- 5 Eylül 2015
- 312
- 338
- 103
Aynen silik bir çizgi vardı meğer gerçekten benleymis bebisimAyyy hadi gözün aydın canımcım
Zaten senin testinde çift çizgi çıkmıştı dimi
Darısı başınıza kuzum. Bugay soğan kürü yaptım adetimin son günü başladım günde bir bardak içtim. Gün aşırı ilişki bizim için de gecerli . Bayram haftası ovulasyon haftamdi biraz abarttık her gün iliski olduAdettendir söyle bakıyım neler yaptın bu ay
Hayirli olsun insallahDarısı başınıza kuzum. Bugay soğan kürü yaptım adetimin son günü başladım günde bir bardak içtim. Gün aşırı ilişki bizim için de gecerli . Bayram haftası ovulasyon haftamdi biraz abarttık her gün iliski olduöyle eşim de bol bol fındık ve ceviz yedi
Sogan kûrû regli düzensiz olanlar yapiyordu dimi oyle hatrimda kalmışDarısı başınıza kuzum. Bugay soğan kürü yaptım adetimin son günü başladım günde bir bardak içtim. Gün aşırı ilişki bizim için de gecerli . Bayram haftası ovulasyon haftamdi biraz abarttık her gün iliski olduöyle eşim de bol bol fındık ve ceviz yedi
tam bilmiyorum canım ben de, ben yumurtlamayı kolaylaştırdığı ve yumurtayı olgunlaştırdığı için yaptım açıkçasıSogan kûrû regli düzensiz olanlar yapiyordu dimi oyle hatrimda kalmış
Merhaba sevgili anne adayları
2020 annesi olabilirim diyorsanız buyurun yeni topiğimize
...BAT TARİHLERİMİZ...
@virgo_35 ...18 mayıs✔1.mujde
@KARABATAK_ ...28 mayis ✔2.müjde
@YEKTA61 ...31 mayıs✔3.müjde
@Mutfakci anne 17 mayıs + 4.müjde:
Prettygirl .. ✔5.müjde
@Algernonya ...19 haziran
Prettygirl ...21 haziran
@Sbmm....22 haziran
@aygulhnm23 ... 22 haziran
busra1tan ...23 haziran
@Merve2728... 23 haziran
@YesimV ...24 haziran
@Annelikguzelsey ...26 haziran
@Vizeci06 ...27 haziran
@Moonnlightt....28 haziran
@agacsizkoalaa ...29 haziran
@yaprakali ...1 temmuz
@dlkkydlntpl ...6 temmuz
@Duygu Akdemir....7 temmuz
@marcoluparisli....10 temmuz
@ups_up ...11 temmuz
@besiktasli....12 temmuz
@Eylullum1 ...15 temmuz
@Nrnslmylmz07 ...15 temmuz
@esoz2013 ...16 temmuz
B Birgarip_ ...18 temmuz
@kucukbikadin ...19 temmuz
@Dormicum00 ... 19 temmuz
Elinden gelen her şeyi yapmışsın ve sonucunu da almışsın çok şükür kuzum:)Darısı başınıza kuzum. Bugay soğan kürü yaptım adetimin son günü başladım günde bir bardak içtim. Gün aşırı ilişki bizim için de gecerli . Bayram haftası ovulasyon haftamdi biraz abarttık her gün iliski olduöyle eşim de bol bol fındık ve ceviz yedi
Ben de Yumurtayı olgunlastirip kaliteli yapiyor diye corek otu bal tarçın yapmistim ve 5 gun yemistim sabah aksam. Eşime de yedirmistim hatta :) belki tesadüf belki degil ama ben hamile kalisimi kesinlikle bu küre bagliyorumtam bilmiyorum canım ben de, ben yumurtlamayı kolaylaştırdığı ve yumurtayı olgunlaştırdığı için yaptım açıkçası
Bide bende işe yarasaydı kuzum ya 10 gün yedim oysa.. Ama bize kardeşimgilin gelip yatıya kalması işi bozdu. O gün yumurtladım çünkü ovü testinde gördüm..Ben de Yumurtayı olgunlastirip kaliteli yapiyor diye corek otu bal tarçın yapmistim ve 5 gun yemistim sabah aksam. Eşime de yedirmistim hatta :) belki tesadüf belki degil ama ben hamile kalisimi kesinlikle bu küre bagliyorum
Alnimizda ne yaziliysa onu yasiyoruz, mesela ben de bu ay hamile kalmasaydim bir daha asla hamileliği dusunmeyecektim(konuyu biliyorsun)Bide bende işe yarasaydı kuzum ya 10 gün yedim oysa.. Ama bize kardeşimgilin gelip yatıya kalması işi bozdu. O gün yumurtladım çünkü ovü testinde gördüm..
