C.tesiden perşembeye 4 gün ediyor yani oyle aman aman bu fark beklemiyorum . Benim tek derdim wajinal de olsa kalp atımını ekrandan görebilmek . Zaten duymak istemiyorum. Ama görsem oh diycem. 2 hafta gerilik açılmadığı sürece sorun olmuyormuş. Baya bı araştırdım da.Aynı ben
Yarın gitmen iyi oldu, bir gün bile işkence oluyor insana bu durumda.
Yarını bekliyorum ben de o zaman :))
Çok sevindim canım hadi gözümüz aydınHanımlar hastaneden geliyorum hcg 16.61 cikti
İlahi deli kızAdettendir söyle bakıyım neler yaptın bu ay
İnşallah görürsün de duyarsın da minik pıt pıtlarını :))) ayy o da çok heyecanlı oluyor kız. Yaşayamadım ikinciyi bir türlü..C.tesiden perşembeye 4 gün ediyor yani oyle aman aman bu fark beklemiyorum . Benim tek derdim wajinal de olsa kalp atımını ekrandan görebilmek . Zaten duymak istemiyorum. Ama görsem oh diycem. 2 hafta gerilik açılmadığı sürece sorun olmuyormuş. Baya bı araştırdım da.
Sen bu ay regli olursan önümüzde ay full 2 güne 1 yapsan sonra spontane takilsaniz.
bence etkilemiştir yani yine de şifa bunlar mutlaka ona çare olmasa başka bir şeye şifa olmuştur diye düşünüyorum.Ben de Yumurtayı olgunlastirip kaliteli yapiyor diye corek otu bal tarçın yapmistim ve 5 gun yemistim sabah aksam. Eşime de yedirmistim hatta :) belki tesadüf belki degil ama ben hamile kalisimi kesinlikle bu küre bagliyorum
yaa çok teşekkür ediyorum topic teki herkeslerin de güzel haberlerini alalım inşallahhhhÇok sevindim canım hadi gözümüz aydın❤❤
Cnm şimdi tam yatmıştım sen aklıma geldin hemen bakayım dedim. Rabbim acil şifalar versin. Tüm endişelerin gitsin inşaAllah sağlıcakla gelişsin bebişAynen oyle.
Aslinda buraya daha bi dikkat ederek yazıyorum. Yoksa salt duygularimi yazsam varya millet bana belkide uyuz olur suna bak iyyyy der :))))
Napim anacim ben incigini boncugunu arastirip illa kurcalicam.
Mckssssss
Cnmmm tebrik ederim . Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Darısı isteyen herkesin başınayaa çok teşekkür ediyorum topic teki herkeslerin de güzel haberlerini alalım inşallahhhh
2 tane test yaptin ve negatif oldugu halde kan verdin dimi?busra1tan ben senden de umutluyum yine de canım bekliyorum bu ay müjdelerimiz bir olsun inşallah. Dün yaptığım gebelik testi tertemiz çıkmıştı bu günkünde öyle olmadı nasip Allahtan umudunu kaybetme
Ah canim tsk ediyorum.Cnm şimdi tam yatmıştım sen aklıma geldin hemen bakayım dedim. Rabbim acil şifalar versin. Tüm endişelerin gitsin inşaAllah sağlıcakla gelişsin bebiş
Canım ben dağınık görüyorum resimden mi acaba?
Cnmmm tebrik ederim . Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Darısı isteyen herkesin başına
Aslında bu hafta 4 tane test yaptım 2 si erlen gebelik 2 si normal gebelik testiydi ilk yaptığım erken gebelik testinde silik çıkmıştı ama parca parca görünüyordu testin bozuk olduğunu düşündüm, ikinci gebelik testini yaptım tek çizgi, sonra normal gebelik testi yaptım o da tek çizgi çıktı. Bu sabaah yine yapmıştım işte coook silik bir çizgi daha çıktı ben de koştum doktoraaaa2 tane test yaptin ve negatif oldugu halde kan verdin dimi?
Bunu sorma sebebim busra icin.
Umut varrrrr halennnn yaniiii
Ayy gerçekten miiibusra1tan ben senden de umutluyum yine de canım bekliyorum bu ay müjdelerimiz bir olsun inşallah. Dün yaptığım gebelik testi tertemiz çıkmıştı bu günkünde öyle olmadı nasip Allahtan umudunu kaybetme
Gunaydin hatunlarrrr
Corek ptu bal tarcini nasil yapacaz anlatabilir misin yapsam mi ben de acabaBen de Yumurtayı olgunlastirip kaliteli yapiyor diye corek otu bal tarçın yapmistim ve 5 gun yemistim sabah aksam. Eşime de yedirmistim hatta :) belki tesadüf belki degil ama ben hamile kalisimi kesinlikle bu küre bagliyorum
Kiz evliliğin olmazsa olmazıdır minnak tartışmalar. Yoksa oyle monoton monoton hic gecer mi yillar :)Günaydın, ben güne kırmızılarla uyandım iki gün erken geldi. Gece eşimle tartışmıştk o yüzden hiç üzülmedim hayırlısı böyleymiş
Ben aktardan corek otunu çektirdim once.Corek ptu bal tarcini nasil yapacaz anlatabilir misin yapsam mi ben de acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?