Cok sekerli biriyimdir, sanmiyorum :)Şekeriniz de düşüyor olabilir mi acaba
Adet dongun kac gun cnm senin?Ovulasyon testi sipariş verdim kızlar, yanında 1 tane erken gebelik testi 2 tane de normal gebelik testi var fiyatı da uygunn almak isteyen olursa kuralları bilmiyorum söyleyebilir miyim nerden aldığımı filan, Ne zaman başlamalıyım acaba ovulasyona
Ovulasyon testi sipariş verdim kızlar, yanında 1 tane erken gebelik testi 2 tane de normal gebelik testi var fiyatı da uygunn almak isteyen olursa kuralları bilmiyorum söyleyebilir miyim nerden aldığımı filan, Ne zaman başlamalıyım acaba ovulasyona
Eger lh testleri bolsa regli bitince basla, bazen erken yumurtlama oluyor.Ovulasyon testi sipariş verdim kızlar, yanında 1 tane erken gebelik testi 2 tane de normal gebelik testi var fiyatı da uygunn almak isteyen olursa kuralları bilmiyorum söyleyebilir miyim nerden aldığımı filan, Ne zaman başlamalıyım acaba ovulasyona
28-30 arası değişiyor galiba bundan önceki 2 ay 28 de oldum bu ay 32 ortalama 30 diyebiliriz benceAdet dongun kac gun cnm senin?
Aynen bende öyle düşünenlerdenim kastıkça olmuyo gibi biraz akışına bırakmak lazımbusra1tan benim fikrim olmuyor diye korunmak değil de nasip artık diyerek korunmadan beklemek öyle şu günü değerlendirelim bu günü değerlendirelim diye kasmadan akışına bırakmak, ben böyle düşünüyorum yani
Diğer türlü insan daha çok umutlanıyobusra1tan benim fikrim olmuyor diye korunmak değil de nasip artık diyerek korunmadan beklemek öyle şu günü değerlendirelim bu günü değerlendirelim diye kasmadan akışına bırakmak, ben böyle düşünüyorum yani
Hahahhaa sen her türlü başarırsın canım benim. Güçlü kadınsın evelallahBizim evde de odasindan baska yerde olmaz oyuncaklari. Ben dağınıklığı sevmiyorum, cok rahatsız oluyorum daginiklikta.
Kendimi cok yorsam da mecburen degistiremem huyumu :)
Hamileligim surerde karnim büyüdüğünde zaten istesem de yapamam.
Dogduktan sonrasini düşünemiyorum bile 2 cocuklu Nur hanim ahahahah
Ayni benim gibi seninde. Uygulama kullaniyordum ortalamasini alıyordu.28-30 arası değişiyor galiba bundan önceki 2 ay 28 de oldum bu ay 32 ortalama 30 diyebiliriz bence
Amin canım..Canım benim sana naçizane tavsiyem bebeği bir plan proje olarak görme yani ben o hataya düştüm o yüzden, araba ile bir tutma tabiki Allah bilir ne zaman nasip edeceğini ama ben kızımla arası 5 yaş olsun hem öğrencilerimi 4. Sınıftan mezun edeyim diye 4,5 yaşa kadar düşünmedim eşimi dinlemedim sonra da hemen olmadı 8 ay kadar tam oldu dedik 5 aylıkken kaybettik şimdi kızımın kardeşi olana kadar 7 yaşına gelecek nerdeyse. Kendimce plan yaptım şu ay bu ay yok öğrenciler filan ama şimdi arkadaşların yakın yaşlarda bebeği olunca eşim bana söyleniyor bak senin yüzünden hep diye, istiyorsan net ol o olsa da araba alırsın yada aldıktan sonra da olmaz bu sefer üzülürsün, Allah kimseye aratmasın
Bunu da ilk defa duydum ve öğrendimkızlarda geç çıkabiliyor
peki koyuluk olduğunda yumurtlama olmuş mu demek, olacak mı demek. Hiç bilmiyorum da benAyni benim gibi seninde. Uygulama kullaniyordum ortalamasini alıyordu.
Sen o zaman reglinin 10.gunu basla yapmaya.
Eger lh azsa 14 une kadar gunde 1 yap. Ama koyuluk artinca piki gormek icin o gunler sabah aksam ayni saatlerde yap.
Düşünmeden devam etseydik belki de hemenn olacaktı... :)busra1tan benim fikrim olmuyor diye korunmak değil de nasip artık diyerek korunmadan beklemek öyle şu günü değerlendirelim bu günü değerlendirelim diye kasmadan akışına bırakmak, ben böyle düşünüyorum yani
Nasıl yapacaz onu :)Bu ay düşünmemeye çalışıyormuş gibi yapsak belki de olur
Benimde kızım hemen olduğu için ikinci de öyle olur sandım ama olmuyormuş öyle. İnsan dayanamam dediği şeylere dayanıyor biliyor musun Allah sabrını veriyor, kaldıramam sanmıştım zor toparladım ama şimdi iyiyim çok şükürAmin canım..
Aslında çok doğru söylüyorsun..
Ben de geçen aralığa kadar hiç düşünmedim..
Aralıkta hemen olur da oğlumla aynı ay doğmuş olur dedim. Hani hemen olacağına da o kadar eminim ki
Ama olmadı olmuyor..
Belki korunmamak ama yumurtlama takibi falan da yapmamak en iyisi...
5 aylık kuzun için de çok üzüldüm..
Böyle olması da beni çok üzer mesela.. Rabbim kaldırabilecek olana veriyor buna eminim..
Rabbim daha iyi etsin canım benim.. İnsanoğlu her şeye dayanıyor. Başka çaren yok zaten..Benimde kızım hemen olduğu için ikinci de öyle olur sandım ama olmuyormuş öyle. İnsan dayanamam dediği şeylere dayanıyor biliyor musun Allah sabrını veriyor, kaldıramam sanmıştım zor toparladım ama şimdi iyiyim çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?