Bu sitede çok okudum ama benim başıma hiç gelmedi.Ben iki kez hamilelik geçirdim ilki maalesef düşükle sonuçlandı ikincide kızım oldu ama ikisindede test te negatif çıktı kanda belli oldu hamilelik sizlerde de böyle olna varmı o yüzden ben pek testlere güvenmiyorum
Haklısın canım benim. Velilerin eğitimi algılama biçimi de çok değişti ama. Maalesef tüm dengeler bozuldu. Allah ülkemize evlatlarımızın geleceğine acısınCanım ben ilkokul öğretmeniyim onlar bile aşırı ilgisiz ve dikkatsiz bazen anlıyoruz bu çocuk zeki ama meslek sahibi filan olamaz yani bazıları ailelerin itelemesi ile belki, garip bir nesil geliyor gerçekten. Teknoloji de etkili malesef
Hoşgeldin arkadaşımBat 19 temmuz 2. Deneme olacak :)))
HoşgeldinBat 22 mayis bnde bekliyorum bu ay kiz gosteriyordu ustelik insallah bebek gelir
kkında hayırlısı olsun canım. Önce dişi yaptır dicem ama bebek işi kafanda çok şartlandıysa sal gitsin be ya. Ama biraz beklerim diyorsan yaptır kuzucum dişini. Daha tazeciksin çok vaktin olur inşallahÜyeliğim olduğu halde hep uzaktan takip ederdim burayı, ne güzel bir ortammış ya. Eğlenceli, dertleşmeli, çok samimi. Tüm mesajları tek tek okudum :) bu arada ben Beyza, yaşım 24, hemşireyim kamuda çalışıyordum istanbulda sonra bazı sebeplerden istifa kararı aldım 5 6 aydır evdeyim :) 1 yıllık evliyim henüz yeni çocuk istemeye başladık. Testleri pozitif çıkanları tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alın, inşallah bizlerdr çift çizgileri görürüz bi an önce :)
Aslında bu testler adet gecikince yapılıyor. Her yerde de böyle yazıyor ama bizde nerde o sabırMerhaba canlar bugün çok yoğun bir gündü. Telefonu bir aldım yarım saatte mesajları okumam sürdü.
B BYV kuzum test için çok erken davrandın. Biraz da kedi patron derken etkilendi. O bat gelmeden umut kesilmeyecek ona göre bebeğim
busra1tan tatlım benim sen de acele ediyorsun. Oladabilir olmayadabilir.Ama iki hamileliğimde de hiç erken test yapmamıştım. 2-3gğn Gecikince yapmıştım ki onda bile silik ti çizgiler. Galiba bu erken test yapma modasına kapıldık. Lütfen bata kadar sabır datlum. Bu arada planlama yapmıyoruz artık bundan sonra. Ben eminim ki sen eylüle kadar beklemeyeceksin aha da buraya yazıyorum Görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler.
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz ailemize hoşgeldiniz❤❤❤
Aynen kuzum en iyisiAslında bu testler adet gecikince yapılıyor. Her yerde de böyle yazıyor ama bizde nerde o sabırbaksana kuzum kız çocuklarda geç çıkıyormuş test. Yine ümitlendim ama emin ol regl gelmesini beklicem. Gelmezse test yaparım. Daha yapmam regl öncesi.
Bata 2 gun var senin, hadi hayırlı olsun canimHanımlar hastaneden geliyorum hcg 16.61 cikti
Ayyy hadi gözün aydın canımcımHanımlar hastaneden geliyorum hcg 16.61 cikti
Yapacaksın tabiki kızKizlarcim cuma günü gel demisti dr, ve ben okul var diye persembeye almistim randevuyu.
Esim de sabah erkene al dedi, isleri varmis ogleden sonra.
Yani benim randevu 9.15 de sabah.
Yarin gebelik takvimi yapacak miyim yoksa daha beklicek miyim sabah ola hayrola
HahahahYapacaksın tabiki kız
Ben çift çizgiyi görür görmez yaparım, hiç affetmem
İlkinden daha beterim benHahahah
Kiz bana bak,
2.ye hamile olunca sende ayni hisleri yasican.
Ilk gibi heyecan sabırsızlık vs ayni ayni
2.lerin boyle gececegini asla tahmin etmezdim.
Bi yandan da benim kızı salliyorum :))))))
Aynen dayanamadım gittim artık bu gün doktoraBata 2 gun var senin, hadi hayırlı olsun canim
Adettendir söyle bakıyım neler yaptın bu ayAynen dayanamadım gittim artık bu gün doktorateşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?