17 temmuz canım
Merhaba canım hoşgeldin.Merhaba kizlar galiba hamisler var burda ☺ bi soru sormk istiorm . Bnm bata 4 gun var akintim var tam saydam deil bole sut gibi. Acaba hamis olanlarda bole olan oldu mu
Bat 25 haziran ekleyebilirsn tabikiMerhaba canım hoşgeldin.
Ben hamile değilim henüz, yada öyleyse de bilmiyorum:))
Akıntı olayı bende pek olmuyor.. Ben bu konularda çok dikkatsizim:)
Senin bat 24 Haziran mı? Listeye ekliyim mi seni? Yada yarın sabah bi test yap, belki hamilesin, belki çıkar kimbilir
Senden umutluyum, epey çalışmışsın :))) neden listede yoksun kız??Canım ben ovu testi kullanıyorum 2 aydır geçen ay tutmadı ama bu ay inşallah tutmuştur14 ve 15. Günleriimde pik gördüm 16da çatladı ama ben 15. Günü değerlendiremedim. Sırayla 8.,10.,12.,14.,16.,17,18. Günleri değerlendirdim şimdi nadasa bırakma zamanı yorulduk dinlenme zamanı inşallah bu ay yumurtlama zamanında eşinle kavuşursunuz canım
Benim doğum da türkiyede oldu ama ebem geç gidelim dedi hastaneye, kar yapıyordu gece ikiydi 4-5 santim açıklıkta dedim ki gidelim. Odama yerleşeyim, kan alınacak falan. Ebeme kalsa 7 santim açıklıktan sonra anca giderdik ya. Ne kadar geç gidiyosun o kadar prosedürden kurtuluyosun diyolar.Kuzum maalesef doktor ve hastane politikasından kaynaklanıyor çoğu
Aslında diğer ay yazdırmıştım ama silinmiş galibaSenden umutluyum, epey çalışmışsın :))) neden listede yoksun kız??
Erken yapmışsın canımcım.. Varsa da çıkmamıştır. Haftasonu yada bat geçince yap.Bat 25 haziran ekleyebilirsn tabikiguzl olur. Iki gun once yaptm bisy cikmadi
Bak sen de 14 ve 15 diyorsun, ben de sabredip olumsuzlaşmıyım şu idrar testlerine 16. Güne kadar bari pozitif olmaya çalışıyım inşallahCanım ben ovu testi kullanıyorum 2 aydır geçen ay tutmadı ama bu ay inşallah tutmuştur14 ve 15. Günleriimde pik gördüm 16da çatladı ama ben 15. Günü değerlendiremedim. Sırayla 8.,10.,12.,14.,16.,17,18. Günleri değerlendirdim şimdi nadasa bırakma zamanı yorulduk dinlenme zamanı inşallah bu ay yumurtlama zamanında eşinle kavuşursunuz canım
Yanlışlıkla silinmiştir:)Aslında diğer ay yazdırmıştım ama silinmiş galibayeniden ekleyelim mi beni de
29 haziran canım benim 2 sene önce kına gecesi tarihimdi bu ay da inşallah evliliğimin hediyesini bana getirirYanlışlıkla silinmiştir:)
Bat alıyım:)
Aynen aynen canım sakın olumsuzlaşma ve strese girmeBak sen de 14 ve 15 diyorsun, ben de sabredip olumsuzlaşmıyım şu idrar testlerine 16. Güne kadar bari pozitif olmaya çalışıyım inşallah
Ayyy inşallahhh :))29 haziran canım benim 2 sene önce kına gecesi tarihimdi bu ay da inşallah evliliğimin hediyesini bana getirirçook çoook amin
Ayy mesajını okuyunca tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu zaten 2 gündür bir duygusallık bir duygusallık yumurtlama tarihimi bilmesem sanki yarın adet olcam diycem normalde o zamanlar böyle olurum bunda da vardır bir hayır bakalımAyyy inşallahhh :))
Senin de az kaldı:)
İnşallah adının yanına müjde yazmak nasip olur bu ay:)))
İnşallah bakalım, ben şuan kocamla küsümAllahtan adetliyim de deneme filan yok bir hafta ooh rahatım
A Algernonya bat 19 haziran görünüyor. Durumlar nedir? :)
Rabbim nasip edince herşey olur canım benim..Ayy mesajını okuyunca tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu zaten 2 gündür bir duygusallık bir duygusallık yumurtlama tarihimi bilmesem sanki yarın adet olcam diycem normalde o zamanlar böyle olurum bunda da vardır bir hayır bakalımİnşallah canım Allah razı olsun güzel dileğin için☺ bir de senin batın da yaklaşmış imiallah sırafaki müjdeli haber sendendir❤
İnşallah kuzum benim inşallahRabbim nasip edince herşey olur canım benim..
İnşallah bu duygusal halin bebişe işarettir. Amiinn...
Ben de sabirszlikla bati bekliorm iste dayanabilirsem ☺Erken yapmışsın canımcım.. Varsa da çıkmamıştır. Haftasonu yada bat geçince yap.
Hayırlısı olsun.Yeni bat 23 temmuz maalesef
2. Denemeye geçeceğiz bakalım
Sende durumlar nasıl var mı belirtiler
Ben bundan önceki ay 30 gün test yaptım negatifti ardından adet geldiAynen aynen canım sakın olumsuzlaşma ve strese girmeben bundan önceki ay 17. Gün yımurtladım 18. Gün çatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?