Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adettendir söyle bakıyım neler yaptın bu ay
Darısı başınıza kuzum. Bugay soğan kürü yaptım adetimin son günü başladım günde bir bardak içtim. Gün aşırı ilişki bizim için de gecerli . Bayram haftası ovulasyon haftamdi biraz abarttık her gün iliski oldu öyle eşim de bol bol fındık ve ceviz yedi

Hayirli olsun insallah bize de nasip etsin Rabbim dualarinda unutma yeni anne adayi olarak

Sogan kûrû regli düzensiz olanlar yapiyordu dimi oyle hatrimda kalmış

yaaa müjdelerimiz çoğalsın inşallah, p.tesiye daha çok müjde geleceğine inanıyorum

Elinden gelen her şeyi yapmışsın ve sonucunu da almışsın çok şükür kuzum:)
İnşallah daha çok arkadaşımızdan müjde alırız:))

tam bilmiyorum canım ben de, ben yumurtlamayı kolaylaştırdığı ve yumurtayı olgunlaştırdığı için yaptım açıkçası
Ben de Yumurtayı olgunlastirip kaliteli yapiyor diye corek otu bal tarçın yapmistim ve 5 gun yemistim sabah aksam. Eşime de yedirmistim hatta :) belki tesadüf belki degil ama ben hamile kalisimi kesinlikle bu küre bagliyorum

Ben de Yumurtayı olgunlastirip kaliteli yapiyor diye corek otu bal tarçın yapmistim ve 5 gun yemistim sabah aksam. Eşime de yedirmistim hatta :) belki tesadüf belki degil ama ben hamile kalisimi kesinlikle bu küre bagliyorum
Bide bende işe yarasaydı kuzum ya 10 gün yedim oysa.. Ama bize kardeşimgilin gelip yatıya kalması işi bozdu. O gün yumurtladım çünkü ovü testinde gördüm..

Öyle yada böyle engelleniyor kuzum bence nasip olmayınca böyle oluyor.

Reactions: BYV
Koca gun cok yoruldum yine, calisanlarin önünde saygiyla eğiliyorum. Ben anca kizima ev işlerine yetebiliyorum.
Oyle uykum var ki,uyursam da kendime zaman ayirmamis olcam :))))
Bu arada ben sık acıkır oldum yine acıktım

Alnimizda ne yaziliysa onu yasiyoruz, mesela ben de bu ay hamile kalmasaydim bir daha asla hamileliği dusunmeyecektim(konuyu biliyorsun)
Yani benimki de cok enteresan bi zamanlama oldu.
Hos hamis olunca sa hersey baya bi degisti

Büşra sana bi soru sorcam kiz merak ediyorum ne dicegini.

Koca gun cok yoruldum yine, calisanlarin önünde saygiyla eğiliyorum. Ben anca kizima ev işlerine yetebiliyorum.
Oyle uykum var ki,uyursam da kendime zaman ayirmamis olcam :))))
Bu arada ben sık acıkır oldum yine acıktım
Çalışmak bana göre çocuk bakmaktan daha kolay canım.
En zoru çocuk bakmak.
Tek evde olsan iyi de çocuk olunca işler değişiyor :)

Yedirecek bu bebiş seni belli :))))

Biliyorum canım sen vazgeçmiştin çocuk işinden..
Bence hayırlısı oldu:)
Daha da güzel olacak bahar için eminim ben :)))

Sor bana:))

sen benim yerimde olsaydin benim gibi üzülüp google da habire arastirip beynini yemez miydin. Dusunsene 6+3 de gidiyorsun ve 4+4 diyor dr, ustune kanama alani var ve yat dinlen is yapma diyor ama sen tam tersini yapıyorsun isler güçler 13 kg kizi kaldir gece habire kucaga vs. Yani ben cok mu acitasyon yapıyorum ki.
2 hafta gerilik cikmis olmasi gec dollenme olmadığı halde ne bilim acaba ben cok mu abartıyorum.

sen ben olsan bu durumda ne yapardin ki.

Biliyorum canım sen vazgeçmiştin çocuk işinden..
Bence hayırlısı oldu:)
Daha da güzel olacak bahar için eminim ben :)))

Sor bana:))
Ah evet bahar icin cok iyi olacak parkta gördükçe çok seviniyorum. Nasil gozlerinin ici gülüyor yasitlarini gorunce.
Dogduktan sonra 1 yil zorlanacagim evet ama sonra baya eglenceli olacak. Onlar oynar ben izlerim( hayeller hayatlar ) hahahahaha

Ben çok takıntılı bir insan olduğum için mutlaka kafaya takardım, sürekli bu düşünce ile yatar kalkardım.

Benim oğlan da 1 hafta geriden geliyordu aslında ama 2 hafta olması beni düşündürürdü.
İnşallah yarın arayı kapattığını duyarsın doktorundan. İnşallah artık için rahat eder, biz de hep birlikte kutlama yaparız burada.
Senden çok güzel hayırlı haberler bekliyorum...

Kuzum alnımıza yazılan neyse o.
Aslında bizim düşünmemiz boşa.
Ama akıl işte gidiyor istediği yere. Elde değil ki...

1 yıl dişini sıkarsın.
En sevmediğim zamanları ilk zamanlar biliyor musun:)
Bana lohusalık bunalımı gelmişti. Çok zor geçirdim.
O günleri hiç istemiyorum aslında bi yandan da..

Aynen oyle.
Aslinda buraya daha bi dikkat ederek yazıyorum. Yoksa salt duygularimi yazsam varya millet bana belkide uyuz olur suna bak iyyyy der :))))

Napim anacim ben incigini boncugunu arastirip illa kurcalicam.
Mckssssss

Aynen oyle.
Aslinda buraya daha bi dikkat ederek yazıyorum. Yoksa salt duygularimi yazsam varya millet bana belkide uyuz olur suna bak iyyyy der :))))

Napim anacim ben incigini boncugunu arastirip illa kurcalicam.
Mckssssss
Aynı ben
Yarın gitmen iyi oldu, bir gün bile işkence oluyor insana bu durumda.
Yarını bekliyorum ben de o zaman :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…