- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Senin yine 9 gün benim bir ay varAyy ben buraya girmeyeli yeni bebiş haberleri gelmişşş çok sevindim.Yeni hamile arkadaşları çok tebrik ediyorum,sağlıkla ilerlesin gebelikleri. Darısı tez zamanda bana ve bekleyen diğer arkadaşlara inşallah. Benim bat'a daha 9 gün var bekle babam bekle.
Epiduralde olsa normal yapamayanlar var ama bence hafife almamak lazım sonuçta normal yoldan gelmiş bebek :) sen sancı çekmişsin normal doğum zor değil diyemezsin ama onlar der. Keşke ben de epidural takılacak açıklığa ulaşıp çektiğim 3 saat suni sancının sonunda sezaryen olmak zorunda kalmasaydım ama bir gün sancı çekip yok illa sezaryen olmam diyenlerden değilim valla sezaryende çok kolay bence :)Benim almanyada yakınımdaki iki arkadasım ssvd yaptı, ama epiduralle yapmışlar bende bişi sanmıştımama gayet yaptılar yani hiç problem yaşamadılar, ikisinin de söyledi normal doğum bin kat daha iyi oldu. Gerçi doğum sancısını 9 saat çekmiş biri olarak, epidural alıp doğum yapmış birinin normal doğuma kolay demesini az bi komık bulmadım desem yalan olur. Hani ben desem normal doğum zor değil diye okey de ilaçla komple uyuşmuşsun ıkındın mı ıkınmadın mı onu bile hissetmiyorsun velhasılkelam biri 36 yaşındaydı ve ssvd yaptı imkansız değil
Inşallah normal gebelik testiyle öğrenirsin benim iki testim kaldı kanda görünce daha test mest yapmadimBen erken gebelik almayı düşünmüyorum bu ay sabredicem ve günü bekleyeceğim, kararlıyım.Tamam o zaman bende onlardan alırım inşallah son alışım olur.
Ona kolay diyorlar ama önemliymiş ypan yer, anestezi uzmanı falan..Ben de normal doğum istiyorum ama bakalım epidural normal doğum yapan bir hastane bulabilirsem burada araştırma yapmam lazım olduğumuz yer biraz küçük olduğu için imkanlar kısıtlı, yapan yermutlaka vardır ama bakalım ne kadar fiyat isteyecekler. Tabi rabbim anlimizane yazmışsa o
Kız üzülme bu değerlendirebileceğin koskoca bir ay demek. İşin en zevkli kısmı orası zaten.Senin yine 9 gün benim bir ay var
Benim de bugünden itibaren öyle :) 26 gün diyeyim ben onaSenin yine 9 gün benim bir ay var
Bizim de maddiyatimiz el verirseve iyi bir doktor bulabilirsem inşallah bakalım o aşamaya gelebilseydik birOna kolay diyorlar ama önemliymiş ypan yer, anestezi uzmanı falan..
O pahalı bir şey dediler ben yaptırmadım.
Cimri Büşra iş başında
Sadece ayağının değil de bütün kemiklerinin kırılması gibi düşün sen onu yani suni sancıdan bahsediyorum tabi normali bilmiyorumBen daha 26 yaşındayım ve gerçekten sezeryan dikiş yerim bile belli değil doktorum o konuda çok iyi iş çıkarmış ben kendime inanıyorum normal doğururum ayağında 3 kırık la kızını sallamış biri bence onu da yapar
Yaaa öyle olunca da muallakta kalmışsındırInşallah normal gebelik testiyle öğrenirsin benim iki testim kaldı kanda görünce daha test mest yapmadimBen babalar gününde eşime sürpriz yapabilmek için aldım aslında erken gebelik testini. Ilk yaptigimda yine silik çıkmıştı ama parca parca göründüğü için test bozuk sanmistim
Aslında Benim de tam bir ay değil 25 gün felan aynıyızBenim de bugünden itibaren öyle :) 26 gün diyeyim ben ona
Helal olsun, alnından öpülecek kadınsın o zamanKızlar ben de normal doğum yaptım.
Benim oğlan 40 haftayı doldurmasına rağmen gelmeyince suni sancı aldım doğurdum
Ben diyebilirim ama zor değil yani normal doğum, daha kötü adet ağrılarım olmuştu eskiden. Sezeryan ve suni sancı konuları derin canım ya. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez büyük konuşmamak gerekEpiduralde olsa normal yapamayanlar var ama bence hafife almamak lazım sonuçta normal yoldan gelmiş bebek :) sen sancı çekmişsin normal doğum zor değil diyemezsin ama onlar der. Keşke ben de epidural takılacak açıklığa ulaşıp çektiğim 3 saat suni sancının sonunda sezaryen olmak zorunda kalmasaydım ama bir gün sancı çekip yok illa sezaryen olmam diyenlerden değilim valla sezaryende çok kolay bence :)
İnşallah bakalım, ben şuan kocamla küsümAslında Benim de tam bir ay değil 25 gün felan aynıyızsağlıkla hayırlısı haberler alırız inşallah Temmuz da
Ya canlarım çok da kötüye kullanmıyorlar, sadece bebek ve anne sağ bir şekilde hayatına devam ediyor. Öncelikleri bu, çok da kötü bişi değil.Ben de 35. Haftada amniyon sıvısı tükendiği için 2 gün ciğer geliştirici yapıldı üçüncü gün sezeryana alındım acilen. Oğlum 7 gün küvezde kaldı. Bazen düşünüyorum başka doktora damı gitseydim diye. Ama gitseydim ve çocuğuma bisey olsaydı üzüntüden kahrolurdum ve vicdandan. Biz onların ilmine emanet ediyoruz kendimizi umarım onlar bu durumu kötüye kullanmıyorlardır.
Ben bakimini iyi yapiyorum, evde tüy dışkı vs hiç olmaz, ama tabi iki tane olursa nasil edeeim bilmiyorum. Bahri ye kıyamıyorum yoksa 2.gereksizde@KARABATAK_ canım valla ben hiç kuş bakacak bi insan değilim.
Komşu ramazan bayramında memleketine giderken bana bıraktı kuşunu.
Gelmesini zor bekledim.
Tüyü uçuyor her yere. Hiç bana göre değil.
Geldiği gün teslim ettim
Hosgeldin canim aramizaBenide listenize eklermisiniz?? 26 Mayis sat tarihi.. ve hamileyim.. sizinle birlikte bu sureci yasamak istiyorum.. ilk hamileligim olcak bakalim cok heyecanliyim.. Mutlulugum bitmesin istiyorum..İsteyen herkese Rabbimden diliyorum hayirli hamislikler olsun heoimize
Yaa zaten bu tarz şeyler kısmet. Zaten önemli olan annenin ve bebeğin sağlıklı olması :)Ya canlarım çok da kötüye kullanmıyorlar, sadece bebek ve anne sağ bir şekilde hayatına devam ediyor. Öncelikleri bu, çok da kötü bişi değil.
Inşallah hepimiz hamileyizdir :) benim daha 7 günüm var bata :)Sanki topik de herkes hamile Bi kaç kişi kalmış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?