Sağol canım allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Okudum Allah kabul etsin inşallah
Canım hoşgeldin. hemen ekliyim seni listeye :)Benide listenize eklermisiniz?? 26 Mayis sat tarihi.. ve hamileyim.. sizinle birlikte bu sureci yasamak istiyorum.. ilk hamileligim olcak bakalim cok heyecanliyim.. Mutlulugum bitmesin istiyorum..İsteyen herkese Rabbimden diliyorum hayirli hamislikler olsun heoimize
Benim doğum öncesi 4 santim açıklık ev toplarken falan kendiliğinden oluşmuştu, hastaneye de doğumhaneye de yürüyerek gittim bilemiyorum herkeste farklı sanırım. Bi de benim doğum sırasında bi acım falan olmadı üç saniyede doğdu kerata bi yanma falan da yaşamadım, 3.5 kiloydu ufak değildi . Ama epidural doğum yapan arkadaşım hiç hissetmiyosun doğumda demişti belki her doğum farklı oluyo ya da her epidural. Evet aynen söylediğin gibi o an ne gerekliyse o oluyor, illa da ben şöyle istiyorum diye diretmez kimse , sezeryana diye giderken sedyede normal doğuran da var yaniKızcelerim selamlar. Bugün midem çok kötü bulanıyor. Okuldan gelip yattım uyudum 2 saat sağolsun benim adam çocukları aldı üstümden dinlendim biraz. Göğüslerim de regl öncesi hassasiyet var 2 gündür ve yüzümde bir koca sivilce çıktı va kayboldu. Ben bu ay olmayacak gibi hissediyorum yine. Ne dersiniz?
@KARABATAK_ canımcım nasıl rahatlamışsın maaşallah. Kaygıların uçtu gitti çok şükür Allahım geri getirmesin.
busra1tan kuzum regl olana kadar bekle. Sen benden iyi çalıştın bu ay benim sana dair umudum bitmedi daha
Bu arada kızlar ben de iki çocuğumu da normal doğumla yaptım. Kızımı epidüral normal yaptım. Hangisi zor kolay derseniz ikisinde de anne çatır çatır doğuruyor. Evet epidüral çekilen sancı süresini azaltıyor ama doğum anındaki acı aynı. Benim epidüral olmamın nedeni rahmim 4 cm den sonra açılmadı ve epidüral vurulunca 2 saat içinde doğum yaptım. Tabi epidüral iğne için rahim 4 cm oluncaya kadarki çektiğim sancı 6 saat boyunca 5 dk ya 1.Doğum şekli anne ve bebek için hangisi sağlıklıysa o iyidir bence. O yüzden sezeryan da diğerleri de gereklidir diyelim
Hayır benim bitane de oğlum var benim durum daha da fenaben de bebek istemeye karar verdikten sonra öğrendim birçok şeyi canım o zamana kadar hiç yumurtlama ağrısı akıntısı bilmezdim ben☺
Canım belki bebek belirtileri olabilir ki inşallah öyledir..Kızcelerim selamlar. Bugün midem çok kötü bulanıyor. Okuldan gelip yattım uyudum 2 saat sağolsun benim adam çocukları aldı üstümden dinlendim biraz. Göğüslerim de regl öncesi hassasiyet var 2 gündür ve yüzümde bir koca sivilce çıktı va kayboldu. Ben bu ay olmayacak gibi hissediyorum yine. Ne dersiniz?
@KARABATAK_ canımcım nasıl rahatlamışsın maaşallah. Kaygıların uçtu gitti çok şükür Allahım geri getirmesin.
busra1tan kuzum regl olana kadar bekle. Sen benden iyi çalıştın bu ay benim sana dair umudum bitmedi daha
Bu arada kızlar ben de iki çocuğumu da normal doğumla yaptım. Kızımı epidüral normal yaptım. Hangisi zor kolay derseniz ikisinde de anne çatır çatır doğuruyor. Evet epidüral çekilen sancı süresini azaltıyor ama doğum anındaki acı aynı. Benim epidüral olmamın nedeni rahmim 4 cm den sonra açılmadı ve epidüral vurulunca 2 saat içinde doğum yaptım. Tabi epidüral iğne için rahim 4 cm oluncaya kadarki çektiğim sancı 6 saat boyunca 5 dk ya 1.Doğum şekli anne ve bebek için hangisi sağlıklıysa o iyidir bence. O yüzden sezeryan da diğerleri de gereklidir diyelim
Bat tarihimiz aynı canımAyy ben buraya girmeyeli yeni bebiş haberleri gelmişşş çok sevindim.Yeni hamile arkadaşları çok tebrik ediyorum,sağlıkla ilerlesin gebelikleri. Darısı tez zamanda bana ve bekleyen diğer arkadaşlara inşallah. Benim bat'a daha 9 gün var bekle babam bekle.
