Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu sitede çok okudum ama benim başıma hiç gelmedi.
5 ay test yaptım. Beşinde de negatif çıktı regl oldum

Merhaba canlar bugün çok yoğun bir gündü. Telefonu bir aldım yarım saatte mesajları okumam sürdü.
B BYV kuzum test için çok erken davrandın. Biraz da kedi patron derken etkilendi. O bat gelmeden umut kesilmeyecek ona göre bebeğim
busra1tan tatlım benim sen de acele ediyorsun. Oladabilir olmayadabilir.Ama iki hamileliğimde de hiç erken test yapmamıştım. 2-3gğn Gecikince yapmıştım ki onda bile silik ti çizgiler. Galiba bu erken test yapma modasına kapıldık. Lütfen bata kadar sabır datlum. Bu arada planlama yapmıyoruz artık bundan sonra. Ben eminim ki sen eylüle kadar beklemeyeceksin aha da buraya yazıyorumGörelim Mevla neyler neylerse güzel eyler.
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz ailemize hoşgeldiniz

Haklısın canım benim. Velilerin eğitimi algılama biçimi de çok değişti ama. Maalesef tüm dengeler bozuldu. Allah ülkemize evlatlarımızın geleceğine acısın

Ha
kkında hayırlısı olsun canım. Önce dişi yaptır dicem ama bebek işi kafanda çok şartlandıysa sal gitsin be ya. Ama biraz beklerim diyorsan yaptır kuzucum dişini. Daha tazeciksin çok vaktin olur inşallah

Aslında bu testler adet gecikince yapılıyor. Her yerde de böyle yazıyor ama bizde nerde o sabır baksana kuzum kız çocuklarda geç çıkıyormuş test. Yine ümitlendim ama emin ol regl gelmesini beklicem. Gelmezse test yaparım. Daha yapmam regl öncesi.

Yapacaksın tabiki kız
Ben çift çizgiyi görür görmez yaparım, hiç affetmem

Hahahah
Kiz bana bak,
2.ye hamile olunca sende ayni hisleri yasican.
Ilk gibi heyecan sabırsızlık vs ayni ayni
2.lerin boyle gececegini asla tahmin etmezdim.
Bi yandan da benim kızı salliyorum :))))))
İlkinden daha beterim ben
Ona test yapmaya 3 kala ya kadar beklemiştim. Şimdi beklemek çok zor geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…