Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah yardımcın olsun son olarak bebekle ilgili gelişme varmı inşallah iyi olur herşey

Arkadaşlar merhaba
Benim bi ablam var. Gelecek hafta içinde tüp bebek yapılacak. Bu şkinci yapılışı ve ilki tutmamıştı.Bu da tutmazsa bi daha yaptıracak maddi güçleri yok kulun kula duası geçer derler. Sizden ricam okuyabildiğiniz kadar ayetel kursi okuyabilir misiniz ? Ben sürekli okuyorum çok üzülüyorum çünkü. 15 yıldır çocukları olmuyor. Belki benim ve sizlerin duası vesile olur , rabbim de ister de evlatlarına kavuşurlar.

Eğer okumak isteyen olursa SELMA ablamız için dualarınızı bekliyorum.

Merhaba Kızlar, nasıl gidiyor çalışmalar, ya da hamile olanların durumları nasıl? Umarım her şey çok iyidir Benim size bir sorum olacak sizinde yumurtlama döneminde başlayıp devam eden göğüs ağrınız oluyor mu? Özellikleri uç kısımlarda, bazen de sızı gibi

Gözün aydın çok sevindim anlatamam Rabbim sizede bizlerede cümlemize anne adayları ada tez vakitde kucağımızı doldurup kucağımıza almayı sağlıklı sıhhatli hamilelikler yaşatsın

ablanız niyet edip 313 Ayetel Kursi Okusun

Okurum, sen hamile olduğunu soyledin mi?
Nasil üzülür simdi kendi icin.
Kendimi onun yerine koydum ister istemez.
Allah im insallah 2iz nasip eder ablacigina.
Gözün aydın çok sevindim anlatamam Rabbim sizede bizlerede cümlemize anne adayları ada tez vakitde kucağımızı doldurup kucağımıza almayı sağlıklı sıhhatli hamilelikler yaşatsın
Allah razi olsun canim, amin.
Cok amin..

Ben bu ağrının yumurtlamada başladığını 32 yaşında gecen ay farkettim sanıyırfum ki o ağrı gelince adet olma sürecine girdim yumurtlama bitti, eşimi uzak tutuyodum kendimden şans yok ve gebe olabilirim diye fln

Okurum, sen hamile olduğunu soyledin mi?
Nasil üzülür simdi kendi icin.
Kendimi onun yerine koydum ister istemez.
Allah im insallah 2iz nasip eder ablacigina.

Allah razi olsun canim, amin.
Cok amin..
Yalan söyleyemem ki o zaman duyunca alınır ama motive ettim bol bol. Hadi birlikte hamilelik geçirelim iyi ol mutlu ol dua edicem herkesten dua etmesini istiycem diye. Çok duygulandı. Çok mutlu ve motivasyonu çok iyi şu anda. Tek yapmamız gereken dua etmek. Benim doktora gitmemden ve olmamasından dolayı korkuyordu , üzülüyordu. Çok sevindi , benim gibi olmayacaksın en azından dedi.

Okudum Allah kabul etsin inşallah

Kızcelerim selamlar. Bugün midem çok kötü bulanıyor. Okuldan gelip yattım uyudum 2 saat sağolsun benim adam çocukları aldı üstümden dinlendim biraz. Göğüslerim de regl öncesi hassasiyet var 2 gündür ve yüzümde bir koca sivilce çıktı va kayboldu. Ben bu ay olmayacak gibi hissediyorum yine. Ne dersiniz?
@KARABATAK_ canımcım nasıl rahatlamışsın maaşallah. Kaygıların uçtu gitti çok şükür Allahım geri getirmesin.
busra1tan kuzum regl olana kadar bekle. Sen benden iyi çalıştın bu ay benim sana dair umudum bitmedi daha
Bu arada kızlar ben de iki çocuğumu da normal doğumla yaptım. Kızımı epidüral normal yaptım. Hangisi zor kolay derseniz ikisinde de anne çatır çatır doğuruyor. Evet epidüral çekilen sancı süresini azaltıyor ama doğum anındaki acı aynı. Benim epidüral olmamın nedeni rahmim 4 cm den sonra açılmadı ve epidüral vurulunca 2 saat içinde doğum yaptım. Tabi epidüral iğne için rahim 4 cm oluncaya kadarki çektiğim sancı 6 saat boyunca 5 dk ya 1.Doğum şekli anne ve bebek için hangisi sağlıklıysa o iyidir bence. O yüzden sezeryan da diğerleri de gereklidir diyelim

ben de bebek istemeye karar verdikten sonra öğrendim birçok şeyi canım o zamana kadar hiç yumurtlama ağrısı akıntısı bilmezdim ben

Reactions: BYV
Kızlar selam

Benim son bthgc değerlerim;
13 Haziran 1297
17 Haziran 2135

Kese boyutu da büyümüş buna rağmen.

4 gün ara olmasına rağmen artış az geldi bana göre doktor takip ederiz dedi yarın da tekrar kontrolüm var ama aranızda bu şekilde yaşayan oldu mu daha önce?

Haklısın canım o kısmı daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…