizim evde de odasindan baska yerde olmaz oyuncaklari. Ben dağınıklığı sevmiyorum, cok rahatsız oluyorum daginiklikta.
Kendimi cok yorsam da mecburen degistiremem huyumu :)
Hamileligim surerde karnim büyüdüğünde zaten istesem de yapamam.
Dogduktan sonrasini düşünemiyorum bile 2 cocuklu Nur hanim ahahahah

Kızlar o planlama işine bizde düşündük. Mayıs ayında olsun ocak da doğar sonra benim iznim bitince eşim yaz tatiline girer bebeğe o bakar gibi filan düşündük yaza kadar dabüyür gideceğimiz yerlere rahat rahat gideriz dedik ama malesef bu gidişle rabbim öbür aya filan nasip ederse tam yaza denk gelecek nasip artık

Ovulasyon testi sipariş verdim kızlar, yanında 1 tane erken gebelik testi 2 tane de normal gebelik testi var fiyatı da uygunn almak isteyen olursa kuralları bilmiyorum söyleyebilir miyim nerden aldığımı filan, Ne zaman başlamalıyım acaba ovulasyona

Kizim uyuyor, yemek yaptim.
Azıcık dinleneyim.

Tansiyon sorunum hic olmadi ama sanki olacak gibi geliyor.
Sabahlari baya bi gozler karariyor kahvalti oncesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…