Sorma, hamile olmayanlar nerelerde ki ? Bu arada Büşra benim yeni bat 17 temmuz, pff geçer mi zamanSanki topik de herkes hamile Bi kaç kişi kalmış gibi
Allah yardımcın olsun son olarak bebekle ilgili gelişme varmı inşallah iyi olur herşeysen benim yerimde olsaydin benim gibi üzülüp google da habire arastirip beynini yemez miydin. Dusunsene 6+3 de gidiyorsun ve 4+4 diyor dr, ustune kanama alani var ve yat dinlen is yapma diyor ama sen tam tersini yapıyorsun isler güçler 13 kg kizi kaldir gece habire kucaga vs. Yani ben cok mu acitasyon yapıyorum ki.
2 hafta gerilik cikmis olmasi gec dollenme olmadığı halde ne bilim acaba ben cok mu abartıyorum.
sen ben olsan bu durumda ne yapardin ki.
Benim de ilkti bugün regl oldum sen inşallah olmazsın, ümitsiz olma nasip işi bunlarDeneme de ilk ayım ben çok umutlu değilim ama olsun yine de olmaz olmaz
Eğer okumak isteyen olursa SELMA ablamız için dualarınızı bekliyorum.Arkadaşlar merhaba
Benim bi ablam var. Gelecek hafta içinde tüp bebek yapılacak. Bu şkinci yapılışı ve ilki tutmamıştı.Bu da tutmazsa bi daha yaptıracak maddi güçleri yokkulun kula duası geçer derler. Sizden ricam okuyabildiğiniz kadar ayetel kursi okuyabilir misiniz ? Ben sürekli okuyorum çok üzülüyorum çünkü. 15 yıldır çocukları olmuyor. Belki benim ve sizlerin duası vesile olur , rabbim de ister de evlatlarına kavuşurlar.
Benim de ortalama 17 gün gibi bişi var bu ay düzenli gelirseBenim de 17 günbu zamanı iyi değerlendirmeliyiz hamile olursak sonrası hep Bi curcuna
Gözün aydın çok sevindim anlatamam Rabbim sizede bizlerede cümlemize anne adayları ada tez vakitde kucağımızı doldurup kucağımıza almayı sağlıklı sıhhatli hamilelikler yaşatsınMerhaba kizlar
Yeni uyuttum kızımı, hemen yazıyorum.
Dr ultasonda yolk sacdan bahsetti ve bebegi de gördü minicik dedi.
Kanama alani azalmis :)
6+1 cikti olcumde
10 gun sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi.
Dr, umduğumdan cok iyi ilerliyor bu gidisle arayi kapatir dedi.
Folik asit
Decavit
D vitamini
Progestan devam.
Tahlil sonuclarini gosterdim, gayet iyi ama 6 tane test eksik onlari da tamamlayin gelmeden dedi.
500 gr vermisim c.tesiden beri
Konusurken tit tir titredim
Nasil kendimi sartlamissam cikinca odadan ağladım sevincten.
Boyle iste :)
Şükür Allah ima.
ablanız niyet edip 313 Ayetel Kursi OkusunArkadaşlar merhaba
Benim bi ablam var. Gelecek hafta içinde tüp bebek yapılacak. Bu şkinci yapılışı ve ilki tutmamıştı.Bu da tutmazsa bi daha yaptıracak maddi güçleri yokkulun kula duası geçer derler. Sizden ricam okuyabildiğiniz kadar ayetel kursi okuyabilir misiniz ? Ben sürekli okuyorum çok üzülüyorum çünkü. 15 yıldır çocukları olmuyor. Belki benim ve sizlerin duası vesile olur , rabbim de ister de evlatlarına kavuşurlar.
Okurum, sen hamile olduğunu soyledin mi?Arkadaşlar merhaba
Allah razi olsun canim, amin.Gözün aydın çok sevindim anlatamam Rabbim sizede bizlerede cümlemize anne adayları ada tez vakitde kucağımızı doldurup kucağımıza almayı sağlıklı sıhhatli hamilelikler yaşatsın
Ben bu ağrının yumurtlamada başladığını 32 yaşında gecen ay farkettimMerhaba Kızlar, nasıl gidiyor çalışmalar, ya da hamile olanların durumları nasıl? Umarım her şey çok iyidir☺ Benim size bir sorum olacak sizinde yumurtlama döneminde başlayıp devam eden göğüs ağrınız oluyor mu? Özellikleri uç kısımlarda, bazen de sızı gibi
Yalan söyleyemem ki o zaman duyunca alınırOkurum, sen hamile olduğunu soyledin mi?
Nasil üzülür simdi kendi icin.
Kendimi onun yerine koydum ister istemez.
Allah im insallah 2iz nasip eder ablacigina.
Allah razi olsun canim, amin.
Cok amin..
Okudum Allah kabul etsin inşallahArkadaşlar merhaba
Öyle hızlı geçiyor ki zaman, bi bakmışsın doğuma gidiyorsun :))Bizim de maddiyatimiz el verirseve iyi bir doktor bulabilirsem inşallah bakalım o aşamaya gelebilseydik bir
Ben bu ağrının yumurtlamada başladığını 32 yaşında gecen ay farkettimsanıyırfum ki o ağrı gelince adet olma sürecine girdim yumurtlama bitti, eşimi uzak tutuyodum kendimden şans yok ve gebe olabilirim diye fln
Haklısın canım o kısmı daha zorKız üzülme bu değerlendirebileceğin koskoca bir ay demek. İşin en zevkli kısmı orası zaten.Benim yumurtlama günleri geçti şimdi tuttu,tutmadı diye beklemek insanı sinir ediyor. Keşke böyle tuttuğunda hemen bir işaret gelse aynı gün ne güzel olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?