Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah. ben de dün öğrendim benim de bat a 2 var hcg kaç çıktı benimki 16,61 düşük mu ya normal mi acaba
Teşekkürler , Sana da Hayırlı olsun canım. yarın testi tekrarla Min %60 artmış olması lazım. Değerin düşük olup olmadığı döllenmenin erken ya da geçolmasıyla alakalı. Önemli olan değerin 2 günde artmış olması. Yarın tekrar kan ver baktır bi. Yükselir inşallah , sıkma kendini.

Ay ne demiştim ki acaba? Özel mesajda mı dedim yoksa? Bi bakıyım. Bu arada ben de insanlar için iyi düşünmediğim için kendimi artık hiç de temiz kalpli hissetmiyorum. Bir de adet düzenim bozulunca 4 kilo aldım ne güzel vermiştim gayet formdaydım, şimdi bi de ona takmaya başladım. Biryanım da diyo ki ilk gebe kaldığımdan iki kilo azım şuan, kilolu değilim 36-38 beden ama işte mükemmeliyetçi kafa yakın arkadasım psikolog ama iki çocugu var konuşamıyoruz doğru düzgün haftada 3 kez fln çocuklarla buluşmamıza rağmen yani ama alman, almanca felsefi mesele detay konuşmak çok zor oluyor ya. İstanbula geldiğimde bir neuroformart seansı daha ayarlıyım hala varsa o kurum .

Merhaba kizlar

Yeni uyuttum kızımı, hemen yazıyorum.

Dr ultasonda yolk sacdan bahsetti ve bebegi de gördü minicik dedi.

Kanama alani azalmis :)

6+1 cikti olcumde

10 gun sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi.

Dr, umduğumdan cok iyi ilerliyor bu gidisle arayi kapatir dedi.
Folik asit
Decavit
D vitamini
Progestan devam.
Tahlil sonuclarini gosterdim, gayet iyi ama 6 tane test eksik onlari da tamamlayin gelmeden dedi.
500 gr vermisim c.tesiden beri

Konusurken tit tir titredim
Nasil kendimi sartlamissam cikinca odadan ağladım sevincten.

Boyle iste :)

Şükür Allah ima.

Çok şükürr
Dedim bak sanaaa :))

Gözümü aydın canım benim.
İnşallah haftaya kalbini dinleyeceksin:))

Aaaa çok seb
aaaa çok sevindim canım sağlıkla kucana da alırsın inşallah bebişini

Bide kaç ayda hamile kaldın ben daha ilk denemem hemen olsun istiyorum ama zor onu da biliyorum

canim cook sevindim peki sata gore kac olmasi gerekiyodu benim bir hafta geriden geliyor sata gore olcumde ondan sordum

Kizcelerim dun cok yorgundum eve geldim yemek yedim ve 10da yattim. Gecmisi okuyup size yetisecem insallah Prettygirl canim hayirli olsun cok sevindim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. busra1tan canim benim yoklugumda kesin olumsuz dusuncelere dalmissindir simdiden sopa gostereyim aksama geliyorum.

Çok şükür canım gözün aydın.

Gözün aydın canım:) rabbim sağlıkla kucağına almayı sağlıkla ve hayırlarla büyütmeni nasib etsin inşallah:)

Kızlar merhaba benim de 1 hafta var adetime inşallah gelmez de kafama hiç takmadım bu ay zaten 3.çocuk için 2. Denememiz inşallah bu ay tutar klasik bel ağrısı sızlaması ve sulu beya akıntım var başka da bir şey yok

ayy çok şükür gözün aydın canım inşallah hepimize de nasip olur duamızla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…