Öyle yada böyle engelleniyor kuzum bence nasip olmayınca böyle oluyor.
Çalışmak bana göre çocuk bakmaktan daha kolay canım.Koca gun cok yoruldum yine, calisanlarin önünde saygiyla eğiliyorum. Ben anca kizima ev işlerine yetebiliyorum.
Oyle uykum var ki,uyursam da kendime zaman ayirmamis olcam :))))
Bu arada ben sık acıkır oldum yine acıktım
Biliyorum canım sen vazgeçmiştin çocuk işinden..Alnimizda ne yaziliysa onu yasiyoruz, mesela ben de bu ay hamile kalmasaydim bir daha asla hamileliği dusunmeyecektim(konuyu biliyorsun)
Yani benimki de cok enteresan bi zamanlama oldu.
Hos hamis olunca sa hersey baya bi degisti
Büşra sana bi soru sorcam kiz merak ediyorum ne dicegini.
Ah evet bahar icin cok iyi olacak parkta gördükçe çok seviniyorum. Nasil gozlerinin ici gülüyor yasitlarini gorunce.Biliyorum canım sen vazgeçmiştin çocuk işinden..
Bence hayırlısı oldu:)
Daha da güzel olacak bahar için eminim ben :)))
Sor bana:))
Ben çok takıntılı bir insan olduğum için mutlaka kafaya takardım, sürekli bu düşünce ile yatar kalkardım.sen benim yerimde olsaydin benim gibi üzülüp google da habire arastirip beynini yemez miydin. Dusunsene 6+3 de gidiyorsun ve 4+4 diyor dr, ustune kanama alani var ve yat dinlen is yapma diyor ama sen tam tersini yapıyorsun isler güçler 13 kg kizi kaldir gece habire kucaga vs. Yani ben cok mu acitasyon yapıyorum ki.
2 hafta gerilik cikmis olmasi gec dollenme olmadığı halde ne bilim acaba ben cok mu abartıyorum.
sen ben olsan bu durumda ne yapardin ki.
1 yıl dişini sıkarsın.Ah evet bahar icin cok iyi olacak parkta gördükçe çok seviniyorum. Nasil gozlerinin ici gülüyor yasitlarini gorunce.
Dogduktan sonra 1 yil zorlanacagim evet ama sonra baya eglenceli olacak. Onlar oynar ben izlerim( hayeller hayatlar ) hahahahaha
Aynen oyle.Ben çok takıntılı bir insan olduğum için mutlaka kafaya takardım, sürekli bu düşünce ile yatar kalkardım.
Benim oğlan da 1 hafta geriden geliyordu aslında ama 2 hafta olması beni düşündürürdü.
İnşallah yarın arayı kapattığını duyarsın doktorundan. İnşallah artık için rahat eder, biz de hep birlikte kutlama yaparız burada.
Senden çok güzel hayırlı haberler bekliyorum...
Kuzum alnımıza yazılan neyse o.
Aslında bizim düşünmemiz boşa.
Ama akıl işte gidiyor istediği yere. Elde değil ki...
Aynı benAynen oyle.
Aslinda buraya daha bi dikkat ederek yazıyorum. Yoksa salt duygularimi yazsam varya millet bana belkide uyuz olur suna bak iyyyy der :))))
Napim anacim ben incigini boncugunu arastirip illa kurcalicam.
Mckssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?