Sabırsız davranıyoruz genelde ama yine de iç sesini dinle :))Ben de sabirszlikla bati bekliorm iste dayanabilirsem ☺
Valla ic sesim ole karisik ki an gelio yok ya diorm an gelio valla var sanki biseyler diorm. Zatn simdi eczaler de kapandi. Esim de yorgun geldgi icin isten diyemiorm gel gidelm diye. Oturcam yani yerimde bugunSabırsız davranıyoruz genelde ama yine de iç sesini dinle :))
Valla ben belirtiye de inanmıyorum.Valla ic sesim ole karisik ki an gelio yok ya diorm an gelio valla var sanki biseyler diorm. Zatn simdi eczaler de kapandi. Esim de yorgun geldgi icin isten diyemiorm gel gidelm diye. Oturcam yani yerimde bugun
Ben de cok sabirszim o yuzden iki gun once test yapip ben de aldim agzimin payiniValla ben belirtiye de inanmıyorum.
Benim oğlanda hiç belirtim olmadı. Hamile çıktım.
Geçen aylar bir sürü belirti yaşadım, 5 aydır negatif görüyorum :)
O yüzden belirtin yoksa bile hamile olabilirsin. Biraz sabret az kaldı :)
Ben de böyle diyorum ama sabırsızım aslında. Dün sabah negatif görünce boyumun ölçüsünü aldım, biraz duruldum
Aslında testler ümit kesmek için tam yetmese bile bi uyarı veriyor bize:))))Ben de cok sabirszim o yuzden iki gun once test yapip ben de aldim agzimin payini
Yok canım öyle düşünme inşallah gerçekleşir bu ayBen bundan önceki ay 30 gün test yaptım negatifti ardından adet geldiondan önce hiç takip yapmadım testle. İşte son6 aydır adet düzenlerim bozuldu bi kere yumurtlama denk gelemedi sanki yumurtlamak özel bi yetenekmiş ben bu konuda eksikmişim gibi his başladı bende
Şaaaak diye suratima vurdu vallaAslında testler ümit kesmek için tam yetmese bile bi uyarı veriyor bize:))))
Ya o kadar çörekotu yaptım, karnım ağrıyor hissediyorum ovu geliyor son noktalardayım. Burdan da beni artık hiçbişi döndüremezYok canım öyle düşünme inşallah gerçekleşir bu ay☺ Stres geciktirir çünkü bence yumurtlamayı
Ya sen onlara dersen gebeyim diye bi de bu taraftan düşün bakalımYa o kadar çörekotu yaptım, karnım ağrıyor hissediyorum ovu geliyor son noktalardayım. Burdan da beni artık hiçbişi döndüremez3 arkadaşım aynı anda gelip gebeyiiiz diye önğmde zıplarsa belki çatlamayabilir ama
Bide ikinci çİzgiyi görmek için o yana çeviriyorum bu yana çeviriyorum, içini çıkarıyorum, ışığa tutuyorum, telefonun kamerasından filtreler yapıyorum. Yok anam o çizgi yok yani yok.Şaaaak diye suratima vurdu valla
Ayni seyleri ben de yaptm.Bide ikinci çİzgiyi görmek için o yana çeviriyorum bu yana çeviriyorum, içini çıkarıyorum, ışığa tutuyorum, telefonun kamerasından filtreler yapıyorum. Yok anam o çizgi yok yani yok.
Saatler sonra çift çizgi çıkar diye dimi Hahhaha aynı ben :))))))Ayni seyleri ben de yaptm.hala da atmadim testi arada gidip bakiorm acaba yanlis mi gordum diye .
EvetSaatler sonra çift çizgi çıkar diye dimi Hahhaha aynı ben :))))))
Simdi yine baktmSaatler sonra çift çizgi çıkar diye dimi Hahhaha aynı ben :))))))
Ay demek yanliz değilmişim.Bide ikinci çİzgiyi görmek için o yana çeviriyorum bu yana çeviriyorum, içini çıkarıyorum, ışığa tutuyorum, telefonun kamerasından filtreler yapıyorum. Yok anam o çizgi yok yani yok.
Cnm kamerada benim de belli olmamisti,zaten cok silik olunca kamerada cikmiyor. Normal.Simdi yine baktmilk gunku gibi duruo ama icime bi kurt dustu esime bi test al da gel dedim. Ilk yaptigimda T nin oldgu bolgede pembelik olusmustu ama cizgi falan yok . Kamerada da blli olmuo
İnşallah canım..Ay demek yanliz değilmişim.
Kiz syni seyleri milyon kere yapmisimdir.
Azimle miçan duvari deler derler ya, bak sonunda 26 msyista hayaleti gordum sen de goreceksin Allah in izniyle.
Cnm kamerada benim de belli olmamisti,zaten cok silik olunca kamerada cikmiyor. Normal.
Regline 2 gunden fazla varsa yarin sabah ilk idraela yap. Degilse hemen de yapsan olur.Cnm kamerada benim de belli olmamisti,zaten cok silik olunca kamerada cikmiyor. Normal.
Malesef daha 4 gun varRegline 2 gunden fazla varsa yarin sabah ilk idraela yap. Degilse hemen de yapsan olur.
Canimcim seni cok iyi anliyorum ve sabretmek cok zor iyi biliyorum.Malesef daha 4 gun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?