Mayis 2015 de evlendimBide kaç ayda hamile kaldın ben daha ilk denemem hemen olsun istiyorum ama zor onu da biliyorum
(15 haziran)6+3 de gittigimde 4+4canim cook sevindim peki sata gore kac olmasi gerekiyodu benim bir hafta geriden geliyor sata gore olcumde ondan sordum
Sen cok iyi bir insansinKizcelerim dun cok yorgundum eve geldim yemek yedim ve 10da yattim. Gecmisi okuyup size yetisecem insallahPrettygirl canim hayirli olsun cok sevindim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. busra1tan canim benim yoklugumda kesin olumsuz dusuncelere dalmissindir simdiden sopa gostereyim aksama geliyorum.
Hahahha beni nasıl da tanımış:)))Kizcelerim dun cok yorgundum eve geldim yemek yedim ve 10da yattim. Gecmisi okuyup size yetisecem insallahPrettygirl canim hayirli olsun cok sevindim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. busra1tan canim benim yoklugumda kesin olumsuz dusuncelere dalmissindir simdiden sopa gostereyim aksama geliyorum.
Hadi inşallah tutmuştur da çok oyalamaz seni de bizim gib :)))Kızlar merhaba benim de 1 hafta var adetime inşallah gelmez dekafama hiç takmadım bu ay zaten 3.çocuk için 2. Denememiz inşallah bu ay tutar klasik bel ağrısı sızlaması ve sulu beya akıntım var başka da bir şey yok
belirtiler aynı oluyor reglle diyor herkes amaBenim alt tarafım ağrıyor.
Regl yakındır:)
O yumurtlama gününü atlama. Sen de bi hamile kalsan hayırlısıyla. Senin üçüncü mü olacaktı yanlış hatırlamıyorsamKızlar bu ay çörek otu yaptım tam 10 gün, adetin 2. Günü başladım, dün akşam bitti. Az önce tükürük testinde baya yoğun çatallanma gördüm. Bu öğleden sonra idrarda bakıcam bakalım ovu olmuş mu. Olursa benim için baya mucize gibi bişi daha 12-13. Gün yani, benim normalim düzenimde 18. Güne fln denk geliyodu son 6 aydır zaten 30-40 gün belki çatlamadı. Çörekotu galiba işe yarıyor yahu. Eşim döndü dün fena hasta ama, dün bi yaklaştı ama dedim yarın sevişiriz, akşam olmuş 11 zaten
Evet öyle de diyorlar hani..belirtiler aynı oluyor reglle diyor herkes ama
Bu hafta hiç olmayan bir şey oldu aslında sağ kasığıma sızılar girdi. Neden negatif çıktı testim nedeeeenn. Kız olduğu için çıkmamıştır inşallahOlana kadar bırakmak yok kızlar ümidimizi kaybetmiyoruz
Bi ogluşu var, 2.yi istiyorlar ama 3,4 de olmasindan yana. Kalabalik aile seviyorO yumurtlama gününü atlama. Sen de bi hamile kalsan hayırlısıyla. Senin üçüncü mü olacaktı yanlış hatırlamıyorsam
Baharın yanına kardeş geliyo onunda yanına arkadaş gelsin ikiledin bebişleri onları da ikileKizlar bizim muhabbet kuşumuz var.
Cok tatli, adi bahri..
Ocak ayinda 1 aylikken katıldı ailemize.
En cok bana düşkün, kanarya gibi mübarek
1 gece kalmali biryere götürmüyoruz ama 1 geceden fazla kalacaksak onu da götürüyoruz tabi.
Acaip tatli ve cok alışkın insana.
Ben normalde asla 2 kuş dusunmezdim ama son gunlerde ona bakip bakip vicdan yapiyorum.
Salonda durmasam da muziksiz birakmam onu. Cogunlukla da özgürce uçar.
Ama ne bilim ya, tek basina sonucta.
Sizce yanina arkadas alayim mi?
Uremelerini de istemiyorum alirsam.
Nasil yapsam ki acaba.
Bide bişey sorcam ilk doğumun normal miydi. Sezeryan miKizlar bizim muhabbet kuşumuz var.
Cok tatli, adi bahri..
Ocak ayinda 1 aylikken katıldı ailemize.
En cok bana düşkün, kanarya gibi mübarek
1 gece kalmali biryere götürmüyoruz ama 1 geceden fazla kalacaksak onu da götürüyoruz tabi.
Acaip tatli ve cok alışkın insana.
Ben normalde asla 2 kuş dusunmezdim ama son gunlerde ona bakip bakip vicdan yapiyorum.
Salonda durmasam da muziksiz birakmam onu. Cogunlukla da özgürce uçar.
Ama ne bilim ya, tek basina sonucta.
Sizce yanina arkadas alayim mi?
Uremelerini de istemiyorum alirsam.
Nasil yapsam ki acaba.
38+2 de acil sezeryan oldum ben.Bide bişey sorcam ilk doğumun normal miydi. Sezeryan mi
Benim de ilk sezeryan dı bu sefer normal olsun istiyorum ama bakalım hayırlısı38+2 de acil sezeryan oldum ben.
Amniyon sivisi kritik seviyeye kadar azalmis,
Suni sanci ile normal denicektik ama sivi bittigi icin dr bebegi riske atamam dedi. Yani ilk karari bana birakmisti, sonra detayli ultrason raporunu görünce bana soz hakki vermedi. Oyle iste.
Ssvd yi destekleyen bi dr ile ilerlemeni tavsiye ederim gebelik durumunda.Benim de ilk sezeryan dı bu sefer normal olsun istiyorum ama bakalım hayırlısı
İlk gebeliğim de gittim doktorum dan çok memnumdum oda bunu destekliyor Bi. Çok doğum yaptırmış hamile olmam durumunda yine aynı doktorla ilerlemeyi düşünüyorum bakalım tabi. İstemekle olmuyo şartlar da önemliSsvd yi destekleyen bi dr ile ilerlemeni tavsiye ederim gebelik durumunda.
İkinci olucik kısmetse, idrar testi daha negatif dedi, o zaten en önemli iki günü söylüyo, mikroskop 5 güne kadarO yumurtlama gününü atlama. Sen de bi hamile kalsan hayırlısıyla. Senin üçüncü mü olacaktı yanlış hatırlamıyorsam
Gözün aydın canım çok güzel haberler almışsın daha da güzel haberler alırsın inşallah ❤Merhaba kizlar
Yeni uyuttum kızımı, hemen yazıyorum.
Dr ultasonda yolk sacdan bahsetti ve bebegi de gördü minicik dedi.
Kanama alani azalmis :)
6+1 cikti olcumde
10 gun sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi.
Dr, umduğumdan cok iyi ilerliyor bu gidisle arayi kapatir dedi.
Folik asit
Decavit
D vitamini
Progestan devam.
Tahlil sonuclarini gosterdim, gayet iyi ama 6 tane test eksik onlari da tamamlayin gelmeden dedi.
500 gr vermisim c.tesiden beri
Konusurken tit tir titredim
Nasil kendimi sartlamissam cikinca odadan ağladım sevincten.
Boyle iste :)
Şükür Allah ima.
Ayy ben buraya girmeyeli yeni bebiş haberleri gelmişşş çok sevindim.Yeni hamile arkadaşları çok tebrik ediyorum,sağlıkla ilerlesin gebelikleri. Darısı tez zamanda bana ve bekleyen diğer arkadaşlara inşallah. Benim bat'a daha 9 gün var bekle babam bekle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?