Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın, ben güne kırmızılarla uyandım iki gün erken geldi. Gece eşimle tartışmıştk o yüzden hiç üzülmedim hayırlısı böyleymiş
Olur öyle tartışmalar canım ya. Hergün anlaşma olmaz. Bazen fikir ayrılığı oluyor tabiki. Hepimiz tartışmalar yaşıyoruz emin ol..

Günaydın kızlar ,
Benim bat’a daha 3 gün var ancak dün hamile olduğumu öğrendimmmmmKan tahlili yaptırdım üstüne bi de idrar testi yaptım. Yarın yeniden kan tahlili vereceğim. Hayırlısıyla sağlıklı olur inşallah miniğim

Eklentiler

• BAF96761-501D-41F8-A40D-A731B672B3ED.webp
    13 KB · Görüntüleme: 20
7 yıl bitecek, ömrümü yedi :) haklısın cnm kavgasız da sıkıcı oluyor

Günaydın canım gözün aydın:))
Sağkıkla gelsin inşallah

Bende çok pimpirikli biriyim en ufak bir şeyi bile defalarca okur araştırırım ve bu da insanı çok strese koyuyor işte belki her konuda olursa olur olmazsa olmaz desek daha kolay olacak,herşey olacağına varır nasıl olsa

Hayırlı olsunnnn kan tahlilinde değerin kaç çıktı canım, bir de @KARABATAK_ ın dediği gibi neler yaptın bu ay :)

Hayırlı olsunnnn kan tahlilinde değerin kaç çıktı canım, bir de @KARABATAK_ ın dediği gibi neler yaptın bu ay :)
Sağol canım , Bat'a 4 gün kala Beta hcg 56,56 çıktı. Eve gittim bi de idrar testi yaptım , idrarı damlatır damlatmaz 2 çizgi oldu. Ben de şaşkınım. Geçen aylarda çok stres yapıyodum kızlar. Bu ay tatile gittik. Hiç umursamadım. Eşime keçiboynuzu pekmezi yedirrdim her gün 1 tatlı kaşığı. Doktorum bana yumurtlama tarihin bayram haftasına geliyor o hafta 10 gün boyunca gün aşırı ilişkiye gir dedi.Ben gün aşırı değil her gün yaptım :)Yumurtlama tarihimden 1 hafta önce eşim süt , bal , muz, fındık , ceviz , badem hepsini rondodan geçirip 1 hafta boyunca içmişti. Ben şunu anladım kızlar. Beklemediğin an gelmeyi seviyo bu zıpırlar. Kafana takmadığın da oluveriyo. Geçen aylarda her ay doktordaydım ben , artık doktor bi sorun yok ya eşin gelsin ya da hamile olana kadar gelme dedi :)))) bende bırakmıştım kafaya takmayı.Sebep aramaktan stres olmaktan olmuyomuş meğer.

kaç aydır deniyordunuz peki

Kızlar bu ay çörek otu yaptım tam 10 gün, adetin 2. Günü başladım, dün akşam bitti. Az önce tükürük testinde baya yoğun çatallanma gördüm. Bu öğleden sonra idrarda bakıcam bakalım ovu olmuş mu. Olursa benim için baya mucize gibi bişi daha 12-13. Gün yani, benim normalim düzenimde 18. Güne fln denk geliyodu son 6 aydır zaten 30-40 gün belki çatlamadı. Çörekotu galiba işe yarıyor yahu. Eşim döndü dün fena hasta ama, dün bi yaklaştı ama dedim yarın sevişiriz, akşam olmuş 11 zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…