Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar galiba hamisler var burda ☺ bi soru sormk istiorm . Bnm bata 4 gun var akintim var tam saydam deil bole sut gibi. Acaba hamis olanlarda bole olan oldu mu
Merhaba canım hoşgeldin.
Ben hamile değilim henüz, yada öyleyse de bilmiyorum:))
Akıntı olayı bende pek olmuyor.. Ben bu konularda çok dikkatsizim:)

Senin bat 24 Haziran mı? Listeye ekliyim mi seni? Yada yarın sabah bi test yap, belki hamilesin, belki çıkar kimbilir

Reactions: BYV
Bat 25 haziran ekleyebilirsn tabiki guzl olur. Iki gun once yaptm bisy cikmadi

Senden umutluyum, epey çalışmışsın :))) neden listede yoksun kız??

Kuzum maalesef doktor ve hastane politikasından kaynaklanıyor çoğu
Benim doğum da türkiyede oldu ama ebem geç gidelim dedi hastaneye, kar yapıyordu gece ikiydi 4-5 santim açıklıkta dedim ki gidelim. Odama yerleşeyim, kan alınacak falan. Ebeme kalsa 7 santim açıklıktan sonra anca giderdik ya. Ne kadar geç gidiyosun o kadar prosedürden kurtuluyosun diyolar.

Bak sen de 14 ve 15 diyorsun, ben de sabredip olumsuzlaşmıyım şu idrar testlerine 16. Güne kadar bari pozitif olmaya çalışıyım inşallah

Ayyy inşallahhh :))
Senin de az kaldı:)
İnşallah adının yanına müjde yazmak nasip olur bu ay:)))
Ayy mesajını okuyunca tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu zaten 2 gündür bir duygusallık bir duygusallık yumurtlama tarihimi bilmesem sanki yarın adet olcam diycem normalde o zamanlar böyle olurum bunda da vardır bir hayır bakalım İnşallah canım Allah razı olsun güzel dileğin için☺ bir de senin batın da yaklaşmış imiallah sırafaki müjdeli haber sendendir

Rabbim nasip edince herşey olur canım benim..
İnşallah bu duygusal halin bebişe işarettir. Amiinn...

Yeni bat 23 temmuz maalesef
2. Denemeye geçeceğiz bakalım
Sende durumlar nasıl var mı belirtiler
Hayırlısı olsun.
Benim de oğlum ikinci denemede olmuştu.
Sana 1 gün aralıklı ilişki tavsiye ediyorum..
Bu şekilde olacak Allahın izniyle..

Benim dün sabahki testim negatif çıktı. Yine de kırmızı kart görmeden umudumu yitirmicem:)

Aynen aynen canım sakın olumsuzlaşma ve strese girme ben bundan önceki ay 17. Gün yımurtladım 18. Gün çatladı
Ben bundan önceki ay 30 gün test yaptım negatifti ardından adet geldi ondan önce hiç takip yapmadım testle. İşte son6 aydır adet düzenlerim bozuldu bi kere yumurtlama denk gelemedi sanki yumurtlamak özel bi yetenekmiş ben bu konuda eksikmişim gibi his başladı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…