Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5 ay denedik olmadı 6. ay da oldu.
Yalnız eşinin yaptıklarının yüzde birini yapmadı benim eşim ben eşime o kadar şey yaptırsam deli gibi durumu takmışım demektir ben anca burda yazarak takıyorum bu konuya icraat yok gerci benim taktığım da bebek olmuyo meselesi değil, niye adetim bozuldu ? Ne zaman çatlıcak? Çatladı mı? 50 gün adet olmadım tesr yapıyım, niye negatif yoksa daha çatlamadı mı diye yaşadığım kendimle savaşım. Bebek olup olmayışını takmıcam da zaten nu takacak noktaya dahi yaklaşamadım ki

Canım ben deli gibi takmıştım olmayınca insan taktıkça takıyo. Eşim dün gelmiş diyo ki , bu ay da olmasa sen kesin beni doktora gönderecektin. Sırf doktora gitmemek için uğraltım şükür olmuş diyo:))) Benim arkadaşım da öyleydi kız çabaladı etti. Sonra bıraktı. Pat diye hamile kaldı hem de ikiz

cnm gözün aydın. Rabbim saülıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin

Günaydın, ben güne kırmızılarla uyandım iki gün erken geldi. Gece eşimle tartışmıştk o yüzden hiç üzülmedim hayırlısı böyleymiş

cnm hiç üzülme olur öyle şeyler bazen gergin olabiliyoruz belki sende hem hastalanacağın hem beklentin olduğu için gerilmişsindir. bende hamileliğimi öğrendiğim zaman eşime demeden böyle onun gerginliğiyle eşimde aynı şekilde tartışmıştık ama sora geçti gitti

Meraba hanımlar bende 2 buçuk aylik hamileyim aranıza yeni katıldım muhtemelen 12 Ocak 2020 de Bebeğimi kucağıma alacağım allahım isteyen herkese bu güzel duyguyu tattirsin
Hoşgeldin canm , sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah.kesesini ne zaman gördün sen ? Kaç haftalıktı?

Merhaba evet gerçekten stresten olmuyor kafaya takmadığın oluruna bıraktığın vakit bi bakmışsın oluvermiş

Ben de ilkine öyle hamile kaldım. Bunu biliyorum, 10 ay denedim takip ettim olmadı . Bir ay ara verdim çünkü adet düzensizlikleri falan çok yormuştu. O ay gebe kalmıştım. Şimdi oğlum 30 aylık işte. Ben ikinci hemen olur sanmıştım, daha niyetine girmeden herkese de yaydım, daha öncesindeki 3 ay foliık asit kullanım döneminde yaydım salak gibi. Sonra deli misin ikinci çok zor ben daha düşünmüyorum diyen herkes ben gebeyim diye aramaya başladı, yalanlarına sinir oldum çok alındım bu durum baya 3 ay 15 kişinin gebeliğini öğrenmemle bende doruk noktasına çıktı ve diğer insanların samimiyetsizliğine o kadar alındım ve düşünmeye başladım ki adet düzenim bozuldu. Bu sayede bi kere bile deneyeneden gebeliği 6 ay geçti. Şimdi o gebeler doğuruyor canlı canlı görüyorum bu da beni hala etkileyecek mi bilmiyorum. Bende durum farklı gelişti. Şuan kendi durumumu değil hala bana rol yapmış insanların terbiyesizliklerini düşünüp düşünüp üzülüyorum, tüm iletişim medyamı sildim kimsenin kalbini kırmamak için. İnsanların ikiyüzlülüğü hormonlarımı bozdu. Sanırım psikoloğa fln gitmem gerekecek, bu konuya niye bu kadar taktığımı bilmiyorum anlamadım. Biz de niyetliyiz deseydiler bunlar olmayacaktı

Herkes artık çocuk yapmak zor diye düşünmüyorum diyor. Ben evlenirken benimle aynı yıl evlenen arkadaşlarım kuzenlerim akrabalarım hepsi daha erken gezeceğiz tozacağız önce dedi. Hepsi hamile kaldı. ben bekledim biraz tabi. İnsanlar olmaz diye yapmayacağız diyorlar ki çevre baskısını azaltabilsinler diye.Bana da herkes çocuk var mı diyip duruyodu , düşünmüyoruz diyodum ki sormasınlar diye. Halbu ki düşünmemek değil olmuyodu. Bi de bu tarafından bak canım? Samimiyetsizlik değil bu bence mecburiyet. Bu şekil de düşünerek belki kendini rahatlatabilirsin. İnsanlar olmuyo dediklerinde üstlerinde baskı olacak. doktor tavsiyeleri gelecek vs. bu da süreci zorlaştıracak. Bence psikologluk hiçbirşey yok. Sen gayet sağlıklı birisin. Tamamen kafanı rahatlat ve kendini bırak. İnşallah güzel haberi alırsın.

Canım tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah. ben de dün öğrendim benim de bat a 2 var hcg kaç çıktı benimki 16,61 düşük mu ya normal mi acaba

Canim senin kalbin cok temiz.

Allah tez zamanda nasip etsin bebek.

Psikologa gitmek iyi gelebilir, benim imkanim olsa haftada 1 giderdim herhalde.gunumuzde insanlari anlamak imkansiz artik. Insanlar kötü art niyetli ve bencil.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsin ve kotu kalplileri bizden uzak tutsun.

Bu arada dedigin cikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…