- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
Yaaa ama nedeennnArkadaşlar ben gruptan ayrılıyorum canlarrr
Biraz sessiz, sürekli birilerine devredilen garip bir grup halini aLdı :)
Diğer topikler de devam edeceğim.. 2019-2020 yılının anne adayları grubuna dahilim artıkk ..
agacsizkoalaa B BYV sizler özlücemmm bana mutlakaa bebiş olup olmadığını yazınn
CanımsınnnnYaaa ama nedeennnbende seni özleyeceğim,yazarım mutlaka yerin bende başka
Canım benim yaşın daha çok genç:) ben de senin yaşında ilk hamileliğimi yaşamıştım. Şimdi de çok yaşlı değilim ama her yıl değişiyor insan tabikiÜyeliğim olduğu halde hep uzaktan takip ederdim burayı, ne güzel bir ortammış ya. Eğlenceli, dertleşmeli, çok samimi. Tüm mesajları tek tek okudum :) bu arada ben Beyza, yaşım 24, hemşireyim kamuda çalışıyordum istanbulda sonra bazı sebeplerden istifa kararı aldım 5 6 aydır evdeyim :) 1 yıllık evliyim henüz yeni çocuk istemeye başladık. Testleri pozitif çıkanları tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alın, inşallah bizlerdr çift çizgileri görürüz bi an önce :)
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim :) inşallahCanım benim yaşın daha çok genç:) ben de senin yaşında ilk hamileliğimi yaşamıştım. Şimdi de çok yaşlı değilim ama her yıl değişiyor insan tabiki
İnşallah senin de çift çizgini görücez burada kuzum
İnşallah canım, haber vericem sanaCanımsınnnn
bu ay gelecek inşallah bebişinn senin de; güzel haberlerini bekliyorummm
Çocukların en kolay zamanı hiçbir zamanıGunaydin kizlarcim.
Sabah kahvalti sonrasi kizimin odasina bir geldim abooogggggggg didim :)
Oda bas asagi olmus. Hersey ortaya dokulmus cekmece yastik hersey oyuncaklar felan.
Az dinlenip giriscem toplamaya, yardim etmek isteyen varsa adresi yazayim gelsin
23 haziran değil miydi senin bat benden bir gün sonra diye hatırlıyorum, hala ümit var benceGünaydın kızlar
Ben testini yaptım. Tertemiz negatif
Bu ay da olmadı.
Son deneme de böylece negatif sonuçlandı.
Artık sizlerden iyi haberler bekliyorum:))))
Canım daha çok var moral bozmak yok...Kizcelerim kocaman bir tek cizgi
Hoşgeldin, yaşın genç zaten diş tedavini öne al derim bendeÜyeliğim olduğu halde hep uzaktan takip ederdim burayı, ne güzel bir ortammış ya. Eğlenceli, dertleşmeli, çok samimi. Tüm mesajları tek tek okudum :) bu arada ben Beyza, yaşım 24, hemşireyim kamuda çalışıyordum istanbulda sonra bazı sebeplerden istifa kararı aldım 5 6 aydır evdeyim :) 1 yıllık evliyim henüz yeni çocuk istemeye başladık. Testleri pozitif çıkanları tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alın, inşallah bizlerdr çift çizgileri görürüz bi an önce :)
Canım benim sana naçizane tavsiyem bebeği bir plan proje olarak görme yani ben o hataya düştüm o yüzden, araba ile bir tutma tabiki Allah bilir ne zaman nasip edeceğini ama ben kızımla arası 5 yaş olsun hem öğrencilerimi 4. Sınıftan mezun edeyim diye 4,5 yaşa kadar düşünmedim eşimi dinlemedim sonra da hemen olmadı 8 ay kadar tam oldu dedik 5 aylıkken kaybettik şimdi kızımın kardeşi olana kadar 7 yaşına gelecek nerdeyse. Kendimce plan yaptım şu ay bu ay yok öğrenciler filan ama şimdi arkadaşların yakın yaşlarda bebeği olunca eşim bana söyleniyor bak senin yüzünden hep diye, istiyorsan net ol o olsa da araba alırsın yada aldıktan sonra da olmaz bu sefer üzülürsün, Allah kimseye aratmasınCanım annelikgüzelşey arkadaşımız öyle istedi, ben de kabul ettim şimdilik. Gittiği yere kadar bakalım.. Ben de çalıştığım için çok gelemiyorum buralara :)
Ya biz Eylül ayında araba alıcaktık.
Ama çocuğu ön plana almıştık. Fakat hazirana kadar olmayınca temmuz ağustosu da boş geçelim de eylülde araba alayım dedim. Onun borcu bittikten sonra tekrar çocuğa döneriz diye düşündüm.
Kızlar siz de söyleyin bakalım düşüncem nasıl???
Şimdi çocuk olmadığı için de acaba Rabbim araba mı nasip edecek diyorum...
Yumurtlamaya göre 22 haziran, son adete göre 23 haziran.23 haziran değil miydi senin bat benden bir gün sonra diye hatırlıyorum, hala ümit var bence
Bizim evde de odasindan baska yerde olmaz oyuncaklari. Ben dağınıklığı sevmiyorum, cok rahatsız oluyorum daginiklikta.Çocukların en kolay zamanı hiçbir zamanı
Ben oyuncaklarını hep odasında tutuyorum, o salona getirdikçe ben geri götürüyorum. Bir iki tane salonda tutuyorum. Oyuncak da dünya kadar kuzu yaa bırak odası da dağınık kalsın napalım
Yumurtlamaya göre 22 haziran, son adete göre 23 haziran.
İlk oğlumda 3 kala çıkmıştı o yüzden ümidim kalmadı canım..
Olumlu tarafindan bakmak diye buna denir istekızlarda geç çıkabiliyor
Şekeriniz de düşüyor olabilir mi acabaKizim uyuyor, yemek yaptim.
Azıcık dinleneyim.
Tansiyon sorunum hic olmadi ama sanki olacak gibi geliyor.
Sabahlari baya bi gozler karariyor kahvalti oncesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?