Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı ben
Yarın gitmen iyi oldu, bir gün bile işkence oluyor insana bu durumda.
Yarını bekliyorum ben de o zaman :))
C.tesiden perşembeye 4 gün ediyor yani oyle aman aman bu fark beklemiyorum . Benim tek derdim wajinal de olsa kalp atımını ekrandan görebilmek . Zaten duymak istemiyorum. Ama görsem oh diycem. 2 hafta gerilik açılmadığı sürece sorun olmuyormuş. Baya bı araştırdım da.
Sen bu ay regli olursan önümüzde ay full 2 güne 1 yapsan sonra spontane takilsaniz.

İnşallah görürsün de duyarsın da minik pıt pıtlarını :))) ayy o da çok heyecanlı oluyor kız. Yaşayamadım ikinciyi bir türlü..
2 güne bir bilmiyorum ki canım ya bi regl gelsin, az bi regl zamanı da dinleneyim. Biraz düşünürüm belki yada hiç düşünmeyiz. Hiçbir şeyden emin değilim.

E biraz şevkim de motivasyonum da kırıldı haliyle...

Ben de Yumurtayı olgunlastirip kaliteli yapiyor diye corek otu bal tarçın yapmistim ve 5 gun yemistim sabah aksam. Eşime de yedirmistim hatta :) belki tesadüf belki degil ama ben hamile kalisimi kesinlikle bu küre bagliyorum
bence etkilemiştir yani yine de şifa bunlar mutlaka ona çare olmasa başka bir şeye şifa olmuştur diye düşünüyorum.

Aynen oyle.
Aslinda buraya daha bi dikkat ederek yazıyorum. Yoksa salt duygularimi yazsam varya millet bana belkide uyuz olur suna bak iyyyy der :))))

Napim anacim ben incigini boncugunu arastirip illa kurcalicam.
Mckssssss
Cnm şimdi tam yatmıştım sen aklıma geldin hemen bakayım dedim. Rabbim acil şifalar versin. Tüm endişelerin gitsin inşaAllah sağlıcakla gelişsin bebiş

2 tane test yaptin ve negatif oldugu halde kan verdin dimi?
Bunu sorma sebebim busra icin.
Umut varrrrr halennnn yaniiii
Cnm şimdi tam yatmıştım sen aklıma geldin hemen bakayım dedim. Rabbim acil şifalar versin. Tüm endişelerin gitsin inşaAllah sağlıcakla gelişsin bebiş
Ah canim tsk ediyorum.
Allah neyi uygun gormusse o olacak.
Iki türlü de yazacagim buraya.
Optum,iyi geceler

Canım ben dağınık görüyorum resimden mi acaba?
Cnmmm tebrik ederim . Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Darısı isteyen herkesin başına

Amin caniiimmm insallah rabbim tez vakitte saglikla herkese hayirli evlatlar nasip etsin

2 tane test yaptin ve negatif oldugu halde kan verdin dimi?
Bunu sorma sebebim busra icin.
Umut varrrrr halennnn yaniiii
Aslında bu hafta 4 tane test yaptım 2 si erlen gebelik 2 si normal gebelik testiydi ilk yaptığım erken gebelik testinde silik çıkmıştı ama parca parca görünüyordu testin bozuk olduğunu düşündüm, ikinci gebelik testini yaptım tek çizgi, sonra normal gebelik testi yaptım o da tek çizgi çıktı. Bu sabaah yine yapmıştım işte coook silik bir çizgi daha çıktı ben de koştum doktoraaaamucizeler allahtan umudu kaybetmemek lazim ben inanıyorum bu hafta sonu adet bekleyenlerden hep çift çizgi duyacağız

Ayy gerçekten miii olmasını çok istiyorum ama haftasonuna beklicem.. Regl olmazsam da birkaç gün beklerim. Bazen gecikiyor stresten...

Ben de Yumurtayı olgunlastirip kaliteli yapiyor diye corek otu bal tarçın yapmistim ve 5 gun yemistim sabah aksam. Eşime de yedirmistim hatta :) belki tesadüf belki degil ama ben hamile kalisimi kesinlikle bu küre bagliyorum
Corek ptu bal tarcini nasil yapacaz anlatabilir misin yapsam mi ben de acaba

Günaydın, ben güne kırmızılarla uyandım iki gün erken geldi. Gece eşimle tartışmıştk o yüzden hiç üzülmedim hayırlısı böyleymiş
Kiz evliliğin olmazsa olmazıdır minnak tartışmalar. Yoksa oyle monoton monoton hic gecer mi yillar :)
Tartisinca barışma kismi biyik alti gulmeler :))))
Kac yillik evlisin bu arada, biz 4 bitti 5 e girdik ama sanki 10 yil olmus gibiyiz

Corek ptu bal tarcini nasil yapacaz anlatabilir misin yapsam mi ben de acaba
Ben aktardan corek otunu çektirdim once.
Icine ham bal koydum ve bol tarçın..
Macun yaptim hepsini karistirip.
Bu islem için esini kullan zira el kol baya yorucu yani.
Sabah aksam hem kendim hem de esime verdim 1 er tatli kasigi ( tepeleme )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…