Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet dongun kac gun cnm senin?

ben de 2 marka aldım kıyaslamak için. biri çok yaygın olan biri ise pahalı olan

Eger lh testleri bolsa regli bitince basla, bazen erken yumurtlama oluyor.

Aynen bende öyle düşünenlerdenim kastıkça olmuyo gibi biraz akışına bırakmak lazım

Hahahhaa sen her türlü başarırsın canım benim. Güçlü kadınsın evelallah

28-30 arası değişiyor galiba bundan önceki 2 ay 28 de oldum bu ay 32 ortalama 30 diyebiliriz bence
Ayni benim gibi seninde. Uygulama kullaniyordum ortalamasini alıyordu.
Sen o zaman reglinin 10.gunu basla yapmaya.
Eger lh azsa 14 une kadar gunde 1 yap. Ama koyuluk artinca piki gormek icin o gunler sabah aksam ayni saatlerde yap.

Amin canım..
Aslında çok doğru söylüyorsun..
Ben de geçen aralığa kadar hiç düşünmedim..
Aralıkta hemen olur da oğlumla aynı ay doğmuş olur dedim. Hani hemen olacağına da o kadar eminim ki
Ama olmadı olmuyor..
Belki korunmamak ama yumurtlama takibi falan da yapmamak en iyisi...

5 aylık kuzun için de çok üzüldüm..
Böyle olması da beni çok üzer mesela.. Rabbim kaldırabilecek olana veriyor buna eminim..

Ben iki kez hamilelik geçirdim ilki maalesef düşükle sonuçlandı ikincide kızım oldu ama ikisindede test te negatif çıktı kanda belli oldu hamilelik sizlerde de böyle olna varmı o yüzden ben pek testlere güvenmiyorum

Reactions: BYV
Ayni benim gibi seninde. Uygulama kullaniyordum ortalamasini alıyordu.
Sen o zaman reglinin 10.gunu basla yapmaya.
Eger lh azsa 14 une kadar gunde 1 yap. Ama koyuluk artinca piki gormek icin o gunler sabah aksam ayni saatlerde yap.
peki koyuluk olduğunda yumurtlama olmuş mu demek, olacak mı demek. Hiç bilmiyorum da ben

Düşünmeden devam etseydik belki de hemenn olacaktı... :)

Benimde kızım hemen olduğu için ikinci de öyle olur sandım ama olmuyormuş öyle. İnsan dayanamam dediği şeylere dayanıyor biliyor musun Allah sabrını veriyor, kaldıramam sanmıştım zor toparladım ama şimdi iyiyim çok şükür

Rabbim daha iyi etsin canım benim.. İnsanoğlu her şeye dayanıyor. Başka çaren yok zaten..
İnşallah en hayırlı zamanda güldürür Rabbim yüzümüzü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…