Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sağol canım benim cookkkk teşekkür ediyorumdaha nice güzel müjdeler duyalım insallah❤

Reactions: BYV
Aslen suyu yokken bebek 72 saate kadar kordon sıvısıyla gayet sağlıklı yaşayabiliyormuş ama çoğu doktor gebesini normal doğuma bırakıp uzun saatler başında beklemek istemiyor maalesef bu bir gercek, bir Türkiye gerçeği bir de risk yüzde 1 bile olsa bebeği anneyi riske atmak istemiyolar . İkisine canlı kavuşmak birincil amaçları

Amin canım com 9 güne kalmadan sen de ogrenirsin insallah mujdeni ben adetten 2 gun önce öğrenmiş oldum
İnşallah ama günü gelmeden test yapmak istemiyorum hatta 1 gün geçmesini bile beklesem mi düşünmekteyim Birde hangi test markaları güvenilir ya şu eczaneden aldığımız 5 liralıklarda falan çıkar mı yoksa özel bir marka söyleyip almalıyım?

Dr ne derse yapıyoruz koyun gibi.
Tersi bi durumda bi ömür vicdan azabından ölür insan. Dimi ama.

Evet öyle de diyorlar hani..

Bu hafta hiç olmayan bir şey oldu aslında sağ kasığıma sızılar girdi. Neden negatif çıktı testim nedeeeenn. Kız olduğu için çıkmamıştır inşallah
Bu gün yine yapsaydın canım. Inşallah kızdır senin ki de. Ben nedense senin hamile oldugunh düşünüyorum. Olmazsan ben senden daha cok uzulecegim valla. Ama bence hamilessiiinnnnben benimkinin kız olduğunu düşünüyorum geç döllenme gibi zor belli oldu ya hem hcg de düşük sanki. en son kız olanlar yaşıyormuş ya o yüzden bence kız

Ssvd yi destekleyen bi dr ile ilerlemeni tavsiye ederim gebelik durumunda.
Benim almanyada yakınımdaki iki arkadasım ssvd yaptı, ama epiduralle yapmışlar bende bişi sanmıştım ama gayet yaptılar yani hiç problem yaşamadılar, ikisinin de söyledi normal doğum bin kat daha iyi oldu. Gerçi doğum sancısını 9 saat çekmiş biri olarak, epidural alıp doğum yapmış birinin normal doğuma kolay demesini az bi komık bulmadım desem yalan olur. Hani ben desem normal doğum zor değil diye okey de ilaçla komple uyuşmuşsun ıkındın mı ıkınmadın mı onu bile hissetmiyorsun velhasılkelam biri 36 yaşındaydı ve ssvd yaptı imkansız değil

Ayy inşallah canım ya..
Bilmiyorum ki alt tarafta ağrılarım var aslında ama Rabbim bilir...
İnşallah bebektir. Ve kız olmasını da çok istiyorum :) kızım demek ilginç geliyor bana. Hep oğlum dediğim için

Ay bence de yalnız kalmasın ya ürese de ne olacak sanki verirsin birilerine 2 ser 2 ser gittikleri yerlerde de yalnız olmazlar hem. Hayvanları çok seviyorum annemlerin de muhabbet kusu var maviş adı yalnız o da çok üzülüyorum ama annem 2.ye bakamaz çünkü onu zor bakıyor kıyamıyor da birilerine vermeye

Bir ben terbiyesizdim sanırım ya, gözümü normal doğum bürümüştü. Nası cesaretse sat a göre 41+5 deydim bi de, ebemle tartışmıştım ben yere doğurmucam diye, o doğuracaksın diye hırs yapmıştı ve on santimlik açıklıkla tek ıkınmayla doğacak çocugu meditasyona girip bi saat doğurmamış beklemiştim ne o yere havluya çocuk mu doğurulur benim içime sinmemişti yani. Sonra doğum masasına zıpladım 3 dakikada doğurdum. Benim gözüm çok karaydı ilk gebeliğimde bilmiyorum ikincide de böyle manyak olur muyum

Ben daha 26 yaşındayım ve gerçekten sezeryan dikiş yerim bile belli değil doktorum o konuda çok iyi iş çıkarmış ben kendime inanıyorum normal doğururum ayağında 3 kırık la kızını sallamış biri bence onu da yapar

Ben de 35. Haftada amniyon sıvısı tükendiği için 2 gün ciğer geliştirici yapıldı üçüncü gün sezeryana alındım acilen. Oğlum 7 gün küvezde kaldı. Bazen düşünüyorum başka doktora damı gitseydim diye. Ama gitseydim ve çocuğuma bisey olsaydı üzüntüden kahrolurdum ve vicdandan. Biz onların ilmine emanet ediyoruz kendimizi umarım onlar bu durumu kötüye kullanmıyorlardır.

Inşallah sağlıkla gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin inşallah Allah'ım. Benim ilk olduğu için bana fark etmez kız da olur erkek de ama eşim kız istiyor

Ben erken gebelik testi almıştım iki farklı marka ama isimlerini hatırlamıyorum biri 20 tl biri 39 tiydi. 4tane de 5 liralık normal gebelik testi almıştım .normal gebelik testiyle öğrendim sayılır onun da adını hatırlayamıyorum ya

@KARABATAK_ canım valla ben hiç kuş bakacak bi insan değilim.

Komşu ramazan bayramında memleketine giderken bana bıraktı kuşunu.
Gelmesini zor bekledim.
Tüyü uçuyor her yere. Hiç bana göre değil.
Geldiği gün teslim ettim

Ben erken gebelik almayı düşünmüyorum bu ay sabredicem ve günü bekleyeceğim, kararlıyım. Tamam o zaman bende onlardan alırım inşallah son alışım olur.

Kızlar ben de normal doğum yaptım.
Benim oğlan 40 haftayı doldurmasına rağmen gelmeyince suni sancı aldım doğurdum
Ben de normal doğum istiyorum ama bakalım epidural normal doğum yapan bir hastane bulabilirsem burada araştırma yapmam lazım olduğumuz yer biraz küçük olduğu için imkanlar kısıtlı, yapan yermutlaka vardır ama bakalım ne kadar fiyat isteyecekler. Tabi rabbim anlimizane yazmışsa o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…