Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin yine 9 gün benim bir ay var

Epiduralde olsa normal yapamayanlar var ama bence hafife almamak lazım sonuçta normal yoldan gelmiş bebek :) sen sancı çekmişsin normal doğum zor değil diyemezsin ama onlar der. Keşke ben de epidural takılacak açıklığa ulaşıp çektiğim 3 saat suni sancının sonunda sezaryen olmak zorunda kalmasaydım ama bir gün sancı çekip yok illa sezaryen olmam diyenlerden değilim valla sezaryende çok kolay bence :)

Ben erken gebelik almayı düşünmüyorum bu ay sabredicem ve günü bekleyeceğim, kararlıyım. Tamam o zaman bende onlardan alırım inşallah son alışım olur.
Inşallah normal gebelik testiyle öğrenirsin benim iki testim kaldı kanda görünce daha test mest yapmadim Ben babalar gününde eşime sürpriz yapabilmek için aldım aslında erken gebelik testini. Ilk yaptigimda yine silik çıkmıştı ama parca parca göründüğü için test bozuk sanmistim

Reactions: BYV
Ona kolay diyorlar ama önemliymiş ypan yer, anestezi uzmanı falan..

O pahalı bir şey dediler ben yaptırmadım.
Cimri Büşra iş başında

Senin yine 9 gün benim bir ay var
Kız üzülme bu değerlendirebileceğin koskoca bir ay demek. İşin en zevkli kısmı orası zaten. Benim yumurtlama günleri geçti şimdi tuttu,tutmadı diye beklemek insanı sinir ediyor. Keşke böyle tuttuğunda hemen bir işaret gelse aynı gün ne güzel olurdu.

Sadece ayağının değil de bütün kemiklerinin kırılması gibi düşün sen onu yani suni sancıdan bahsediyorum tabi normali bilmiyorum

Yaaa öyle olunca da muallakta kalmışsındır Bende aynı şeyi istemiştim babalar günü için ama nasip değilmiş. Şimdi bu ayda olmazsa önümüzdeki ay tatile gidiyoruz. Artık orda yiyip, içip yapıcam takvime göre yumurtlama günlerine denk geliyor.

Ben diyebilirim ama zor değil yani normal doğum, daha kötü adet ağrılarım olmuştu eskiden. Sezeryan ve suni sancı konuları derin canım ya. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez büyük konuşmamak gerek , ilerde başımızdan daha neler geçecek onu da bilemeyiz. Herkese gönlündeki doğumu diliyprum, herkesin öncelikleri farklı

Ya canlarım çok da kötüye kullanmıyorlar, sadece bebek ve anne sağ bir şekilde hayatına devam ediyor. Öncelikleri bu, çok da kötü bişi değil.

Ben bakimini iyi yapiyorum, evde tüy dışkı vs hiç olmaz, ama tabi iki tane olursa nasil edeeim bilmiyorum. Bahri ye kıyamıyorum yoksa 2.gereksizde
Hosgeldin canim aramiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…