Olur öyle tartışmalar canım ya. Hergün anlaşma olmaz. Bazen fikir ayrılığı oluyor tabiki. Hepimiz tartışmalar yaşıyoruz emin ol..Günaydın, ben güne kırmızılarla uyandım iki gün erken geldi. Gece eşimle tartışmıştk o yüzden hiç üzülmedim hayırlısı böyleymiş
Sanki ben doktorun kapısında bekliyorum şuandaHastanedeyim.
45 dk var daha randevuma.
Heyecandan kalbim girtlagimda atiyor.
Dr simdi girdi odasina,
Belki erken alir beni.
Yeminle acaip heycanliyim.
Parmaklarim uyusuk karnim nasil agriyor anlatamam. 3 kere inşirah okudum ama yok anam sakinlesemiyorum.Sanki ben doktorun kapısında bekliyorum şuanda
Sakin ol, güzel enerji gönderelim oraya. Herşey güzel olacak.Parmaklarim uyusuk karnim nasil agriyor anlatamam. 3 kere inşirah okudum ama yok anam sakinlesemiyorum.
Bide tek basimayim ayhhhh.
Günaydın kızlar ,Merhaba sevgili anne adayları
2020 annesi olabilirim diyorsanız buyurun yeni topiğimize
...BAT TARİHLERİMİZ...
@virgo_35 ...18 mayıs✔1.mujde
@KARABATAK_ ...28 mayis ✔2.müjde
@YEKTA61 ...31 mayıs✔3.müjde
@Mutfakci anne 17 mayıs + 4.müjde:
@Prettygirl .. ✔5.müjde
@Algernonya ...19 haziran
@arzu28 ...21 haziran
S Sibelll16 ....22 haziran
@aygulhnm23 ... 22 haziran
busra1tan ...23 haziran
M Merve2728 ... 23 haziran
@YesimV ...24 haziran
Zeynep_teacher ...26 haziran
@Vizeci06 ...27 haziran
@Moonnlightt....28 haziran
@agacsizkoalaa ...29 haziran
@yaprakali ...1 temmuz
@dlkkydlntpl ...6 temmuz
@Duygu Akdemir....7 temmuz
@marcoluparisli....10 temmuz
@ups_up ...11 temmuz
@besiktasli....12 temmuz
@Eylullum1 ...15 temmuz
@Nrnslmylmz07 ...15 temmuz
@esoz2013 ...16 temmuz
B Birgarip_ ...18 temmuz
@kucukbikadin ...19 temmuz
@Dormicum00 ... 19 temmuz
7 yıl bitecek, ömrümü yedi :) haklısın cnm kavgasız da sıkıcı oluyorKiz evliliğin olmazsa olmazıdır minnak tartışmalar. Yoksa oyle monoton monoton hic gecer mi yillar :)
Tartisinca barışma kismi biyik alti gulmeler :))))
Kac yillik evlisin bu arada, biz 4 bitti 5 e girdik ama sanki 10 yil olmus gibiyiz
Günaydın canım sıkma canını oluyor bazen bunlar. Erkeklere kızınca iyiki olmadı diyoruzGünaydın, ben güne kırmızılarla uyandım iki gün erken geldi. Gece eşimle tartışmıştk o yüzden hiç üzülmedim hayırlısı böyleymiş
Hayırlı olsun canımcımGünaydın kızlar ,
Benim bat’a daha 3 gün var ancak dün hamile olduğumu öğrendimmmmmKan tahlili yaptırdım üstüne bi de idrar testi yaptım. Yarın yeniden kan tahlili vereceğim. Hayırlısıyla sağlıklı olur inşallah miniğim
Günaydın canım gözün aydın:))Günaydın kızlar ,
Benim bat’a daha 3 gün var ancak dün hamile olduğumu öğrendimmmmmKan tahlili yaptırdım üstüne bi de idrar testi yaptım. Yarın yeniden kan tahlili vereceğim. Hayırlısıyla sağlıklı olur inşallah miniğim
Sağol canımm , inşallah yarın da beta değerim yükselir de için rahatlrHayırlı olsun canımcım
Sağol canımGünaydın canım gözün aydın:))
Sağkıkla gelsin inşallah
Aynen öyle dedim iyki olmadı dedim onu üzmek için kendisine de dedm :) sonra üzülürüm ama anlık rahatlama oluyor öyleGünaydın canım sıkma canını oluyor bazen bunlar. Erkeklere kızınca iyiki olmadı diyoruz
Hayırlı olsunnnnGünaydın kızlar ,
Sağol canım , Bat'a 4 gün kala Beta hcg 56,56 çıktı. Eve gittim bi de idrar testi yaptım , idrarı damlatır damlatmaz 2 çizgi oldu. Ben de şaşkınım. Geçen aylarda çok stres yapıyodum kızlar. Bu ay tatile gittik. Hiç umursamadım. Eşime keçiboynuzu pekmezi yedirrdim her gün 1 tatlı kaşığı. Doktorum bana yumurtlama tarihin bayram haftasına geliyor o hafta 10 gün boyunca gün aşırı ilişkiye gir dedi.Ben gün aşırı değil her gün yaptım :)Yumurtlama tarihimden 1 hafta önce eşim süt , bal , muz, fındık , ceviz , badem hepsini rondodan geçirip 1 hafta boyunca içmişti. Ben şunu anladım kızlar. Beklemediğin an gelmeyi seviyo bu zıpırlar. Kafana takmadığın da oluveriyo. Geçen aylarda her ay doktordaydım ben , artık doktor bi sorun yok ya eşin gelsin ya da hamile olana kadar gelme dedi :)))) bende bırakmıştım kafaya takmayı.Sebep aramaktan stres olmaktan olmuyomuş meğer.Hayırlı olsunnnnkan tahlilinde değerin kaç çıktı canım, bir de @KARABATAK_ ın dediği gibi neler yaptın bu ay :)
kaç aydır deniyordunuz pekiSağol canım , Bat'a 4 gün kala Beta hcg 56,56 çıktı. Eve gittim bi de idrar testi yaptım , idrarı damlatır damlatmaz 2 çizgi oldu. Ben de şaşkınım. Geçen aylarda çok stres yapıyodum kızlar. Bu ay tatile gittik. Hiç umursamadım. Eşime keçiboynuzu pekmezi yedirrdim her gün 1 tatlı kaşığı. Doktorum bana yumurtlama tarihin bayram haftasına geliyor o hafta 10 gün boyunca gün aşırı ilişkiye gir dedi.Ben gün aşırı değil her gün yaptım :)Yumurtlama tarihimden 1 hafta önce eşim süt , bal , muz, fındık , ceviz , badem hepsini rondodan geçirip 1 hafta boyunca içmişti. Ben şunu anladım kızlar. Beklemediğin an gelmeyi seviyo bu zıpırlar. Kafana takmadığın da oluveriyo. Geçen aylarda her ay doktordaydım ben , artık doktor bi sorun yok ya eşin gelsin ya da hamile olana kadar gelme dedi :)))) bende bırakmıştım kafaya takmayı.Sebep aramaktan stres olmaktan olmuyomuş meğer.
5 ay denedik olmadı 6. ay da oldu.kaç aydır deniyordunuz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?