Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bide kaç ayda hamile kaldın ben daha ilk denemem hemen olsun istiyorum ama zor onu da biliyorum
Mayis 2015 de evlendim
2015 sonunda kimyasal gebelik yasadim.
2016 ekimde hamile oldugumu ogrendim.

2.de ilk ciddi denemede tuttu diyebilirim cunku mayistan once ovulasyon donemine 1 felan denk geliyordu korunmasiz.
Takvim tutuyorum ben yıllardır regl (oraya not da ekliyorum oradan biliyorum )
canim cook sevindim peki sata gore kac olmasi gerekiyodu benim bir hafta geriden geliyor sata gore olcumde ondan sordum
(15 haziran)6+3 de gittigimde 4+4
Bugün)7+1 de gittigimde 6+1

Sen cok iyi bir insansin

Hahahha beni nasıl da tanımış:)))
Bekliyorum haftasonunu. İkimiz de regl olmasak ne güzel olur.. :))

Hadi inşallah tutmuştur da çok oyalamaz seni de bizim gib :)))

O yumurtlama gününü atlama. Sen de bi hamile kalsan hayırlısıyla. Senin üçüncü mü olacaktı yanlış hatırlamıyorsam

Reactions: BYV
Kizlar bizim muhabbet kuşumuz var.
Cok tatli, adi bahri..
Ocak ayinda 1 aylikken katıldı ailemize.
En cok bana düşkün, kanarya gibi mübarek
1 gece kalmali biryere götürmüyoruz ama 1 geceden fazla kalacaksak onu da götürüyoruz tabi.
Acaip tatli ve cok alışkın insana.
Ben normalde asla 2 kuş dusunmezdim ama son gunlerde ona bakip bakip vicdan yapiyorum.
Salonda durmasam da muziksiz birakmam onu. Cogunlukla da özgürce uçar.
Ama ne bilim ya, tek basina sonucta.
Sizce yanina arkadas alayim mi?
Uremelerini de istemiyorum alirsam.
Nasil yapsam ki acaba.

Reactions: BYV
Baharın yanına kardeş geliyo onunda yanına arkadaş gelsin ikiledin bebişleri onları da ikile

Bide bişey sorcam ilk doğumun normal miydi. Sezeryan mi

Bide bişey sorcam ilk doğumun normal miydi. Sezeryan mi
38+2 de acil sezeryan oldum ben.
Amniyon sivisi kritik seviyeye kadar azalmis,
Suni sanci ile normal denicektik ama sivi bittigi icin dr bebegi riske atamam dedi. Yani ilk karari bana birakmisti, sonra detayli ultrason raporunu görünce bana soz hakki vermedi. Oyle iste.

Benim de ilk sezeryan dı bu sefer normal olsun istiyorum ama bakalım hayırlısı

Ayy ben buraya girmeyeli yeni bebiş haberleri gelmişşş çok sevindim. Yeni hamile arkadaşları çok tebrik ediyorum,sağlıkla ilerlesin gebelikleri. Darısı tez zamanda bana ve bekleyen diğer arkadaşlara inşallah. Benim bat'a daha 9 gün var bekle babam bekle.

Gözün aydın canım çok güzel haberler almışsın daha da güzel haberler alırsın inşallah ❤

Amin canım com 9 güne kalmadan sen de ogrenirsin insallah mujdeni ben adetten 2 gun önce öğrenmiş oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…