İnşallah ikincisi de anlamadan hemencik geliverir de yerleşiverir annesinin rahmineHayır benim bitane de oğlum var benim durum daha da fenahatta bu çatlatma iğneleriymiş kürlermiş fln ilk kez bu dönem burdan öğrendim bu ay çörekotu yaptım bakalım bi faydası olacak mı. Ay ama benim 29 yaşıma kadar adetlerim o kadar ağrılıydı ki kaç kez hastanelik oldum. Doğumdan sonra gecti, buna bin şükür İnsanın vucudu da dwğişiyor zamanla
Kuzum maalesef doktor ve hastane politikasından kaynaklanıyor çoğuBenim doğum öncesi 4 santim açıklık ev toplarken falan kendiliğinden oluşmuştu, hastaneye de doğumhaneye de yürüyerek gittim bilemiyorum herkeste farklı sanırım. Bi de benim doğum sırasında bi acım falan olmadı üç saniyede doğdu kerata bi yanma falan da yaşamadım, 3.5 kiloydu ufak değildi . Ama epidural doğum yapan arkadaşım hiç hissetmiyosun doğumda demişti belki her doğum farklı oluyo ya da her epidural. Evet aynen söylediğin gibi o an ne gerekliyse o oluyor, illa da ben şöyle istiyorum diye diretmez kimse , sezeryana diye giderken sedyede normal doğuran da var yanibenim komşu ikinciyi on dakkada doğurdu gecen şaka gibi başka bi arkadaşımın12 saat sürdü ikincinin gelişi ki kız yoga hypno birthing fenomeni. Bu konu baya dipsiz kuyu türkiyede olup normal doğurdum diyen öyle az insan duyuyorum ki taktir ettim seni canım
Kaçıncı günler gördün piki? İdrarda mı baktım nası kontrol yaptın? Ya clear blue gülen yüz testlerinde bi güldüremedim yüzü sinirimi bozuyo valla. Sabah tükürükte mikroskop çatal çataldı, bugün 11-12. Gün gibi bişi. 14 de yumurtlarım inşallahİnşallah ikincisi de anlamadan hemencik geliverir de yerleşiverir annesinin rahmine ☺ Oğlunu da Allah bağışlasın inşallah☺ Bu ay ben de çörek otu yaptım ama çok yiyemedim maalesef bayrama denk geldi bu ay pik günüm iki gün oldu belki de çörekotunun sayesinde☺
İnşallah canım ya ne bileyim süre yaklaşınca takmam diyen de takıyor baksanaCanım belki bebek belirtileri olabilir ki inşallah öyledir..
Kızlar siz ssvd istiyorsunuz ya ben normal doğum sonrası sezeryan istiyorum:)))
Niye giiiiiiiiiCanım belki bebek belirtileri olabilir ki inşallah öyledir..
Kızlar siz ssvd istiyorsunuz ya ben normal doğum sonrası sezeryan istiyorum:)))
Öbürki çok zor. Bi daha cesaret edemem bananeNiye giiiiiiiii
Canım ben ovu testi kullanıyorum 2 aydır geçen ay tutmadı ama bu ay inşallah tutmuşturKaçıncı günler gördün piki? İdrarda mı baktım nası kontrol yaptın? Ya clear blue gülen yüz testlerinde bi güldüremedim yüzü sinirimi bozuyo valla. Sabah tükürükte mikroskop çatal çataldı, bugün 11-12. Gün gibi bişi. 14 de yumurtlarım inşallahYa biz bi spermle yumurtayı yaklaştıramadık bile son 6 aydır , çatlama öncesi ve sonrası 4 gün hiç ilişki olmadı. Korunsak anca bu kadar olur böyle şans yok yani kısmet resmen
Merhaba kizlar galiba hamisler var burda ☺ bi soru sormk istiorm . Bnm bata 4 gun var akintim var tam saydam deil bole sut gibi. Acaba hamis olanlarda bole olan oldu mu
Canım ben sabah regl oldum ya, yazdım birkaç kere ama kaçırdın demek sen :)
Ah cnm merhaba oncelikle.Merhaba kizlar galiba hamisler var burda ☺ bi soru sormk istiorm . Bnm bata 4 gun var akintim var tam saydam deil bole sut gibi. Acaba hamis olanlarda bole olan oldu mu
HAdi yaAh cnm merhaba oncelikle.
Akıntısız biri olarak yardimci olamicam ama illaki cevap veren çıkacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?